Pembe Dolap

hiliba güle güle giy canım aldıklarını..
kızlar bişey soracağım lütfen yardımcı olun..hilibada görünce aklıma geldi..2 yıl önce 2 tane sivri burun ayakkabı almıştım abiye altına giymek için.o zaman modaydı sivri burun dışında ayakkabı yoktu.şimdi bu yazda düğünler var ve ben o ayakkabıları kullanmak istiyorum ama herkes si,vrinin modası geçti diyor..ben çok ta yakınım olmayan birinin düğünü içinde yeni ayakkabı almak istemiyorum.çokta para verdim..onları giysem olmazmı:((

kızlar bişey soracağım lütfen yardımcı olun..hilibada görünce aklıma geldi..2 yıl önce 2 tane sivri burun ayakkabı almıştım abiye altına giymek için.o zaman modaydı sivri burun dışında ayakkabı yoktu.şimdi bu yazda düğünler var ve ben o ayakkabıları kullanmak istiyorum ama herkes si,vrinin modası geçti diyor..ben çok ta yakınım olmayan birinin düğünü içinde yeni ayakkabı almak istemiyorum.çokta para verdim..onları giysem olmazmı:((

hiliba canımcım güle güle giy hepsi çok hoş opuyorumnanaktan
ohcanımadeysin canımcım sivriburun ayakkabıların modası geçti ama kimileri var öyle şık ki onlar her zaman için vazgeçilmez oluyor bence boshayallersmile
fotoğraflarını çekip koyabilirsin ona göre daha iyi yorum yapabiliriz. ama bence çok yakının olmayan birinin düğünü için hiç boşuna abiye ayakkabı alma derim ben :1closedeyes:

kızlar yeni aldığım çantam nasıl hihoyyyt
bu modelin tabanı lacivert sapları kırmızı olanı da vardı ama düz beyazı her şeyle kullanırım diye bunu aldım boshayallersmile

ohcanımadeysin canımcım sivriburun ayakkabıların modası geçti ama kimileri var öyle şık ki onlar her zaman için vazgeçilmez oluyor bence boshayallersmile
fotoğraflarını çekip koyabilirsin ona göre daha iyi yorum yapabiliriz. ama bence çok yakının olmayan birinin düğünü için hiç boşuna abiye ayakkabı alma derim ben :1closedeyes:

ya zaten kuzenim,kankam falan olsa baştan aşağı yenilenirim..ama şimdi onlara para vermek istemiyorum..haklısın en iyisi resmini koymak..bu arad çantan güzelmiş..bende osenin aldığın ayakkabı renklerinde çantalarınıda ekleyecektim başka topiğe

kızlar yeni aldığım çantam nasıl hihoyyyt
bu modelin tabanı lacivert sapları kırmızı olanı da vardı ama düz beyazı her şeyle kullanırım diye bunu aldım boshayallersmile

çok hoşş..ama benim hala aklımdamafoldumben buradada bulamadım onlardan..zaten memlektte gördüklerim çok şıktı..gittiğimde alacağım ama bende senin gibi beyaz mı alsam diye düşünüyorum bazen..herşeyle takabilirim..ama onu herrenkle kullanamam :1no2:

hiliba babetlerini çok beğendim
2. resimdeki tunik-bluz da çok şık
tişörtler de güzel
güle güle kullan canım a.s.

sedefonur çantan güzelmiş gerçekten a.s.

ohcanimadeysin sivri burun ayakkabı giyeceğin kıyafetle alakalı canım.
Çok şık bir kıyafetin altına harika durur, hiç demeode durmaz bence. a.s.

çok hoşş..ama benim hala aklımdamafoldumben buradada bulamadım onlardan..zaten memlektte gördüklerim çok şıktı..gittiğimde alacağım ama bende senin gibi beyaz mı alsam diye düşünüyorum bazen..herşeyle takabilirim..ama onu herrenkle kullanamam :1no2:

cnm beyaz canta yaz icin harika :lepi:..güle güle kullan

ahh kıyamam ben sana alayım burdan yollıyayım kaydirigubbakcemile4
evet tatlım mavili kırmızılı olanlar da çoğu şeyle uyar ama mesela bugün yeşil bi badi giydim mavili kırmızılıyı alsaydım şimdi takamıcaktım dedim kendi kendime boshayallersmile
belki mavili kırmızılı daha küçük boy bi çanta alabilirim hani cüzdan gb olanlar var ya onlardan olabilir bayanssulusmile

sedefonur benım cantamın aynısından her goren hasta oluyo o cantaya cok guzel:lepi:

sedefonur benım cantamın aynısından her goren hasta oluyo o cantaya cok guzel:lepi:
zevklerimiz aynıymış kaydirigubbakcemile5
dimi şekerim yaa tam yaz çantası her şeyle uyuyo. büyük de içine her şey giriyo. çok rahat bi kullanımı var boshayallersmile
güle güle kullanalım zemuszemus

kızlar bu ceketi nerden alabilirim arıyorum ama bulamıyorum bilen varmııı...
31615_390360836871_44672816871_4254968_5268845_n.jpg

CNM FARUK EKIN DIYE BIR MaGAZA VAR ORDAN BULURSuN

teşekkür ederim canım.sivri burunluyuda giyebilirsin canım.modası geçti diye giymemezlik yapma bende.elbiselerin eteklerin altına çok yakışıyor.
teşekkür ederim canımzemuszemus
hiliba babetlerini çok beğendim
2. resimdeki tunik-bluz da çok şık
tişörtler de güzel
güle güle kullan canım a.s.
sedefonur çantan güzelmiş gerçekten a.s.
ohcanimadeysin sivri burun ayakkabı giyeceğin kıyafetle alakalı canım.
Çok şık bir kıyafetin altına harika durur, hiç demeode durmaz bence. a.s.
çok teşekkür ederim canım.daha güzelleri senin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba.. burayı sürekli takip ediyorum ama ilk defa resim ekliyorum. dün bu elbiseyi bizim semt pazarından aldım. ama herzaman açan bi tezgah değildi. koton marka. askısı ve koruma poşeti ile beraber verdi. etiketi üzerinde 99 lira yazıyodu

20 lira verdim buna. sizce nasıl ... geri vereyimmi. bi de sadece 36 bedeni vardı. dedim 100 lira madem niye 20 lira. serisi kırılmış. öyle dedi. içindeki kağıtta da %100 ipek yazıyo.. sizce kandırıldımmı. bu dışarıda giiyilirmi. en iyisi ben bunu tatilde bilini üzerine falanmı giyeyim...ne dersinizi

.
dsc03521rf.jpg

Back
X