tamam canım akşamları çekip gündüz işte eklerim,yerimseniben iş güç yok nasıl olsa kriz teğet geçti hamdolsun:mymeka:...........................................sehnsucht06 canım sen bence bütün gardrobun daki parçaları koy..çünkü çok zevkli oldugun belli...bekliyoruz canım severek kullandıgın kıyafetlerini:sm_cool:
teşekkür ederim şekerim bende senin elbine bayıldım çokda yakışmış güle güle giytuce elbiselerin merak ettiğim kadar varmış iyi günlerde giy canım :asigim: sehnsucht06 ayakkabı tarzın süper tebrik ederim hihoyyyt
bu da benim sade ama çok severek aldıgım çantammm :asigim:
çok güzelmiş canım çantan iyi günlerde kullan
triko tuniğin çok güzel canım tam sevdiğim gibi...bende bunları aldım bugün kızlarrrr ....
triko(tunic) elbise - uzun triko siyah hırka ve dantel işlemeli yazlık bluzum :)
[/I][/B]
çok almak istediğim ayakkbılar sezon indiriminde 40 tl ye düşmüş kaçırmadım bende.kardeşimin nişanı için....
çok güzelcanım ayakkabıların ama abiye yani nişanda giyilecek tarzdan daha çok işte veya ciddi bi yerlerde giyilecek bi tarzı var söylemeden edemiycemm
Bende kıskandım bende ekliyorum.
Ama kendi cektigim değil bunlar. Aldıgım yerden ürünümün resmini aldımkaydirigubbakcemile
sarı olanı çok beğendim çok şirin güle güle giyy
çok almak istediğim ayakkbılar sezon indiriminde 40 tl ye düşmüş kaçırmadım bende.kardeşimin nişanı için....
Bende kıskandım bende ekliyorum.
Ama kendi cektigim değil bunlar. Aldıgım yerden ürünümün resmini aldımkaydirigubbakcemile
Gecen ay almıştım bir kaç kez giydimdekaydirigubbakcemile2
Bunuda gecen ay aldım daha siftah etmedimgamyoncuiremsu
İnşallah bu hafta sonu şaaapcam:icecream:
bende bunları aldım bugün kızlarrrr ....
triko(tunic) elbise - uzun triko siyah hırka ve dantel işlemeli yazlık bluzum :)
elbüsem nasuu kıslar :1closedeyes:
çok para verdim güzel deel diyeni deşerimmkaydirigubbakcemile
canım fatih peçe mağazasından 139 tl idi nakitte 120 tl verdik..
ayyy funnyda ,larisaa bayıldım çok güzel elbiseleriniz güle güle giyin
karalahana sen de güle güle giy ama ben özel günlerde ince topuklu tercih ediyorum ama günlük giymek için güzelmiş...
rouge sen de güle güle giy
frambuaz fiyonklu ayakkabın çok güzel...
oo kızlar cüzdanlar yanmış yine delikafadulden iyi günlerde giyin çok zevklisiniz hihoyyyt bende her zamanki gibi yine elbise yine elbisebakalım beğenicekmisniz ; giyip eklerim yarın :asigim:
BaŞıYaZMaLıKıZ ::
"eşofman üstlerim"
canım inanır mısın aynı yerden aynı eşorfman üstlerini ben de aldım:)) :)) inan biz çok ucuza almışız, Taksim'de 15-20TL ye gördüm :)) :)) güle güle giyinelim (; (; a.s.
canım ben gri ve beyaz aldım :)) tam olarak hatırlamıyorum başka renkleri var mıydı diye ama yarın bakırköye gideceğim senin için bakarım canım) eşorfman altları da gayet güzel oluyor oranın. arkadaşım da abercrombie bir sweat aldı aynı yerden. 20 TL ye satıyor çakma aberleri bilginiz olsun.hem de yavru ağzı rengindeydi,müthiş yakıştı <3 eşofman altları da abercrombie olursa 20 ama markasızlar 5 tL :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?