Pembe Dolap

dıptısım elbisen çok güzel güle güle giy,mikla rugan ayakkabıların çok hoş sende güle güle giy
mız mız sende güle güle giy...

MIZMIZ86 ve gülsu teşekkür ederim yorumlarınız için
hırkayı kürküyle görünce bayıldım, eğer çıkmıyor olsaydı almayacaktım günlük, okulda falan iddialı olur diye, meğerse çıkıyormuş o yüzden hiç kaçırmadım

valla haftalardır alışverişe çıkmadım senağlamasenağlamasenağlamaçıkyım ilk işim buraya foto.koymak olcak:lepi:

hihoyyythihoyyytbendee bugun bunları aldımm

(

:asigim::asigim::asigim:

bende az önce netten bunu aldım hihoyyyt

ben de bugün bayağı bir alışveriş yaptım yine dayanamayıp :teytey: :asigim:
(sezon için stok yaptım) =) =)

kıslar hepsi çok güzel aldıklarınızın hayırlı olsun hepinizea.s.

mikla ..siyah ayakkabılarını , beyaz kemerini ve bolerolarını cok beğendim tatlım..güzel seçimler kaydirigubbakcemile5

çok hoş şeyler alınmış (= (= güle güle kullan canım, polo ayakkabına, kolsuz bluzüne (sanırım benetton) çok bayıldım (=

saol canım benimm üst benetton pabuçlarda polo evet :ecrin_bebek:
yaa ama ben senin kürklü hırkana aşık oldumm ne etçez şimdi nerden bulucam ben ondan hain miklalülülülülülü aldıklarının hepsi ayrı ayrı güzel siyah pabuçlar al beni diyor ya:asigim:

funda canım teşekkürler:1hug:

mikla siyah ayakkabına bittim..nerden aldın canımcım..bir da rahat mı?rahatsa ve buralarda bulabilirsem bende bu tarz bişiy almak istiyorumkaydirigubbakcemile2

bu özellikle hosuma gitti

BasiYazmali seninde mor elbisen cok sik birde kirmizi olan özelikle hosuma gitti

diger kizlar ay okadar almissinizki hangi birine simdi yazim zaten kiskancliktan catlicam :1closedeyes:

bu özellikle hosuma gitti

BasiYazmali seninde mor elbisen cok sik birde kirmizi olan özelikle hosuma gitti

diger kizlar ay okadar almissinizki hangi birine simdi yazim zaten kiskancliktan catlicam :1closedeyes:

beğendiğine sevindim canm en en en güzelleri hepinizin olsun a.s.

kızlar çok çok güzel ürünler alınmış hepiniz iyi günlerde giyin şimdi merak ettiğim ise
miklacım lame babetini nerden aldığın ve tabi kaça aldığın söyle söyle söylekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 :roflol: canım kürklü hırka olsun istediğin yahu yolliyim sana hemen bi kargoya bakarr :)) mangodan aldım canım bu arada cidden bakmak istersen eğer.. ((;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…