Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiliba güle güle giy canım aldıklarını..
kızlar bişey soracağım lütfen yardımcı olun..hilibada görünce aklıma geldi..2 yıl önce 2 tane sivri burun ayakkabı almıştım abiye altına giymek için.o zaman modaydı sivri burun dışında ayakkabı yoktu.şimdi bu yazda düğünler var ve ben o ayakkabıları kullanmak istiyorum ama herkes si,vrinin modası geçti diyor..ben çok ta yakınım olmayan birinin düğünü içinde yeni ayakkabı almak istemiyorum.çokta para verdim..onları giysem olmazmı(
hiliba canımcım güle güle giy hepsi çok hoş opuyorumnanaktan
ohcanımadeysin canımcım sivriburun ayakkabıların modası geçti ama kimileri var öyle şık ki onlar her zaman için vazgeçilmez oluyor bence boshayallersmile
fotoğraflarını çekip koyabilirsin ona göre daha iyi yorum yapabiliriz. ama bence çok yakının olmayan birinin düğünü için hiç boşuna abiye ayakkabı alma derim ben :1closedeyes:
çok hoşş..ama benim hala aklımdamafoldumben buradada bulamadım onlardan..zaten memlektte gördüklerim çok şıktı..gittiğimde alacağım ama bende senin gibi beyaz mı alsam diye düşünüyorum bazen..herşeyle takabilirim..ama onu herrenkle kullanamam :1no2:
kızlar yeni aldığım çantam nasıl hihoyyyt
bu modelin tabanı lacivert sapları kırmızı olanı da vardı ama düz beyazı her şeyle kullanırım diye bunu aldım boshayallersmile
cnm beyaz cantya yaz icin harik :lepi:
modelide pek güzelmis
güle güle kullan gamyoncuiremsu
çok hoşş..ama benim hala aklımdamafoldumben buradada bulamadım onlardan..zaten memlektte gördüklerim çok şıktı..gittiğimde alacağım ama bende senin gibi beyaz mı alsam diye düşünüyorum bazen..herşeyle takabilirim..ama onu herrenkle kullanamam :1no2:
sedefonur çantan güzelmiş gerçekten a.s.
cnm beyaz cantya yaz icin harik :lepi:
modelide pek güzelmis
güle güle kullan gamyoncuiremsu
zevklerimiz aynıymış kaydirigubbakcemile5sedefonur benım cantamın aynısından her goren hasta oluyo o cantaya cok guzel:lepi:
kızlar bu ceketi nerden alabilirim arıyorum ama bulamıyorum bilen varmııı...
![]()
teşekkür ederim canım.sivri burunluyuda giyebilirsin canım.modası geçti diye giymemezlik yapma bende.elbiselerin eteklerin altına çok yakışıyor.hiliba güle güle giy canım aldıklarını..
kızlar bişey soracağım lütfen yardımcı olun..hilibada görünce aklıma geldi..2 yıl önce 2 tane sivri burun ayakkabı almıştım abiye altına giymek için.o zaman modaydı sivri burun dışında ayakkabı yoktu.şimdi bu yazda düğünler var ve ben o ayakkabıları kullanmak istiyorum ama herkes si,vrinin modası geçti diyor..ben çok ta yakınım olmayan birinin düğünü içinde yeni ayakkabı almak istemiyorum.çokta para verdim..onları giysem olmazmı(
teşekkür ederim canımzemuszemushiliba canımcım güle güle giy hepsi çok hoş opuyorumnanaktan
ohcanımadeysin canımcım sivriburun ayakkabıların modası geçti ama kimileri var öyle şık ki onlar her zaman için vazgeçilmez oluyor bence boshayallersmile
fotoğraflarını çekip koyabilirsin ona göre daha iyi yorum yapabiliriz. ama bence çok yakının olmayan birinin düğünü için hiç boşuna abiye ayakkabı alma derim ben :1closedeyes:
çok teşekkür ederim canım.daha güzelleri senin olsun.hiliba babetlerini çok beğendim
2. resimdeki tunik-bluz da çok şık
tişörtler de güzel
güle güle kullan canım a.s.
sedefonur çantan güzelmiş gerçekten a.s.
ohcanimadeysin sivri burun ayakkabı giyeceğin kıyafetle alakalı canım.
Çok şık bir kıyafetin altına harika durur, hiç demeode durmaz bence. a.s.