Pembe Dolap

karalahana, pardesünü nerden aldin ve kaca aldin...??

Cok hosuma gitti...iyi günlerde kullan...üzerinde eskisin...:jeyyar:

aslında boyu uzun ama böle tam bileğe kadar uzun değil onu anlatmaya çalıştım.indirimde 130 civarındaydı.eşarbımıda 50 tl indirimden aldım.teşekkür ederim ....

ben eşarba 20 tl den fazla para veremıorum yaaa :1no2: ama pardesuye verilen paraya acımıorumm sennkide gusel umarım sağlamdırr ..

bunlarda benim dün aldıklarım:)

bunu cok begenerek adlımm :)

bu elbiseyide jezebelden 10 tl ye aldım..pek belli olmuo resimde ama şirin bişey :)

en cok bunu begendim delikafadulden simdi acaip mosa bunlar ama inceler burda havalarin isinmasina daha cok disarda okadar kar varki

en cok bunu begendim delikafadulden simdi acaip mosa bunlar ama inceler burda havalarin isinmasina daha cok disarda okadar kar varki

evett havalar ısınmadıı yaa
ama napim bedenime uygun bi tane kalmıstıı bi de 24 tl di aldım bende :)

evett havalar ısınmadıı yaa
ama napim bedenime uygun bi tane kalmıstıı bi de 24 tl di aldım bende :)

canım bu çok güzelmiş.iyi günlerde giy.sakıncası yoksa nerden aldığını yazabilirmisin ltf?fiyatıda çok uygunmuş.bedeni yoktu diyosun,acaba 36-38 bedenini bulabilirmiyim?bende istiyorum bundan:)

herkeslere günaydın :lepi:

cicileriniz pek güzel.gül güle giyin :lepi:

hiç bi şeyde gözüm yok ama hala çanta bulamadım ya

fundiş mavi çantanın ve diğerinin modlei güzelmiş sade tabası yokmi bunların

canım bu çok güzelmiş.iyi günlerde giy.sakıncası yoksa nerden aldığını yazabilirmisin ltf?fiyatıda çok uygunmuş.bedeni yoktu diyosun,acaba 36-38 bedenini bulabilirmiyim?bende istiyorum bundan:)

canım defacto dan aldımm..
normalde 30 tl..patlican(avea) indirimiyle 24 geldi..
kırmızı ve siyahı var..bedenine gidip bakman gerekir canımm bu m mesela

canım defacto dan aldımm..
normalde 30 tl..patlican(avea) indirimiyle 24 geldi..
kırmızı ve siyahı var..bedenine gidip bakman gerekir canımm bu m mesela

defactoya zaten bayildim kisin türkiyeye izine gittim, ilk defa ozaman kesfettim, isterdimki dükkani getirim:jeyyar: bide hepsi türk mali

funnyda bu çantan çok güsel güle güle kullan canım
sağol bebişim..hihoyyyt

FUNDİŞ BEN CİDDYİM AMAA.....BU YAZ GELMEDEN BAHAR GİBİ GELCEM 1 HAFTA FALAN KALCAM MUTLAKAAA BULUŞALIM...GİDELİM..

ok tatlım , gelmeden önce haberleşiriz zati mutlaka..bütün gün alışveriş yaparıs:dance::dance: ohhhhhsositososito

canlarım çok teşekkürler yorumlar için ,haklısınız bidaha ne zaman gönlümce alışveriş yapıcam hele ki evlenince ..faniiiii bayıldım çantana tam benlik iyi günlerde tak hayatım ...

democum çantayı ne zamandır takmıştım kafama ama 160 küsür etiket fiyatı vardı , vermem o kadar para çantaya:bbo: sabrımın selametiynen fiyat 20 tl ye düştüüüüüüü delikafaduldendelikafadulden ..işte artık benim..

MaLiBualdıkların çok tatlı gule gule giy.. eldiven ve şapkanıda gule gule takk canışkomm a.s.

ihtiyacınız olan bişey varsa defacto ya gidin bence cok indirmişler..
ama yeni sezon pahalı tabi..

aldıkların da senin gibi çok cici canım, eminim sana da çok yakışırlar
hele o şortlara bayıldım ama yaşadığım yer ve çalıştığım ortam nedeniyle giyemiyorum böyle şeyler
ah gençliğim gitti buralarda:çok üzgünüm:

ayyyy bu ne hoş topicmiş yahu daha 2 aylığım sitede ama yeni gördüm, çok kıskandım bende koycam cicişlerimi....birdeeee hazır bu kadar kokoşş hatunu bulmuşken soruyum: şu göğüs altına kadar gömlek olan elbiselerden hangi markada var çıldırıcam bulamıyorumm. istanbuldaki bi arkadaşım düğünlerde herkes pişti oluyo o elbiseyle nasıl bulamazsın dedi ama istanbuldada bulamadık.....kötükedihüso

kızlar bütün aldıklarınız çok güzel
funnyda o çanta 160 dan 20 ye o kadar nasıl düşmüş anlamadım nerden aldın ki merak ettim
tabi herkes iyi günlerde kullansın cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…