Pembe Dolap

dsc00386ts5.jpg
dsc00387rl6.jpg

Bu montu bugun aldim cizmelere uysun diye....

ayy çok beğendim :))

geldiler 2 gün evvel ve çok memnun kaldım,kaliteleri dikişleri vs süper...
dünde bunu aldım japon style diye endişe ederek,alıcı ile anlaştım iade konusunda az evvel geldi ama önünü açık kullanmak zorundayım ,zira kapanmıyor .. ne yapsam bilemedim. 129 tl bu arada... mavisinden aldım..

Eki Görüntüle 634517

nilcim bu kadar içi pofuduk bir şey soğuk havalarda giyilir..ozamanda önün kapanmaması problem olabilir canım...

dünde bunu aldım japon style diye endişe ederek,alıcı ile anlaştım iade konusunda az evvel geldi ama önünü açık kullanmak zorundayım ,zira kapanmıyor .. ne yapsam bilemedim. 129 tl bu arada... mavisinden aldım..

Eki Görüntüle 634517

bence gelince bir terziye götür,bir çözüm bulabilirler..bir de bütün içi mi böyle? giydiğin elbisede tüy bırakır mı acaba?

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 634517

çok beğendim:16::16::16:

bence gelince bir terziye götür,bir çözüm bulabilirler..bir de bütün içi mi böyle? giydiğin elbisede tüy bırakır mı acaba?

ürün aynı geldi rengine kadar, dün geldi giydim siyah üzerine ve tüy bırakmadı ,terziye gerek kalmadı evde bir kemerle denedim ,uygun bir kemerle kruvaze şeklinde önü kapalı giyilebiliyor,şık ve gösterişli durdu öyle de

tşkler...

Japon Style montu nerden aldınız acabaa?

dilerseniz özelden yazabilirim ben size burdan sorun olabilir..

ürün aynı geldi rengine kadar, dün geldi giydim siyah üzerine ve tüy bırakmadı ,terziye gerek kalmadı evde bir kemerle denedim ,uygun bir kemerle kruvaze şeklinde önü kapalı giyilebiliyor,şık ve gösterişli durdu öyle de

tşkler...

dilerseniz özelden yazabilirim ben size burdan sorun olabilir..

banada nereden aldınızı yazar mısınız

arkadaşlar özel msj ile ilettim size aldığım yeri,yalnız şunu söylemek isterim 36-ince 38 iseniz alın ölçüleri baz alın mutlaka 40 beden iseniz olmaz...çektiğim bir resmi ekliyorum ama bu flaşsız ve akşam ev ortamındaki hali rengi orj resimdeki gibi..

$042.webp

yine dayanamayıp hafta sonu da bunları aldım,aklımda olan birşey daha var onu alırsam,uzun bir süre alışveriş yapmamalıyım kesinlikle.. gözlük asos'tan ,ayakkabı ıron fist marka,tr de bir alışveriş sitesinden..

$image2xxl.webp

$image3xxl.webp

$67659461_tn50_0.webp

kızlar bugün deri bir mont beğendim yakasında kürk var ama abartı bir şekilde değil aslında resim buldum yükleyemiyorum kararsız kaldım deri montta nasıl olur bilemedim..nasıl olduysa yükledim sol üstteki model gibi :)))

Eklentiler

• $10-ocakda-ne-moda-bilgiadresi.webp
    $10-ocakda-ne-moda-bilgiadresi.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
kızlar bugün deri bir mont beğendim yakasında kürk var ama abartı bir şekilde değil aslında resim buldum yükleyemiyorum kararsız kaldım deri montta nasıl olur bilemedim..nasıl olduysa yükledim sol üstteki model gibi :)))

sağ üstteki açık renkliyi diyorsanız eğer çok havalı bence alın çok begendim ben ama alttaki kahve kötü

Şu elbiseyi alsam mıııı almasam mı bilemedim :S

$960049_017aa_small.webp

Yeni saatiimm:ssz: Hemde 20 tl :8:
Bunun turuncusunu aldım

İşte bu resimde var. Turuncusu :21:

Son düzenleme:
Back
X