Pembe Dolap

bornovada olup alisveris yapsam varsin üstüme kar yagsin :dance:

güle güle kullan canim alirsan yenilerini onlarida göster ben gidiyorum carsiya birsey bulamiyom ya :çok üzgünüm:

oy canım benimŞeniz

dıptıssssssss bende bornovada oturuyorum nerden aldın yaaa
söleseneee söleseneeeeedelikafadulden
bide kaça aldın tabiii:icecream:

canım eczane durağının arkasında bi ayakkabıcı var ordan aldım ikisinide
bütün bornovayı talan ettim yok
dedim artık eve döneyim kemeraltına inerim sonra
durağa bi geldim bunları gördüm:asigim:
çizme 55
çantamıda 25 liraya aldım

dıptısdıptıss pek güzeller yaa güle güle giyy :))) a.s.

saol canım benimŞeniz ankle tip aradım sonunda gene çizme aldım
ama ankle arayışım devam:roflol:

dıptısım çizmelerin çok düz tatlışım ama güzel güle güle kullan ikisini de..

tsk ederim tatlimmm,
yeni ciciler alan arkadaslarda iyi günlerde kullanin :1hug:

demothy tatlım annen siyahlı elbiseni 10 liraya iyi almış aynısından burdada gördüm 20 liraydı...

Teşekkür ederim kızlar, dediğiniz gibi bende çok renkli eşarpları sevmiyorum, annem çok ısrar etti diye onu aldım... Bundan sonraki tercihlerim genelde düz renk ya da geometrik desenli eşraplar olacak... Çok teşekkürler...

dıptıs çizmelerin çok hoşmuş güle güle giy..fiyatı da uygunmuş cnm.a.s

sağolasın malibum işyerim çok soğuk kalın kalın yün kazaklar giymekten fenalık geldi giyecek bi yerler çıksada giyebilsem alıyorum alıyorum dolap bekliyo kıyafetler sinir oluyorum

kızlar yine ciciler aldımhihoyyyt
taba rengine takmıştım şu aralar
çanta ve çizme aldım kemerim eksik kaldı ama onuda alırım yarınhihoyyyt

bayıldım canım ayakkabı ve çantana.ama ben kola takılan çantalarla rahat edemiyorum.illa omzumda olcak :) nerden aldın ayakkabını ?

sehnsucht çok beğendim aldıklarını mor zaten çok albenisi olan bir renktir garip gelecek belki ama ben birde yatak örtünü beğendim nerden almıştın asıl ben onu merak ettim.

çk yorgunum aldıklarımıçekecek takatım kalmadı benneyaptımkibunları koyuyorum sadece sevdiceklerim:lepi:

sehnsucht çok beğendim aldıklarını mor zaten çok albenisi olan bir renktir garip gelecek belki ama ben birde yatak örtünü beğendim nerden almıştın asıl ben onu merak ettim.

teşekkür ederim canikom o benim bekarlıktan kalma tek kişilik ytk örtüm getirmiştim yatğımıda msafir odası için annem almıştı yani onu birkç senelk bişey anneme sorarım, bu arada annem çok eğlebecek senin aldığın yatk örtüsü benim ceketten çok dikat çekti diyince:roflol:

hep giysi mi eklicezz :)
bende gümüş kolyelerimi eklemek istedimmm hihoyyyt
kız olanı annem aldı..
yeşil olan annemin bi arkadaşının hediyesii
kar taneside başka bi arkadaşının hediyesii
ben cok sevdmm kolyelerimii :asigim:

dıptısdıptıs çizme ve çantana bayıldımmmmmmmm süper süper!!! güle güle giy Şeniz

eylülcüm ilk ve son sıradaki foto dakilerin ne olduğunu anlamadım amaa:roflol: güle güle kullan yawrim:icecream:

sehnsucht06 mor ceketin çok hoş iyi günlerde kullanman dileğiyle kuzum çok şekerkaydirigubbakcemile5

malibu kolyelerin ne kadar cicoşş yaa:ecrin_bebek: çok seferim böle şeyleri güle güle kullan cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…