Pembe Dolap

demothy cnm şortlar dışın dakileri beğendim güle güle kullan hatta gri mont gibi olandan benim de vardı lc den aldığım gün kaybettim çok üzülmüştüm
hoşçakal sen de güle güle kullan kolyelerini...

ikramiyeyi alınca kendimi sokağa attım -tatlicadiarzu- gerekli gereksiz yine bişeyler aldım ..Sonra yine pişmanlık tabi :Saruboceq: ama abiyem resimde çıkmamış gerçekten çok güzel :jeyyar: hihoyyyt​
,
,

,
,

demoşumm yine cicile almışsın güle güle giy canımm
bende gittiim bişiler aldımm eklicemm :)

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[IMG
[/IMG]
[/IMG]

bunlarda benim..nası mutlu oluyorum alışveriş yapınca varya..bir keyif bir keyif.. :))

Son düzenleme:
demoty çok hoş şeler almışsın yine gule gule giy canım uzulme ayrıca sonuçte biras daha yaşlanınca bu kadar alma isteği kalmaz herşey gençken gusell .
funnydasennkilerde çok gusel cnm sende gule gule giyy ..
aslında banada bu ara ii bi alış veriş gerek ama bakalım ..
malibusennkileride acil koy cnm merak ettim kesin sennkilerde çok hoş şeylerdirr..

funnyda
ilk çantanı çok beğendim o tarz kullanmasamda ççok şıkkk
güle güle kullan

ohh negüzel valla alın alabildiniz kadar benim yerimede gezinnn :)))

demotum sende öyle

funnayda bunları bana mı aldınn :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sanada alayım bebişimmŞeniz

sağol tatlım:1hug:

fundiş...beni de götür alışverüşee...

gidek cnmm..ne zaman gelcen iste bi daha , haberleşek , bi çosalım senle çarşı pazar:sm_cool:sositososito

aldıkalrının hepicii cok güzel cnm ..
abiye cok şık duruyo ya , ne kadar belli olmasada gayet güzel şekerim..
iyi günlerde giy Şeniz

FUNDİŞ BEN CİDDYİM AMAA.....BU YAZ GELMEDEN BAHAR GİBİ GELCEM 1 HAFTA FALAN KALCAM MUTLAKAAA BULUŞALIM...GİDELİM..

canlarım çok teşekkürler yorumlar için ,haklısınız bidaha ne zaman gönlümce alışveriş yapıcam hele ki evlenince ..faniiiii bayıldım çantana tam benlik iyi günlerde tak hayatım ...

bugün bunları aldummmmmmm...

akerden aldığım pardüse kılıklı ama aslında diz altına kadar gelen kollarına ve yandan bağlamasına bayıldığım cicimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

üzerine eşarp olmadan içimde bir eksiklik hissederim babında aldığım başörtüm...[/B]

çook gusel pardesu sandım ben ilk baştaa ama deilmişş.. pardesu olsaydıda çok gusel olurdu cnm bayağı pahalıya almışındır kesinn.. örtun de gusel kaydirigubbakcemile5

çook gusel pardesu sandım ben ilk baştaa ama deilmişş.. pardesu olsaydıda çok gusel olurdu cnm bayağı pahalıya almışındır kesinn.. örtun de gusel kaydirigubbakcemile5

aslında boyu uzun ama böle tam bileğe kadar uzun değil onu anlatmaya çalıştım.indirimde 130 civarındaydı.eşarbımıda 50 tl indirimden aldım.teşekkür ederim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…