mikla siyah ayakkabına bittim..nerden aldın canımcım..bir da rahat mı?rahatsa ve buralarda bulabilirsem bende bu tarz bişiy almak istiyorumkaydirigubbakcemile2
kızlar çok çok güzel ürünler alınmış hepiniz iyi günlerde giyin şimdi merak ettiğim ise
miklacım lame babetini nerden aldığın ve tabi kaça aldığın söyle söyle söylekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 :roflol: canım kürklü hırka olsun istediğin yahu yolliyim sana hemen bi kargoya bakarr :)) mangodan aldım canım bu arada cidden bakmak istersen eğer.. ((;
Merhaba kızlar,
Karalaha'nın başlığındaki harika kıyafetlerden sonra bende yeni kapanan bir bayan olarak ilk aldıklarımı eklemek istedim, hoş çok beğenerek almasam da bunları sağ olsun yardımsever bir ablamın desteğiyle Zeytinburnu caddeden aldım, arkadaşların tavsiyesine uyup Fatih'e de bakacağım ama henüz tam ayarlayamadım kendimi...
Aldıklarımı da zorlukla beğendim, ağladım bir türlü istediğim gibi bir şey bulamadım eşarp seçemedim, çok içime sinmedi ama size de göstermek istedim.
Bu eşarbı da ısrar üzerine aldım, aslında çok içime sinmedi ama ne yapayım, birde düz siyah aldım, onunla uydurmaya çalışıyorum hırka ve tunikleri, aslında kapandığımda çok daha güzel giyinmeyi düşünüyordum ama çok çok ters bir zamana denk geldi.Şimdilik bunlarla idare edeceğim ama en kısa sürede daha şık bir şeyler alacağım inşeallah...
Merhaba kızlar,
Karalaha'nın başlığındaki harika kıyafetlerden sonra bende yeni kapanan bir bayan olarak ilk aldıklarımı eklemek istedim, hoş çok beğenerek almasam da bunları sağ olsun yardımsever bir ablamın desteğiyle Zeytinburnu caddeden aldım, arkadaşların tavsiyesine uyup Fatih'e de bakacağım ama henüz tam ayarlayamadım kendimi...
Aldıklarımı da zorlukla beğendim, ağladım bir türlü istediğim gibi bir şey bulamadım eşarp seçemedim, çok içime sinmedi ama size de göstermek istedim.
Bu eşarbı da ısrar üzerine aldım, aslında çok içime sinmedi ama ne yapayım, birde düz siyah aldım, onunla uydurmaya çalışıyorum hırka ve tunikleri, aslında kapandığımda çok daha güzel giyinmeyi düşünüyordum ama çok çok ters bir zamana denk geldi.Şimdilik bunlarla idare edeceğim ama en kısa sürede daha şık bir şeyler alacağım inşeallah...
miklacım pardon mangodan almışsında ne kadara aldın canım pardon?
diptisdiptis renk uyumu yakalamak kolay ama sen model olarakda cok güzel uydurmussun aldiklarini cok hos olmus
saol canım bütün bornovayı yağmur altında dolaştım bulmak içinhihoyyyt
kısalardan alacaktım ama etek altında berat durdu
bilekler ince bot geniş olunca komik oluyor
ama taktım kafaya ankle bot alıcam:1rolleyes: pantolonla harika oluyor:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?