Pembe Dolap

Mikla ben de 40'a aldım batikten, bir model daha vardı, sırt kısmı inca bir hat şeklinde iniyor, istersen ona da bir bak. benim param bitti, alamadım onu :)

sehnsucht06 canım sen bence bütün gardrobun daki parçaları koy..çünkü çok zevkli oldugun belli...bekliyoruz canım severek kullandıgın kıyafetlerini:sm_cool:

Tesekkürler canim..evet, katalog´da resmi pek hos degildi ama yinede bir umudum vardi..kaydirigubbakcemile3 Iyikide almisim..yazin icin harika, kumasi´da tahminimden daha iyi kalite..!

O senin dedigin trench´i bende görmüstüm..ilk gözüme hitap eden senin dedigin model´di..fakat benim vücut yapima uygun degildi..hos durmadi..:1closedeyes:

tuce elbiselerin merak ettiğim kadar varmış iyi günlerde giy canım :asigim: sehnsucht06 ayakkabı tarzın süper tebrik ederim hihoyyyt

bu da benim sade ama çok severek aldıgım çantammm :asigim:

bayılırım elinde kolumda çanta taşımaya ,özellikle bu modelleri :asigim: ama korkuyorum geç saatlerde döndüğümde nereye saklıcağımı şaşırıorum bu çantaları kaçkap yaparlar diye :çok üzgünüm:

ayy o bendede var canımm :1no2:
ama bunun bi de uzun askısı varr onuda takıorumm
çarşıda pazarda onu geçiriorum kolumaa kaydirigubbakcemile3

yeşil gözlü anlattım ya kız nihayet kaydirigubbakcemile3 aldıkların çok güzel kahve çizme siyah çanta tarzım değil diğerleri çok hoşmuş yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…