Pembe Dolap

kızlar ya size birşey sormak istiyorum..deri , süet çanta almak istiyorum uygun fiyatlı İst.'da nereden alabilirim acaba ?

bir de sizce şu calvin klein çizmeyi alsam mı fiyatı 200tlye düşmüş?

$_IMG_0162.webp

kızlar ya size birşey sormak istiyorum..deri , süet çanta almak istiyorum uygun fiyatlı İst.'da nereden alabilirim acaba ?

Eki Görüntüle 640728

kullanabileceğin bir şeyse al. geçen yıl ben de harley aldım 250 liraya bu yıl 1 kez bile giymedim. :)
bu arada resim nasıl ekleniyor ?

kullanabileceğin bir şeyse al. geçen yıl ben de harley aldım 250 liraya bu yıl 1 kez bile giymedim. :)
bu arada resim nasıl ekleniyor ?

teşekkürler canım açıklaman için. eğer ki çalışma hayatın varsa ve klasik giyinmen gerekiyorsa bence alma derim . inan bende çok heves ile almıştım ama bu yıl yüzüne bile bakmıyorum :)
bu arada özel mesaj gönderemedim

$M_20131-3Y5837Z8-1LH_B.webpbluzum

$M_20131-3Y3379Z8-158_A.webpyine jean aldım

$M_20122-2KB160Z8-G99_A.webpbluzum

$M_20122-2K7727Z8-W4L_A.webpbluzum

hepsi lcwaikiki dün aldım

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 640728

çok karışık değil mi :26:
herşeyle kombinlenebilir mi bilemedim , kombinlerim diyorsan al tabiki
bir de beyaz kısımları bakımını zorlaştırabilir, kolaylıkla toz çamuru üzerine çekerse kirli görünmesi belki rahatsız edebilir...

kızlar bu uzun maxi elbiseyi çok beğendim ama göğüs bölgesine ne yapılabilir ?sırt dekoltesini bozmayacak şekilde.bir fikriniz var mı ?yoksa direk 2.resimdeki beğendiğim elbiseye mi yönelmeliyim:26:

$551757179_o.webp

$$T2eC16FHJIIE9qTYI5bDBP-95p0ICg~~60_12.webp

teşekkürler canım açıklaman için. eğer ki çalışma hayatın varsa ve klasik giyinmen gerekiyorsa bence alma derim . inan bende çok heves ile almıştım ama bu yıl yüzüne bile bakmıyorum :)
bu arada özel mesaj gönderemedim

çok karışık değil mi :26:
herşeyle kombinlenebilir mi bilemedim , kombinlerim diyorsan al tabiki
bir de beyaz kısımları bakımını zorlaştırabilir, kolaylıkla toz çamuru üzerine çekerse kirli görünmesi belki rahatsız edebilir...

çok doğru söylüyorsunuz kızlar..çizmeyi çok beğendim ama düz siyah renk dışında kombinlenmez zor olur..bi de alt tabandaki beyazlığı ben de sevmemiştim zaten..
amaaaan o kadar para vercem bir de kırk yılda bir mi kullanıcam..beni uyandırdığınız için teşekkürler..

çok doğru söylüyorsunuz kızlar..çizmeyi çok beğendim ama düz siyah renk dışında kombinlenmez zor olur..bi de alt tabandaki beyazlığı ben de sevmemiştim zaten..
amaaaan o kadar para vercem bir de kırk yılda bir mi kullanıcam..beni uyandırdığınız için teşekkürler..

yardımcı olabildiysek ne mutlu :16:
bu fiyata hatta daha uygununa çok daha güzel şeyler bulacağına eminim :nazar:

kızlar bu uzun maxi elbiseyi çok beğendim ama göğüs bölgesine ne yapılabilir ?sırt dekoltesini bozmayacak şekilde.bir fikriniz var mı ?yoksa direk 2.resimdeki beğendiğim elbiseye mi yönelmeliyim:26:

Eki Görüntüle 641016

Eki Görüntüle 641017

nerede giyineceğini bilmiyorum ama ben 2. ye yönelmeni tavsiye ederim , elbiselerin üzerinde oynayınca orjinalliği bozuluyor :31:
oynamak istiyorum dersen terzi dekolteyi uygun kumaşla kapatır

bunlarda benim az önce aldıklarım :ssz:

pantolon tayt ve yıldızlı kazak trendyol kolye ve kemik rengi kazak markafoni

$9000000679146_1_org_thumb.webp$9000000832701_1_org_thumb.webp$1000000764048_0_304x424_1.webp$gnf0644_0_304x424_2.webp

Back
X