Yeni saatiimmHemde 20 tl
Bunun turuncusunu aldım
Arka detayının uzun olmasına bayıldımVe simlii
siyahından aldım
kızlar ya size birşey sormak istiyorum..deri , süet çanta almak istiyorum uygun fiyatlı İst.'da nereden alabilirim acaba ?
bir de sizce şu calvin klein çizmeyi alsam mı fiyatı 200tlye düşmüş?
Eki Görüntüle 640728
kullanabileceğin bir şeyse al. geçen yıl ben de harley aldım 250 liraya bu yıl 1 kez bile giymedim. :)
bu arada resim nasıl ekleniyor ?
kızlar ya size birşey sormak istiyorum..deri , süet çanta almak istiyorum uygun fiyatlı İst.'da nereden alabilirim acaba ?
bir de sizce şu calvin klein çizmeyi alsam mı fiyatı 200tlye düşmüş?
Eki Görüntüle 640728
teşekkürler canım açıklaman için. eğer ki çalışma hayatın varsa ve klasik giyinmen gerekiyorsa bence alma derim . inan bende çok heves ile almıştım ama bu yıl yüzüne bile bakmıyorum :)
bu arada özel mesaj gönderemedim
çok karışık değil mi :26:
herşeyle kombinlenebilir mi bilemedim , kombinlerim diyorsan al tabiki
bir de beyaz kısımları bakımını zorlaştırabilir, kolaylıkla toz çamuru üzerine çekerse kirli görünmesi belki rahatsız edebilir...
çok doğru söylüyorsunuz kızlar..çizmeyi çok beğendim ama düz siyah renk dışında kombinlenmez zor olur..bi de alt tabandaki beyazlığı ben de sevmemiştim zaten..
amaaaan o kadar para vercem bir de kırk yılda bir mi kullanıcam..beni uyandırdığınız için teşekkürler..
kızlar bu uzun maxi elbiseyi çok beğendim ama göğüs bölgesine ne yapılabilir ?sırt dekoltesini bozmayacak şekilde.bir fikriniz var mı ?yoksa direk 2.resimdeki beğendiğim elbiseye mi yönelmeliyim:26:
Eki Görüntüle 641016
Eki Görüntüle 641017
bunlarda benim az önce aldıklarım
pantolon tayt ve yıldızlı kazak trendyol kolye ve kemik rengi kazak markafoni
Eki Görüntüle 642145 Eki Görüntüle 642146 Eki Görüntüle 642144 Eki Görüntüle 642147
Eki Görüntüle 640930 bluzum
Eki Görüntüle 640931 yine jean aldım
Eki Görüntüle 640932 bluzum
Eki Görüntüle 640933 bluzum
hepsi lcwaikiki dün aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?