gule gule tak canım çok tatlılar hepsii kaydirigubbakcemile3
Gecenlerde aldim bu kolyeleri ama resmini eklemek simdiye nasip oldu...!
Huyum kurusun...hangi rengi alsam diye karar veremedim...sonunda her renkten birer tane aldim...delikafadulden
funnayda bunları bana mı aldınn :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sağol tatlım:1hug:demoty çok hoş şeler almışsın yine gule gule giy canım uzulme ayrıca sonuçte biras daha yaşlanınca bu kadar alma isteği kalmaz herşey gençken gusell .
funnydasennkilerde çok gusel cnm sende gule gule giyy ..
aslında banada bu ara ii bi alış veriş gerek ama bakalım ..
malibusennkileride acil koy cnm merak ettim kesin sennkilerde çok hoş şeylerdirr..
funnyda
ilk çantanı çok beğendim o tarz kullanmasamda ççok şıkkk
güle güle kullan
ohh negüzel valla alın alabildiniz kadar benim yerimede gezinnn :)))
teşekürler cnm , uzun zamandır takipteyim bu çantayı ama fiyatı çok uçuktu..indirime girince aldım..aklımda kalcagına kolumda olsun dime:dance:
demotum sende öyle
fundiş...beni de götür alışverüşee...
ikramiyeyi alınca kendimi sokağa attım -tatlicadiarzu- gerekli gereksiz yine bişeyler aldım ..Sonra yine pişmanlık tabi :Saruboceq: ama abiyem resimde çıkmamış gerçekten çok güzel :jeyyar: hihoyyyt, ,
, ,
bugün bunları aldummmmmmm...
akerden aldığım pardüse kılıklı ama aslında diz altına kadar gelen kollarına ve yandan bağlamasına bayıldığım cicimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
üzerine eşarp olmadan içimde bir eksiklik hissederim babında aldığım başörtüm...[/B]
çook gusel pardesu sandım ben ilk baştaa ama deilmişş.. pardesu olsaydıda çok gusel olurdu cnm bayağı pahalıya almışındır kesinn.. örtun de gusel kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?