Pembe Dolap

minik rujlar çok işime yaradı önceden bi ruja 6-7 tl vermekten gına gelmiştikaydirigubbakcemile şimpik 16 tanesine 7 tl verdim güseller amaa kırmızısı çok çıktı şansa kırmızıda sürekli sürülmüyoki dikkat çekiyor çok:sinifsinif:

minik rujlar çok işime yaradı önceden bi ruja 6-7 tl vermekten gına gelmiştikaydirigubbakcemile şimpik 16 tanesine 7 tl verdim güseller amaa kırmızısı çok çıktı şansa kırmızıda sürekli sürülmüyoki dikkat çekiyor çok:sinifsinif:

bir de rujlar katologtan bakınca renkleri anlaşılmıyo, ama böyle kullanınca hangisini alıcağına karar verebiliyosun.ben de 13 tanesine 5 tl vermiştim canım yanında minik fondotenlerle kremler de vardı. iyi geldi valla. benimkinde de pembe ruj çoğunlukta, ben de kırmızı ruja hayranım kaydirigubbakcemile3

bir de rujlar katologtan bakınca renkleri anlaşılmıyo, ama böyle kullanınca hangisini alıcağına karar verebiliyosun.ben de 13 tanesine 5 tl vermiştim canım yanında minik fondotenlerle kremler de vardı. iyi geldi valla. benimkinde de pembe ruj çoğunlukta, ben de kırmızı ruja hayranım kaydirigubbakcemile3

tam tersi işe bak :1: kırmızıları sana yollamamışlar karıştırmış bana yollamışlarr cnmm kaydirigubbakcemile3

bayanseyma bigün size geleyim takınıp takıştırayım olur mu zemuszemus güle güle kullan canım.
kemerlerinde çok hoş görünüyor

bayanseyma bigün size geleyim takınıp takıştırayım olur mu zemuszemus güle güle kullan canım.
kemerlerinde çok hoş görünüyor

tşkr ederim canım tabi buyurkaydirigubbakcemile3onlardan daha yine var da koymadım resimlerini korktum pembe dolapya takıya bişi demesinler soraaa:olmaz:eyvahedigeldismile

Ayy takıların ne hoş bayanseymacım
o minik rujlardan ben de istiyorum kaydirigubbakcemile3 hangi markanın ürünüler ki?

Ayy takıların ne hoş bayanseymacım
o minik rujlardan ben de istiyorum kaydirigubbakcemile3 hangi markanın ürünüler ki?

---tşkr ederim canım evet çok tatlılar yeni aldım sayılır 14 -15 tanesini 7 tl ye aldım kaydirigubbakcemile3 bıkmıştım bir ruja aynı parayı vermekten avonun rujları canım benimm:teselli:

---tşkr ederim canım evet çok tatlılar yeni aldım sayılır 14 -15 tanesini 7 tl ye aldım kaydirigubbakcemile3 bıkmıştım bir ruja aynı parayı vermekten avonun rujları canım benimm:teselli:

ayy avon temsilcisi bulmalıyım bir tane, fiyatı da ne güzelmiş öylee..teşekkürler bilgi için canım :1hug:

Beyaz şort ve kahve pullu tişörtüm nişanlımda kalmış.. Poşetleri taşıması için vermiştim, alınca onları da eklerim artık kaydirigubbakcemile3
Bunlar benim yenilerim

34q1mvc.jpg

bikinimin üzerine giymek için aldım bunu :))

2v3lmjk.jpg

annem almış bunu bana hafta sonu :kedi:

2hoh5rs.jpg

2re3xxu.jpg

ben bu tunik-tişört ve tül yeleğime bayıldım :))

xoo7m0.jpg

babetleri 1 defa giydim bilee :))

sy59xg.jpg

2nk16jl.jpg

bunu da annecim almış :))
20t2khf.jpg

ayy avon temsilcisi bulmalıyım bir tane, fiyatı da ne güzelmiş öylee..teşekkürler bilgi için canım :1hug:

evet canım birde içinden pink sunrise rengi çıktı tam dudak tonunda sadece hafif parıltılı ona bayıldımmmm avon color trendin bu ruj

nektarcım güle güle kullan canım bu arada annen çok zevkliymiş benim annişim gibi ay annemin kokusunu özledim şimpik:sinifsinif: bu arada beyaz çantanada bayıldım canım benim güle güle mutlu günlerde kullanmanı dilerimopuyorumnanaktan:nazar:

kaydirigubbakcemile3tekrar ben NEKTAR bu arada son bişiy daha söyliyim unutmadan:)))))) temmuz ayı avon kataloğundan ben numune parfümler-kremler ve yine bu rujlardan oluşan bi sipariş daha verdim onun fiyatıda 13 tl idi .... sadece rujlar ve fondotenlerden oluşan set ise 5 tl idi kaçırma ;))))yerimseniben

kaydirigubbakcemile3tekrar ben NEKTAR bu arada son bişiy daha söyliyim unutmadan:)))))) temmuz ayı avon kataloğundan ben numune parfümler-kremler ve yine bu rujlardan oluşan bi sipariş daha verdim onun fiyatıda 13 tl idi .... sadece rujlar ve fondotenlerden oluşan set ise 5 tl idi kaçırma ;))))yerimseniben

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
(çantam gri ama beyaz gibi çıkmış bu arada kaydirigubbakcemile3)
yaa ben numunelerin sipariş edildiğini bilmiyordumm akannehir
mutlaka araştırıcam :hulya:

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
(çantam gri ama beyaz gibi çıkmış bu arada kaydirigubbakcemile3)
yaa ben numunelerin sipariş edildiğini bilmiyordumm akannehir
mutlaka araştırıcam :hulya:

---------------- rica ederim cnm benim evet sipariş alınmıyo farkındaysan kataloglardada pek çıkmıyor amaa ben çok istediğim için netten kodunu buldum sanada yazıyorum bunu söyleyip getirttirebilirsin UFAK RUJ NUMUNE VE FONDOTENLERDEN OLUŞAN KOD : 7383-9 kaydirigubbakcemile4 5 - 7 tl arası bi fiyatı var canım ...

---------------- rica ederim cnm benim evet sipariş alınmıyo farkındaysan kataloglardada pek çıkmıyor amaa ben çok istediğim için netten kodunu buldum sanada yazıyorum bunu söyleyip getirttirebilirsin UFAK RUJ NUMUNE VE FONDOTENLERDEN OLUŞAN KOD : 7383-9 kaydirigubbakcemile4 5 - 7 tl arası bi fiyatı var canım ...
hemen bakıyorum Süpersin olumunekankayizsmile
Nektar cım kıyafetlerin çok hoşmuş canım fırfırlı bluzune bittim.Yelekli de çok hoş.güle güle kullan canım
çok teşekkür ederim Burcumx :1hug:

Back
X