Pembe Dolap

canım bende pudra ya da lame tonlarından yanayım dantelli saten elbiseye rengarenk çanta cırlak kaçar yha
hayırlı uğurlu olsun inşallah

kızlar buraya mı yazmam lazım bilmiyorum ama, kırmızı far paça kota benzeyen pantolonumu nasıl kombinleyebilirim, topuksuz ayakkabı giymiyorum bu arada:26:
canım kontesin kombinleyemiyorun diyenler buyrun die topiği var orda paylaşım yapabilirsin

pek şeker aldıkların hayırlı olsun tatlımm
ayakkabına da bayıldım nerden aldın 25 tl :26:
bende istiorum ama annem isyan çıkarır

saol canım onu da hallettik geçen sayfalarda
pentiden buldum :)))

Son düzenleme:

saks mavisine bayılıyorum ama henüz gardrobuma girmiş değil....
saks olanların hepsi çok tatlı...sporların da rahat duruyo...
sağlıkla kullan...

ayakkabıya bayıldım bayldım , güle güle kullan
tşk ederım...

aslında gomlegım burda cırkın bıle cıkmıss bugun ustumde cok begendım hehe tam oturuyor ustume...:):)
tşk ederım cnm bende cantana bayıldım saks mavıye hastaym ama sankı bana yakısmıyor hıcbırseyıııı...
gulegule kullannnnn

cok guzel bunlar cnm gulegule kullan

topuklu ayakkabı ve esofman altı cok guzel ve uygun nereden aldın...

Kızlar sevdiceğim haftasonu Safranboludaydı bana büssürü büssürü cicişler almış küpeleride sanki o ojelerimi sürceğimi biliyomuş gibi almış şapşal
Bide Safranbolu evi maketi almış ama evde unutmuş deli onuda haftaya eklerim artık
Çikolatalarıda afiyetle yicez inşallah

ayakkabılarına bayıldım güle güle giy.
teşekkür ederim

kızlar ben bu eteği günlük giymeyi düşünüyorum sizce nasıl olur?:26:
Eki Görüntüle 423929

tüllü biraz tereddüt ettim ama güzel bi kombinle olur canım

kızlar bu ayakkabıyı da yeni aldım. görür görmez aşk yaşadım kendisiyle

Eki Görüntüle 424021

modeli tarzım değil ammma rengine bayıldım şahanee
güle güle giyin

hayırlı olsun balım
o safranbolu maket evi bende de var pek şirin bişi

Eki Görüntüle 423929

Bence çok güzel, herkes giyiniyo şimdi.. Bende zayıflayayım alıcam hemen
Güle güle giyin..

Eki Görüntüle 424021

Ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmm.... Süpermiş yaa.. Güle güle giyin :)
Nerden aldın kaça aldın?

Hepsini gülegüle kullan şekerim :)

o safranbolu maket evi bende de var pek şirin bişi [/COLOR][/QUOTE]

Ayy birde onların yapıldıgı bir sokak varki safranboluda çok şeker keyıflı bır sokak eskı çarşı içinde nasıl özledim anlatamam hemide o evler gece lambalı kızlar dimi =) evet dıyenler parmak kaldırsın size bir tavsiyede bulunayım sakın gece prıze takıpta uyumayın evlerın çatıları karton mukavvadan yapıldıgı ıçın alev alabılıyor tecrubeyle sabittir.

o safranbolu maket evi bende de var pek şirin bişi [/COLOR]

Ayy birde onların yapıldıgı bir sokak varki safranboluda çok şeker keyıflı bır sokak eskı çarşı içinde nasıl özledim anlatamam hemide o evler gece lambalı kızlar dimi =) evet dıyenler parmak kaldırsın size bir tavsiyede bulunayım sakın gece prıze takıpta uyumayın evlerın çatıları karton mukavvadan yapıldıgı ıçın alev alabılıyor tecrubeyle sabittir.[/QUOTE]

sevdiceğimin söylediğine göre lambalıymış.Henüz elime ulaşmadı ama tavsiyene uycam canım

Eki Görüntüle 423929

bence cok guzelll

bende bunun pudra krem arası bır rengını aldım yanı bır krem gıbı gozukuyor bırde pudra gıbı tam rengı cozemedım ama kombınm hazırr gıyerım gunlukkkkk

Eki Görüntüle 424021

cok tatlıı bunlrr gulegule gıyınnn...

sevdiceğimin söylediğine göre lambalıymış.Henüz elime ulaşmadı ama tavsiyene uycam canım[/QUOTE]

o safranbolu maket evi bende de var pek şirin bişi [/COLOR]

Ayy birde onların yapıldıgı bir sokak varki safranboluda çok şeker keyıflı bır sokak eskı çarşı içinde nasıl özledim anlatamam hemide o evler gece lambalı kızlar dimi =) evet dıyenler parmak kaldırsın size bir tavsiyede bulunayım sakın gece prıze takıpta uyumayın evlerın çatıları karton mukavvadan yapıldıgı ıçın alev alabılıyor tecrubeyle sabittir.[/QUOTE]

Onlardan bendede var
Ama ben amasyadan almıştım.Sevdiceğimin memleketinden... amasya merkezdede öyle evler var, yeşilırmak kenarında.
Çok güzel ve şık duruyo evde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…