Pembe Dolap

asiguzel...
Canım terlikler çok hoş. Ben görür görmez gözümde şöyle tamamladım.
siyah yada lacivert skinny jean
beyaz gömlek (biraz göğüs dekoltesi açık kalacak gibi giyersin)
küpeler ve kolye bu renk tonunda olsun.
Çantayıda pantolona uygun bişey seçebilirsin.
Güle güle kullan, artık öle eski modalar yok herşeyle kombine olur.
Kot yerine siyah kumaş pantolonda olur olurda olur herşeyle kullanırsın sıkma kedini.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bunlarda bu haftalık benden

bu ayakkabılarıda eşime sevgililer günü hediyesi olarak almıştım evli olunca hem ziyaret hem ticaret oluyor ihtiyaç neyse onlar alınıyor ama çok beğendi yada beğenmiş numarası yaptı bilemicem artık :roflol:kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı

e yeter para bitttiiiiiiiii=):1shok:

sehnsucht06 harikalar ve çok iddialılar eminim bunları giyen bayanda bir o kadar güzelliğinden emindir diyorum başkada bişey demiyorum.güle güle kullan =)

sehnsucht06 harikalar ve çok iddialılar eminim bunları giyen bayanda bir o kadar güzelliğinden emindir diyorum başkada bişey demiyorum.güle güle kullan =)

teşekkür ederim şekerimmmsengözlerimebaksanab
bende senin çantaya bayıldım valla:lepi: ama bavul gibi çantalara o kadar alıştımki şimdi görünce acaba kullanabilirmiyim diye düşünüyorum sanki hiç kullanmamış gibikaydirigubbakcemile3
sende güle güle kullan canım:dance:

yeni ayakkabı ve botlarıımmmhihoyyyt
sıradan gönderiyorum bakalım beğenecekmisinizşakkıdı
1.numara:hooray:

delikafaduldendelikafadulden:1shok:delikafadulden :1shok: delikafadulden
ba-yıl-dım

j.lo serisinden olduğunu görüyorum canım ve yanılmıyorsam steve madden'den almış olabilir misin ?
Ya da elle'den ?
güle güle kullan canım çok beğendim gerçekten.gizli platformlu olduğu için ayağı rahatsız etmiyor topuk yüksekliği yerimseniben çok sevdiğim bir model. J.Lo'nun tasarımları tam benlik zaten :teytey:

Son düzenleme:
kokooşş seniii...Ayy havan batmasın emi... Tabi ayaklar avuçiçi kadar atarsın havanı

sen bi doğurrrr yeğenim bi gelsiiin gör bakalım nasıl kokoş yapıcak teyzoşu onu:teytey:
aynı bana benziyo zatennn,çatlayınnnnlülülülülülü
seninde ayakların küççüüücükk bebiş gelince geçicek kuzum şiş onlar şiişşşklava:
Şeniz

teşekkür ederim canım steve madden'den aldım, ben ara ara ziyaret ederim orayı ama her zaman tarzım olanı bulamıyorum buluncada yapışıyorumŞeniz numarası yoktu kaç gün bekledim-tatlicadiarzu-
4. kırmızı olan elle, o ayakkabının hikayeside bi ayrı....
bi istanbula geldiğimde vitrinde görmiştim mağazaya girip denemedim bile güzel ama nerde giycemki diyip geçmiştim. geçen hafta kızkardeşimin nişanı vardı elbise kırmızı olunca o ayakkabi bi anda aklıma geldi ama modeli pek hatırlayamıyordum sadece kırmızı ve yüksek topuklu.. sositososito
ellenin maalesef ankarada mağazası yokmuş istanbulda bir mağazasını arayıp bana kargolayın dedim hangisi diyince ben bombayı patlattım "ne biliyim vitrinde gördüm kırmızı yüksek topukluydu işte diye" neyse ayakkabı gelene kadar işyerinde kızlarla 9 doğurduk ne gelecek acaba diye....malum ayakkabı modelini hatırlamıyorum, para gönderdiğim ayakkabıcıyı hiç tanımam....görünce bi düşündüm nasıl giycem diye ama halay bile çektim:teytey:

sehnsucht06 kırmızı ayakkabılarına bayıldımm gule gule giy canım cok hoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…