Pembe Dolap

mikla siyah ayakkabına bittim..nerden aldın canımcım..bir da rahat mı?rahatsa ve buralarda bulabilirsem bende bu tarz bişiy almak istiyorumkaydirigubbakcemile2

canım teşekkür ederim a.s. bakırköyden aldım, yeni keşfettiğim bir mağaza. " select " meydandan inerken sol kolda kalıyor, burgerking'in karşı sırasında. daha uzun süreli giymedim ama denediğimde gayet rahat ettim, fiyatı ya 29.90 idi ya da 34.90 unuttum şimdi ikisinden biri.

canım rengi lame olarak gözüküyor sanırım ama aslında dore babetim :uhm: bakırköyden aldım, siyah rugan ayakkabımla beraber aynı mağazadan aldım. hatta kemerim de oradan.inanılmaz makul fiyatlarla çok hoş parçaların bütünleştiği ve benim daha yeni keşfettiğim bir yer! daha önce nerdeymişim dedirtti yerini üstte yazdım .. fiyatı da 19.90 lira canım babetimin :)) kırmızısı var, leoparlısı, lamesi siyahı falan daha çeşitler vardı (;

kaydirigubbakcemile3 :roflol: canım kürklü hırka olsun istediğin yahu yolliyim sana hemen bi kargoya bakarr :)) mangodan aldım canım bu arada cidden bakmak istersen eğer.. ((;

saol canım benim Şeniz mango yok burda artık istanbula geldiğimde bakarım bakırköye gitmek farz oldu bana:lepi::içelim:

Merhaba kızlar,

Karalaha'nın başlığındaki harika kıyafetlerden sonra bende yeni kapanan bir bayan olarak ilk aldıklarımı eklemek istedim, hoş çok beğenerek almasam da bunları sağ olsun yardımsever bir ablamın desteğiyle Zeytinburnu caddeden aldım, arkadaşların tavsiyesine uyup Fatih'e de bakacağım ama henüz tam ayarlayamadım kendimi...
Aldıklarımı da zorlukla beğendim, ağladım bir türlü istediğim gibi bir şey bulamadım eşarp seçemedim, çok içime sinmedi ama size de göstermek istedim.

Bu eşarbı da ısrar üzerine aldım, aslında çok içime sinmedi ama ne yapayım, birde düz siyah aldım, onunla uydurmaya çalışıyorum hırka ve tunikleri, aslında kapandığımda çok daha güzel giyinmeyi düşünüyordum ama çok çok ters bir zamana denk geldi. Şimdilik bunlarla idare edeceğim ama en kısa sürede daha şık bir şeyler alacağım inşeallah...

Son düzenleme:

canım sakın sıkma kendini.ilk önce söyleyeyim beyaz tuniğe bayıldım.
sen ne kadar hazır olunca kapanırın desende inna o zman hiç gelmez.hep bir şekilde eksikleri olur insanın.sakın canını sıkma o kadar.herşey bak gör nasıl yoluna girecek.kolay bişiy değil sonuçta.başka bir hayat biçimine geçiş yaptın.her şekilde.hayırlıs...

canım aldıkların cok hoş, içine sinsin bence, uyumlu badilerle kombine edersin..sarı hırkanı cok begendim..siyah bi badi siyah kumaş pantolonla cok güzel durur..mavili morlu tunigi de siyahlarla kombine edersin, eminim cok yakışcaktır, güle güle kullan canım hepsini... a.s.

burcums aldıkların öyle içine snmeyecek gibi şeyler degil ilk deneme için. sonuçta herşey değişti ve çok zor bişydi bu ilk alışveriş senin için. bu bir tecrübe olsun sadece sıkma canını beyaz tunik çok hoş kullanılabilr canım,başörtü konsunda yaşnı bilmiorum ama daha çok geometrik desenleri tercih et genç kapalı hanımlara çok yakışıyo özelikle vakkonun başörtüleri çok hoş oluyo aklında olsun.

Son düzenleme:
kızlar yine ciciler aldımhihoyyyt
taba rengine takmıştım şu aralar
çanta ve çizme aldım kemerim eksik kaldı ama onuda alırım yarınhihoyyyt

Burcums hayirli ugurlu olsun canim ay gel biz beraber alisverise cikalim ben bayilirim esarplarin arasinda dolanmayi :)

beyaz tunigine bayildim sen icime sinmedi diyorsan bende icimde kaldi diyorum güle güle giyesin

esarplarda baslangic icin kesinlikle saten esarp kullan bence ipek falan hic deneme zor olur tutturmasi

kendinden desenli saten esarplar alirsan her renkden üstüne uydurmasi cok kolay olur örnegin bi mavi bi kirmizi bi beyaz bi siyah falan...
ve tavsiyem cok karisik renkli esarp alma cok dalli güllüdende sakin sonra kombine zorlugu cekersin. tabi ilerde profösyönellesirsin secimlerinde

diptisdiptis renk uyumu yakalamak kolay ama sen model olarakda cok güzel uydurmussun aldiklarini cok hos olmus

diptisdiptis renk uyumu yakalamak kolay ama sen model olarakda cok güzel uydurmussun aldiklarini cok hos olmus

saol canım bütün bornovayı yağmur altında dolaştım bulmak içinhihoyyyt
kısalardan alacaktım ama etek altında berat durdu
bilekler ince bot geniş olunca komik oluyor
ama taktım kafaya ankle bot alıcam:1rolleyes: pantolonla harika oluyor:asigim:

bornovada olup alisveris yapsam varsin üstüme kar yagsin :dance:

güle güle kullan canim alirsan yenilerini onlarida göster ben gidiyorum carsiya birsey bulamiyom ya :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…