- 28 Ekim 2012
- 62
- 0
- 26
![]()
![]()
Bu montu bugun aldim cizmelere uysun diye....
ayy çok beğendim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
Bu montu bugun aldim cizmelere uysun diye....
geldiler 2 gün evvel ve çok memnun kaldım,kaliteleri dikişleri vs süper...
dünde bunu aldım japon style diye endişe ederek,alıcı ile anlaştım iade konusunda az evvel geldi ama önünü açık kullanmak zorundayım ,zira kapanmıyor .. ne yapsam bilemedim. 129 tl bu arada... mavisinden aldım..
Eki Görüntüle 634517
dünde bunu aldım japon style diye endişe ederek,alıcı ile anlaştım iade konusunda az evvel geldi ama önünü açık kullanmak zorundayım ,zira kapanmıyor .. ne yapsam bilemedim. 129 tl bu arada... mavisinden aldım..
Eki Görüntüle 634517
Eki Görüntüle 634363
bu mangodan aldığım jeanim
Eki Görüntüle 634364
converselerim
Eki Görüntüle 634365
buda defactodan bluzum
şimdilik bu kadar bunlar son bir ay içinde aldıklarım daha birsürü şey almam lazım alınca buraya ekliycem.
Eki Görüntüle 634517
Jean çok hoşuma gitti güle güle kullan :)
bence gelince bir terziye götür,bir çözüm bulabilirler..bir de bütün içi mi böyle? giydiğin elbisede tüy bırakır mı acaba?
tşkler...çok beğendim![]()
Japon Style montu nerden aldınız acabaa?
ürün aynı geldi rengine kadar, dün geldi giydim siyah üzerine ve tüy bırakmadı ,terziye gerek kalmadı evde bir kemerle denedim ,uygun bir kemerle kruvaze şeklinde önü kapalı giyilebiliyor,şık ve gösterişli durdu öyle de
tşkler...
dilerseniz özelden yazabilirim ben size burdan sorun olabilir..
kızlar bugün deri bir mont beğendim yakasında kürk var ama abartı bir şekilde değil aslında resim buldum yükleyemiyorum kararsız kaldım deri montta nasıl olur bilemedim..nasıl olduysa yükledim sol üstteki model gibi :)))
sağ üstteki açık renkliyi diyorsanız eğer çok havalı bence alın çok begendim ben ama alttaki kahve kötü