pixim merhaba :)
balo kıyafeti arayışı içerisinde olanlardan biri de benim.konuşmuştuk seninle.tahminimce çok taşlı kadınsı abiyeler istemediğini düşünüyorum.bütçe ne kadar ayıracaksın bilmiyorum ama en azından fikir olarak sherri hill mağazalarına ya da sitesine bakmanı öneririm.fakat oradaki kıyafetler 1milyar civarında yani oldukça tuzlu.ben oradan bir elbise modeli buldum ayrıntılı şekilde ve çıktısını aldım..
gören bayıldı.annem öğretmen olduğu için ben elbisemi anneme diktireceğim.sırtı açık mini bir elbise.esprisi yok sadece çok cici duruyor.alamasan da diktirmeyi düşünürsen,o sitedeki modellerin sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum.ankara'da saatlerce mağazaları gezmeme rağmen inanılmaz rüküş kıyafetlerle karşılaştım.belki de tarzıma çok zıt geldi.cuma günü bursa'ya kumaş almaya gideceğiz ve her ihtimale karşı mağazaları gezeceğim.haftaya pazartesi de inşallah kadıköy ve taksimde olacağım alışveriş için.nerde olduğunu bilmiyorum ama bahsettiğim yerlere yakınsan,sana gittikten sonra elimden geldiğince bilgi verebilirim.trendyol markafoni vip dükkan vblerini de takip ediyorum sen de kaçırmamaya gayret et.çünkü bazen inanılmaz ucuz ve sevimli elbiseler oluyor.bugün bir arkadaşım 200tl'lik bir elbiseyi de 60tl'ye aldı.pek benim tarzım değildi fakat balo için giyilesi bir elbiseydi.şuan ne yazık ki bu kadar yardımcı olabiliyorum.ama sanırım haftaya daha net bişeyler yazabilirim.
ayrıca trendyoldan aldığım kot 4gün önce geldi ve üstüme cuk oturdu.vize döneminde olduğum için ekleyemedim.artık fırsat bulunca kızlar.![]()
Ankaradayım canım bende ama vizelerdn dolayı çıkıp hiç bakamadım. Bende taşlı abiye elbise istemiyorum çok kadınsı olur gibi geliyor bana da. Dizüstü tek omuz yada straplez bir elbise düşünüyorum. Diktirme şansım olmaz sanırım benim çünkü çevremde bu işden anlayan kimse yok malesef:26: Maksimum 300 tl gibi bir fiyat düşünüyorum umarım güzel birşeyler bulabilirim. Balodan yaklaşık 15-20 gün öncede final dönemi olacağı için vizelerden sonra çıkıp arasam hiç fena olmıcak sanırım çünkü zaman kısıtlı daha çok var gibi gözüksede. Yine fikirlerimizi paylaşırsak burda çok memnun olurum gerçekten

Aslında birde şu önü kısa arkası uzun elbiseler çok hoşuma gidiyor ama baloya uygun olur mu işte onu bilemiyorum :/
Son düzenleme: