arkadaslar ayiptir sormasi bu terlikler neyin altina giyilir alali bir yili gecti hic giymedim bilemedim gece elbisesinin altinami giyilir kot altinami :uhm:
cok yuksek ama cok rahat
arkadaslar ayiptir sormasi bu terlikler neyin altina giyilir alali bir yili gecti hic giymedim bilemedim gece elbisesinin altinami giyilir kot altinami :uhm:
cok yuksek ama cok rahat
Geçen hafta, Stradivarius'tan aldığım ayakkabılarım
funnyda, bunlara bayıldım. Nereden aldığını bilmiyorum ama bu parçaları tarzıma yakın buldum. Zevkli seçimler olmuş gerçekten, güle güle kullanÇanta çok aklımı aldı yanlız kaydirigubbakcemile3 , hiçbir yerde görmemiştim (. İnce trenç de bir harika. Tebrikler seçimlerin için.
:lepi:
senin de çok zevkli olduğun belli aldıklarından ŞenizŞeniz
güle güle eskit püsküt hepsini :)
Bunlar da benim en son yaptığım alışverişlerim. 4 gün önce edindim hepsiniAyakkabımı daha önce de söylemiştim, geçen hafta ki çıktığımda almıştım biraz daha eski hehe Her yerde deli indirim var, yararlanmak lazım (, Bu kadar ucuza böyle parçalara sahip olmak mükemmel bir duygu Mutluyum ve yaşasın alışveriş! diyorum haha kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey:sm_cool:
Bende bugün biseyler aldim...hihoyyyt
flas´tan dolayi siyah biraz soluk duruyor...
cok yuksek ama cok rahat
iç bir şeyde gözüm yok sadece çanta istiom bulamıomcollezıone da beendim indirme girmesini bekliom :jeyyar:
dün akşam sevenhıll dan kocecazıma bu yelekten aldım
[/IMG]
iyi günlerde giysin eniştemiz.
e kendine de bişi alsaydın bacım , ta collezyona kadar gittin ve elin boşmu döndün ?:mymeka:
yok yok mümkün deel , kendine bişey almamış olamazsın
ben olsaydım diye düşünüyom ve utanıyima çıkcası-tatlicadiarzu-
asigüzel, gecelik olayinda hala cok ciddiyim ama siyah hos diz alti bir elbise ile cokkkk güzel olur...bittim ben bu kirmiziyakaydirigubbakcemile3
Kırmızı saten kumaştan bir abiye altına giyilebilir.
Günlük kullanım için pek uygun değiller ama güne, ev gezmesine falan giderken dar paça skinny bir jean altına giyilebilir, üzerine de kırmızı saten gömlek giyersin.
Ya da akşam yemeğine çıkıyorsan falan yine şık bir bluz ve dar paça kot altına giyilebilir.
Gündüz sokakta bu terlikleri pek bağdaştıramıyorum.
yok gülüm, tr´de degilim ama yakinda yerlesecegim insALLAH..! O zamanda en cok H&M´yi özleyecegim...:1no2:
Baska renklerini görmedim gülüm...örnek olsun diye vitrin mankenine giydirmislerdi...üzerinede benim gösterdigim ilk gömlegin renginde yazlik bir hirka giydirmislerdi...cok hos duruyordu...o yüzden aldim..!:lepi:
cok yuksek ama cok rahat
bugün baktim ama bulamadim bizde :çok üzgünüm: biraz benzeri vardi ama dügmelenmiyordu onu begenmedim seninki gibi ama yoktu:dilcikar:
ah keske türkiyede yasasaydik buralar okadar güzel degil
mikla cnm bişi sorucam timberlandleri ayaımdan çıkaramıorum fln yazmışsın ya sende hng modeli war? botu mu çizmesi mi??
Bunlar da benim en son yaptığım alışverişlerim. 4 gün önce edindim hepsiniAyakkabımı daha önce de söylemiştim, geçen hafta ki çıktığımda almıştım biraz daha eski hehe Her yerde deli indirim var, yararlanmak lazım (, Bu kadar ucuza böyle parçalara sahip olmak mükemmel bir duygu Mutluyum ve yaşasın alışveriş! diyorum haha kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey:sm_cool:
aldıkların çok güzel güle güle kullan....
Bu ne biliyor musunuz hani beyaz eşyaların kırılmasın diye konulduğu köpük var ya işte o!
Biraz ilkel ama idare edin.
Mantar pano alacaktım vazgeçtim köpüğe tül çorap geçirdim:)
Biraz daha süslenebilir,kenarlarına kurdela geçirilip güller eklenebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?