Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bir şey beğenmedim biliyor musun
1 elbise 1 şort kestirmiştim gözüme sadece ama idarelik versiyonları olduğundan almadım![]()
yeni aldıklarımm
Eki Görüntüle 373370
bu pembe ve yeşil eşofman yazlık montlarımı ilkbahar için aldım, yeşili çift taraflı :)
Eki Görüntüle 373371
kahve mont-hırkam da eşimin hediyesi, bayıldım ben kendisine..
Eki Görüntüle 373372
hardal hırkamı da hafta sonu aldım, rengine bayıldım.. siyahlar, kahveler, griler, lacivertler bunalttı beni tüm kış
ugg botların siyah kısalarını da nezamandır istiyorum, indirime girmişlerdi hemen kaptım. orjinal değiller galiba ama orjiye yakınlar galiba, dokununca yumuşacık deri gibiler ama bilemiyorum..
yeni aldıklarımm
Eki Görüntüle 373370
bu pembe ve yeşil eşofman yazlık montlarımı ilkbahar için aldım, yeşili çift taraflı :)
Eki Görüntüle 373371
Eki Görüntüle 373372
hardal hırkamı da hafta sonu aldım, rengine bayıldım.. siyahlar, kahveler, griler, lacivertler bunalttı beni tüm kış
ugg botların siyah kısalarını da nezamandır istiyorum, indirime girmişlerdi hemen kaptım. orjinal değiller galiba ama orjiye yakınlar galiba, dokununca yumuşacık deri gibiler ama bilemiyorum..
yeni aldıklarımm
Eki Görüntüle 373370
Eki Görüntüle 373371
Eki Görüntüle 373372
elbisenin boyu kısa olduğu gibi deseni çok karışık ve model olarakda açık yakası ,ama tabi benim bulunduğum yerde rahatlıkla giyerim dersen sorun yok ama model olarak güzel değil .pantalonun rengini beğenmedim açıkcası canım:26:kusura bakma olur mu
Kızlar ben bugün bunları sipariş ettim acaba iptal etsem mi?
Pantolunun rengi takıldı ilk kafama birde elbisenin boyu, çok kısa geldi sonradan...
Eki Görüntüle 373540 Eki Görüntüle 373541 Eki Görüntüle 373542
Kızlar bu arada birşey danışmak istiyorum, ben bir önceki alışverişimde kampanya kodu kullanmıştım ama iade yaptım. Kampanya kodlarının iadesi yapılamadığını söylediler çok sinir oldum açıkcası, başına bu şekilde birşey gelen var mı?
buna benzer renkte bir pantolonum var, nelerle kombinleyebildiğini görsen şaşırırsın diyorumkendisinden umulmadık bir uyum sağlıyor bence.siyah , lacivert, krem, her şeylerle giyiyorum şahsen.
elbiseyi de beğendim, deseni ve dekoltesi çok hoş.
boyun kaç bilmiyorum ama ordaki mankenler 1.80'lerde oluyor.
ona göre hesabını yapıp kararını verirsin
trendyolda kampanya kodlarının iadesi yapılmıyor, coca cola kampanyasından emin değilim ama tv kod kampanyasının iadesi olmadığına eminim.
kampanya şartlarında yazar, ordan okuyabilirsinn
Pantolunun rengi takıldı ilk kafama birde elbisenin boyu, çok kısa geldi sonradan...
Kızlar bu arada birşey danışmak istiyorum, ben bir önceki alışverişimde kampanya kodu kullanmıştım ama iade yaptım. Kampanya kodlarının iadesi yapılamadığını söylediler çok sinir oldum açıkcası, başına bu şekilde birşey gelen var mı?
Elbise desenleri çok karışık ...
Birde elbise boyu kısa yakası açık sırtı açık...
Yani böyle her yerinde dekoltesi olan elbiseler açıkçası pek hoşuma gitmiyor.
Pantolon rengine gelince pek hoş değil..
siyahını beğenmedim ben ama diğer renkleri hoşmuş özel günlerde giyilir ama bir giyinip çıkarılcak cinsten sankikızlar bu elbise nasıl sizce siyahı 6 tl mal olacak bana.. alsam mı ki?
Eki Görüntüle 373071
bunlarda aynı modelden farklı renkleri.. netten alıntılar..
Eki Görüntüle 373072 Eki Görüntüle 373073
dekolteler her yerde olunca ben bi garipsiyorum etek boyu kısa göğüs kısmı açık bir de sırt dekoltesi war ben elbiseyi çok beğenemedim açıkçası sen sadece elbisenin boyunu düşünüyorsun sanırım ama mankenin boyu nette yazar sanırım ordan ayarlayabilirsin . ama bazen tam tutmuyor benm boyum da 1.70 mankene 1.80 demişler elbisem bi geldi bende daha kısa durdu mankenden öyle değişiklikler de olabilir .Kızlar ben bugün bunları sipariş ettim acaba iptal etsem mi?
siyahını beğenmedim ben ama diğer renkleri hoşmuş özel günlerde giyilir ama bir giyinip çıkarılcak cinsten sanki
dekolteler her yerde olunca ben bi garipsiyorum etek boyu kısa göğüs kısmı açık bir de sırt dekoltesi war ben elbiseyi çok beğenemedim açıkçası sen sadece elbisenin boyunu düşünüyorsun sanırım ama mankenin boyu nette yazar sanırım ordan ayarlayabilirsin . ama bazen tam tutmuyor benm boyum da 1.70 mankene 1.80 demişler elbisem bi geldi bende daha kısa durdu mankenden öyle değişiklikler de olabilir .
bir de ben hardal sarısı pantolonunu çok beğendim bu aralar sarılar çok modaya çıktı rengarenk giyinmeyi bende çok severim istediğin her renk bluz tshirt vs ile sarı bi çanta aldın mı çok hoş durur şu postacı çantalarıyla falan çok beğeniyorum. hı postacı çantaları her yerde war kullanmak istemiorum dersen tabiiki sen bilirsin ama herkeste war die kullanmamak yerine herkesden ii kombinlemek bence daha önemli beyaz bluz ve yeşil bi çantayla da renkli ve hoş durur ... ayyy sanırım uzun oldu hayırlı olsunnnn
nektar tüylü hırkanı çok beğendim hepsi hayırlı olsun inşallah
tatlım bu renk pantolonum var benim,havuç modeli. lacivert,kiremit rengi,siyah,krem,yeşil..bunların hepsiyle kombinledim.hatta ne zaman giysem bakılıyor yabancı gözler tarafından,çok dikkat çekiyor
kesinlikle almalısın hem de dar paça!kesinlikle kaçırma.yazdıysan da göremedim,pantolon ve elbise ne kadar?
ben elbisenin özellikle sırt dekoltesine bayıldım çok çekici duruyor.iyi bir detay olmuş.
tek düşündüren karmaşık desenleri.beni düşündüren sadece o olabilirdi.eğer ki sorun yok diyorsan deseninde,o zaman almalısın.
siyah ince çorapla düşündüm de..![]()