Pembe Dolap

rouge cicilerini güsel günlerde giy canım..en alttaki siyah dantelli bluzu nerden aldın canım*delikafadulden

kızlar çok tşk ederim ..sizlerde güle güle kullanın inşallah...

canım bulzu volan die bir magaza var burada oradan aldım,22 tl ye ....:teytey:

Bende kıskandım bende ekliyorum.

Ama kendi cektigim değil bunlar. Aldıgım yerden ürünümün resmini aldımkaydirigubbakcemile

Gecen ay almıştım bir kaç kez giydimdekaydirigubbakcemile2

Bunuda gecen ay aldım daha siftah etmedimgamyoncuiremsu
İnşallah bu hafta sonu şaaapcam:icecream:

teyze olduuuuuummmmmm..resmini akşam müjde bebeğim oldu kısmına ekliycem maşallah diyin hayırlı dileklerinizi eksik etmeyin kızımızdan olurmu teyzoşları...kızkardeşim doğum yaptı diye 3-4 gün girmedim sayfalar uçmuş yine, herkesin yenileri çooo güzell

sehnsucht06 canım sen bence bütün gardrobun daki parçaları koy..çünkü çok zevkli oldugun belli...bekliyoruz canım severek kullandıgın kıyafetlerini:sm_cool:
tamam canım akşamları çekip gündüz işte eklerim,yerimseniben iş güç yok nasıl olsa kriz teğet geçti hamdolsun:mymeka:...........................................

tuce elbiselerin merak ettiğim kadar varmış iyi günlerde giy canım :asigim: sehnsucht06 ayakkabı tarzın süper tebrik ederim hihoyyyt
teşekkür ederim şekerim bende senin elbine bayıldım çokda yakışmış güle güle giy

[/IMG]

dün aldığım nike ayakkabım . çok begenrek aldm yanlş hatırlamıorsam 125 milyondu gamyoncuiremsu

[/IMG]

mudodan aldığım gömleğim kaydirigubbakcemile5 34 melyondu. . .38 beden
[/IMG]

mango outletten aldığım ceketm.7 melyonn-tatlicadiarzu-

[/IMG]

elbüsem nasuu kıslar :1closedeyes:
çok para verdim güzel deel diyeni deşerimmkaydirigubbakcemile

çok güzeller canım
güle güle şaaaaap :icecream: kaydirigubbakcemile3

ayyy funnyda ,larisaa bayıldım çok güzel elbiseleriniz güle güle giyin
karalahana sen de güle güle giy ama ben özel günlerde ince topuklu tercih ediyorum ama günlük giymek için güzelmiş...
rouge sen de güle güle giy
frambuaz fiyonklu ayakkabın çok güzel...

saol gülsucum o senin güzelliğinkaydirigubbakcemile5

BaŞıYaZMaLıKıZ ::
"eşofman üstlerim"

canım inanır mısın aynı yerden aynı eşorfman üstlerini ben de aldım :)) :)) inan biz çok ucuza almışız, Taksim'de 15-20TL ye gördüm :)) :)) güle güle giyinelim (; (; a.s.

oo kızlar cüzdanlar yanmış yine delikafadulden iyi günlerde giyin çok zevklisiniz hihoyyyt bende her zamanki gibi yine elbise yine elbise bakalım beğenicekmisniz ; giyip eklerim yarın :asigim:​

canem bu elbisenin morlu olan yerlerinin siyah beyaz olanından bende de varrr :)) benim ki de bershka ama bershka'dan almadım Taksim'den almıştım hem de 10TL ye hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 tek mi giyiyorsun canım sen bunu ? ben daha giymedim de nasıl yapsam diye düşünüyorum, kalın çorapla mı yoksa ince çorapla mı yoksa taytlı mı falan bilemiyorum of karıştım delikafadulden kaydirigubbakcemile5

canımm sen ne renklerini aldınn
hangi renkler varr Şeniz

canım ben gri ve beyaz aldım :)) tam olarak hatırlamıyorum başka renkleri var mıydı diye ama yarın bakırköye gideceğim senin için bakarım canım ) eşorfman altları da gayet güzel oluyor oranın. arkadaşım da abercrombie bir sweat aldı aynı yerden. 20 TL ye satıyor çakma aberleri bilginiz olsun.hem de yavru ağzı rengindeydi,müthiş yakıştı <3 eşofman altları da abercrombie olursa 20 ama markasızlar 5 tL :))

fundişş alcak bana ben ankaradayımm da :)
sayenizde istanbul a tşıncamm zatenn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…