dıptıssssssss bende bornovada oturuyorum nerden aldın yaaakızlar yine ciciler aldımhihoyyyt
taba rengine takmıştım şu aralar
çanta ve çizme aldım kemerim eksik kaldı ama onuda alırım yarınhihoyyyt
bornovada olup alisveris yapsam varsin üstüme kar yagsin :dance:
güle güle kullan canim alirsan yenilerini onlarida göster ben gidiyorum carsiya birsey bulamiyom ya :çok üzgünüm:
dıptıssssssss bende bornovada oturuyorum nerden aldın yaaa
söleseneee söleseneeeeedelikafadulden
bide kaça aldın tabiii:icecream:
dıptısdıptıss pek güzeller yaa güle güle giyy :))) a.s.
teşekkürler sehnsucht daha iyileri senin olsun.
huli siyah elbisende gri olanda çok hoş
astrea bolero bencede kurtarıcı bende bir siyah bir krem rengi almak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım.
rouge en çok etek ucunda desenler olan siyah elbiseni beğendim.
hepini güle güle kullanın.
burcums aldıkların öyle içine snmeyecek gibi şeyler degil ilk deneme için. sonuçta herşey değişti ve çok zor bişydi bu ilk alışveriş senin için. bu bir tecrübe olsun sadece sıkma canını beyaz tunik çok hoş kullanılabilr canım,başörtü konsunda yaşnı bilmiorum ama daha çok geometrik desenleri tercih et genç kapalı hanımlara çok yakışıyo özelikle vakkonun başörtüleri çok hoş oluyo aklında olsun.
Burcums hayirli ugurlu olsun canim ay gel biz beraber alisverise cikalim ben bayilirim esarplarin arasinda dolanmayi :)
beyaz tunigine bayildim sen icime sinmedi diyorsan bende icimde kaldi diyorum güle güle giyesin
esarplarda baslangic icin kesinlikle saten esarp kullan bence ipek falan hic deneme zor olur tutturmasi
kendinden desenli saten esarplar alirsan her renkden üstüne uydurmasi cok kolay olur örnegin bi mavi bi kirmizi bi beyaz bi siyah falan...
ve tavsiyem cok karisik renkli esarp alma cok dalli güllüdende sakin sonra kombine zorlugu cekersin. tabi ilerde profösyönellesirsin secimlerinde
kızlar yine ciciler aldımhihoyyyt
taba rengine takmıştım şu aralar
çanta ve çizme aldım kemerim eksik kaldı ama onuda alırım yarınhihoyyyt
sehnsucht çok beğendim aldıklarını mor zaten çok albenisi olan bir renktir garip gelecek belki ama ben birde yatak örtünü beğendim nerden almıştın asıl ben onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?