Pembe Dolap

basiyazmalikiz aldiklarin cok hos güle güle kullan birde ceket ve tunigi üstde durusunu görebilsek cok merak ettim

başıyazmalıkız eşofman üstlerin benimde çok hoşuma gitti ne kadar uygunmuş bakırköyün neresinden aldın canım.

başıyazmalıkızz cok uygunmuş yaa almaya giden olursa ben para göndersem banada alıp gönderir mii

demothy annişin hangi Alışveriş Merkezinden almış ben duymadım o mağzayı CADIARZU
çok beğendim elbiseni

demothy annişin hangi Alışveriş Merkezinden almış ben duymadım o mağzayı CADIARZU
çok beğendim elbiseni

bershka fısıtıkım ,ama hangi sezon ürünü bilmiyorum.o bizim burda arkadaşının oğlunun dükkanından almış bana.bershka ürünleri satıyor sanırım..mağazasını istersen nerdeyse bütün alışveriş merkezlerinde var..cevahir capacity historia yerimseniben

başıyazmalıkız eşofman üstlerin benimde çok hoşuma gitti ne kadar uygunmuş bakırköyün neresinden aldın canım.

canım bakırköy meydandan inerken sağda burger kıng var ordan sağa dönüyosun sokağın sonundan sola dönüyosun sağda yüncü var canım onun tam karşısında vitrini olmayan bir ucuzlukçu canım..inşAllah bulursunuz hepiniz..

oo kızlar cüzdanlar yanmış yine delikafadulden iyi günlerde giyin çok zevklisiniz hihoyyyt bende her zamanki gibi yine elbise yine elbise bakalım beğenicekmisniz ; giyip eklerim yarın :asigim:​

demothycim çok cici bir elbise.ve çok değişik.nerden aldın kız bunu hihoyyyt

bende bunları aldım bugün kızlarrrr ....

triko(tunic) elbise - uzun triko siyah hırka ve dantel işlemeli yazlık bluzum :)

Son düzenleme:
çok almak istediğim ayakkbılar sezon indiriminde 40 tl ye düşmüş kaçırmadım bende.kardeşimin nişanı için....

Son düzenleme:
bende bunları aldım bugün kızlarrrr ....

triko(tunic) elbise - uzun triko siyah hırka ve dantel işlemeli yazlık bluzum :)

rujumm güle güle giy bebişimmŞeniz

çok almak istediğim ayakkbılar sezon indiriminde 40 tl ye düşmüş kaçırmadım bende.kardeşimin nişanı için....

lahanacım eklesene bacı resimleri nan:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…