Pembe Dolap

arkadaslar ayiptir sormasi bu terlikler neyin altina giyilir alali bir yili gecti hic giymedim bilemedim gece elbisesinin altinami giyilir kot altinami :uhm:
cok yuksek ama cok rahat

arkadaslar ayiptir sormasi bu terlikler neyin altina giyilir alali bir yili gecti hic giymedim bilemedim gece elbisesinin altinami giyilir kot altinami :uhm:
cok yuksek ama cok rahat

Gülüm, harika bunlar...cok cezbedici...gördügüm an dedim ki, siyah seffaf bir gecelik ve altina bunlari giyecen kirmizi kirmizi....offfffff.....:jeyyar:

cok yuksek ama cok rahat

asigüzel, gecelik olayinda hala cok ciddiyim ama siyah hos diz alti bir elbise ile cokkkk güzel olur...bittim ben bu kirmiziya kaydirigubbakcemile3

Kırmızı saten kumaştan bir abiye altına giyilebilir.

Günlük kullanım için pek uygun değiller ama güne, ev gezmesine falan giderken dar paça skinny bir jean altına giyilebilir, üzerine de kırmızı saten gömlek giyersin.

Ya da akşam yemeğine çıkıyorsan falan yine şık bir bluz ve dar paça kot altına giyilebilir.

Gündüz sokakta bu terlikleri pek bağdaştıramıyorum.

Geçen hafta, Stradivarius'tan aldığım ayakkabılarım

çok güzeller bunlar..
bayıldım vala , ben bulamadım numarasını benneyaptımki

sağol cnm benim , ŞenizŞeniz

:lepi:
Bende bugün biseyler aldim...hihoyyyt

flas´tan dolayi siyah biraz soluk duruyor...

pembe gömleği ve çantayı çok beğendim , diğerleride güzel ama bu ikisi çom hoş.kaydirigubbakcemile5

cok yuksek ama cok rahat

ya güzeller şimdi allah için ama çok fazla alternatifin yok giymek için cnm ya kumaşından dolayı.
gece kıyafetlerinde uydurabilirsen renk tonunu yakalayıp giyebilirsin ..
gündüz dışarı çıakrken giyilmez bunlar , hiç uygun değil tatlım..

iç bir şeyde gözüm yok sadece çanta istiom bulamıom collezıone da beendim indirme girmesini bekliom :jeyyar:

dün akşam sevenhıll dan kocecazıma bu yelekten aldım

[/IMG]

iç bir şeyde gözüm yok sadece çanta istiom bulamıom collezıone da beendim indirme girmesini bekliom :jeyyar:

dün akşam sevenhıll dan kocecazıma bu yelekten aldım

[/IMG]

iyi günlerde giysin eniştemiz.
e kendine de bişi alsaydın bacım , ta collezyona kadar gittin ve elin boşmu döndün ?:mymeka:
yok yok mümkün deel , kendine bişey almamış olamazsın
ben olsaydım diye düşünüyom ve utanıyima çıkcası-tatlicadiarzu-

saol cnm Şeniz

collezıone beni bi kez ii kazıkladı ..artık iicene araştırmadan ordan bişe almıom -tatlicadiarzu-

geçen yıl son baharda spor pantul aldım 40 liraya merkezde bi mağzadan

2 ay sona bizim şirketin yakınında qutlet mağzası var oraya gitmiştim bi baktım ki 5 liraya satıli

bi abla da bi kazak almıştı sezonda 30 leraya..ben sezon sonu aynı kazaı 10 liraya aldım

artık naabıyorum sezon sonlarında şirketin ordaki mağzasına gidip alıyorum kalırsa tabi kaydirigubbakcemile3

mikla cnm bişi sorucam timberlandleri ayaımdan çıkaramıorum fln yazmışsın ya sende hng modeli war? botu mu çizmesi mi??

Aldiklariniz hayirli olsun kizlarr
Güle güle eskitin : ))

tesekkurler milka saten kirmizi gomlek almaliyim galiba yaza bakarim artik bu fikirde bana uyar a.s

ya güzeller şimdi allah için ama çok fazla alternatifin yok giymek için cnm ya kumaşından dolayı.
gece kıyafetlerinde uydurabilirsen renk tonunu yakalayıp giyebilirsin ..
gündüz dışarı çıakrken giyilmez bunlar , hiç uygun değil tatlım..[/QUOTE]

tesekkurler funnyda dogru diyosunuz disariya uygun degil oldugu kanatina vardim sayenizde zatende hic cesaret edememistim iyikide edememisim kaydirigubbakcemile3

bugün baktim ama bulamadim bizde :çok üzgünüm: biraz benzeri vardi ama dügmelenmiyordu onu begenmedim seninki gibi ama yoktu:dilcikar:

ah keske türkiyede yasasaydik buralar okadar güzel degil

cok yuksek ama cok rahat

bence gece elbisesi yada kirmizi bluz & siyah dizalti etegin altinda sahane böyle hayal edebiliyorum a.s

bugün baktim ama bulamadim bizde :çok üzgünüm: biraz benzeri vardi ama dügmelenmiyordu onu begenmedim seninki gibi ama yoktu:dilcikar:

ah keske türkiyede yasasaydik buralar okadar güzel degil

Tüh be gülüm...:1no2: sen yinede takip et..yeni yeni ürünler geliyor günlük genelde..

Nasip be meryemcigim...kismetse olur...:Saruboceq:

Evet, canim buralarda o kadar secenek yok...sana katiliyorum ama ben zaten kalici degilim burda...Tr´ye gelin gidiyorum Nisan´da insALLAH...:Saruboceq:

mikla cnm bişi sorucam timberlandleri ayaımdan çıkaramıorum fln yazmışsın ya sende hng modeli war? botu mu çizmesi mi??

canım ben 6 yıldır timberlandin tarçın rengi botunu kullanıyorum. Her kış sezonunda yeni bir çizme veya bot alıyorum bir hevesle ama asla timberlandimin yerini tutmuyorlar, 1 hafta sonra yenileri bir kenara bırakıp yine timber giymeye başlıyorum :icecream:

aldıkların çok güzel güle güle kullan....

ayy inanmıyorum yaa harika bi fikirrr, ben de kara kara dusunuyordum bu inci-boncuklarımı nasıl duzene sokarım diyeee. çok teşekkür ederim yaaa deniycem bunu ama köpük bulmam lazım önce kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…