Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışsenin de olur kuzumkontessekoseli gömlek haricinde hepsine ayrı ayrı bayıldım.güle güle kullan.
bnnuceket süper.valla kıskandım 10tlye.
güle güle kullanın hepiniz.![]()
harika yaa bunlargordugum fiyatlara ise hala inanamamaktayimm
nerden aldin canimmm:26::26:
teşekkür ederim canım :)
baykuşlu bluzu outletim.com'dan aldım, indirim kuponum vardı
gömlek trendyol'dan , yine indirim kuponum sayesinde
diğerleri de pazarda bir sergimiz var, her hafta istanbuldan ihraç fazlası getiriyor, ordan aldım![]()
bunlar da benim netden aldigim ama daha gelip bana catmayan cicilerim
Eki Görüntüle 438549
Eki Görüntüle 438550
![]()
evrenim senin o ilk görüşte vurulduğun kolyeye bende vuruldum bunun tokasını da istiorum ama bulamadım
eteğin de çok hoş yaa
hepsini çookk beendim hayırlı uğurlu olsun can
sorma yaaa bende tokasini isterimmbu kolyeyi gecen hafta gordum ve pahali diye almak istemedim eve gelince butun gun onu dusundum ve kendimi cokkkk kotu hisedim
bugun kosa kosa carsida hemen ilk isim almak oldu
cok tsk ederim canim.... artik yaz geldi yavas yavas hazirlik yapmaliyim![]()
ee biraz pahalı :18:
ama çok şık aklında kalacağına boynunda kalsın ii yapmışsın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah![]()
sagolasin canimozellikle ayakaba ve cantasini cokk begendimbulsam bende durmadan alirim
iki kombinde cok guzel gule gule kullan canim![]()
kizlar bende bi siftah yapayim
bugun carsida aldigim cicilerim
ilk goruste vuruldum bu kolyeye... bunu 30 tl aldimEki Görüntüle 438563
bunuda cok severek aldim,, dantelden yapilmis uzun kolye (tac olarakda kullanabilirim) buda 21 tlEki Görüntüle 438569
ve herzaman giyebilecegim bir cok kombinlerde etegim ve kisa pantolonum, bunlari H&M de 61 tl aldimEki Görüntüle 438570 Eki Görüntüle 438571
birde iki tane hizma aldim ama resimlerini cekemedim cunku cokk kucuk olduklari icin cekinemediler![]()
kolyen cooooooooooooook guzel![]()
dün trendyoldan etek aldım....
![]()