Pembe Dolap

benim cici eteğim.. :emir_bebek:
inşaallah beli büyük gelmez.

$Adsız.webp

Son düzenleme:
saol canım :) kabanı 100 e aldım canım
evet foto muhakkak beklerım :) bu kazağın arkası canım Eki Görüntüle 562936

çok çok beğendiiimmm
benim çizmelerin bilek kısmı bol durdu, sevmedim geri gönderdim bende
ama onun haricinde harika bişeydi
keşke bile kısmıda tam olsaydı

bu arada birsürü şeyler almış diğer kızlarda
herkes güle güle giysin cicilerini

Son düzenleme:
bende bunları aldım netten yine
ve daha birsürü şeyy
ama onların fotolarını kaydetmemiştim
gelince kendim çekerim onlarıda artık
gerçi bunlarda gelmedi daha ama

$denem.webp $denem4.webp $denem5.webp $elbs.webp $kelebek.webp $laci.webp

bende levıstan darpaca kot aldım

netten kotu ılk defa aldm cunku bedenlerde sorun yasyrm denıcm bakalmmmm nasıl olcak:(:)

bende deneye deneye az çok belirledim markalara göre bedenimi : )
ama bilmediğim markalardan cesaret edemiyorum

merhaba kızlar, internetten ayakkabı siparişi verirken tereddüt etmiyor musunuz? yada sipariş ettiğiniz her ayakkabı ayağınıza oluyor mu? benim denediğim ayakkabıların bile çoğu ayağıma oturmuyor, zor buluyorum ayağıma tam olan ayakkabı. siz neye göre karar veriyorsunuz?

Son düzenleme:
merhaba kızlar, internetten ayakkabı siparişi verirken tereddüt etmiyor musunuz? yada sipariş ettiğiniz her ayakkabı ayapınıza oluyor mu? benim denediğim ayakkabıların bile çoğu ayağıma oturmuyor, zor buluyorum ayağıma tam olan ayakkabı. siz neye göre karar veriyorsunuz?

ayak numaram neyse ona göre alıyorum. Geldiğinde deniyorum. Olmamışsa , rahatsızsa iade ediyorum.:31:

Saks rengi kare yaka tulum, batik, 20 tl

Uçuk sarı dantelli elbise, lcw, 15 tl

Şeffaf çanta, bershka, 65tl

Dantel bluz, lcw, 25tl

Renkli elbise, koton, 20tl ( tüm yaz bu elbiseyi kovalamıştım sonunda indirimli buldum :1:)

Siyah üzeri hardal rengi desenli tulum, batik, 35tl

Tarçın rengi ateş pilesi bluz, batik, 20 tl

Önü çizgili arkası düz yüksek bel pantolon, batik, 20 t

Takılar koton ve H&M'den...

Bu dantelli olanı sormustum ama LCW yazdıgını yeni gördüm canım çok begendım güle güle kullan :) Hala indirimdemiki :)

hayret valla batık ten bu kadar ucuz ve guzel bısey hıc bulamadım ben sımdıye kadar aynı sey lcw ıcınde gecerlı..

merhaba kızlar, internetten ayakkabı siparişi verirken tereddüt etmiyor musunuz? yada sipariş ettiğiniz her ayakkabı ayağınıza oluyor mu? benim denediğim ayakkabıların bile çoğu ayağıma oturmuyor, zor buluyorum ayağıma tam olan ayakkabı. siz neye göre karar veriyorsunuz?

norml ayakkbı numaramı soyluyorum olmazsa ıade edıyrmmm...

zaradan kaban aldım bende bırz bol gıbı ama bır kucuk bedenı cok kastı artık yapcak bişi yok :(

Eklentiler

• $7978287505_1_1_3.webp
    $7978287505_1_1_3.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 42
norml ayakkbı numaramı soyluyorum olmazsa ıade edıyrmmm...

zaradan kaban aldım bende bırz bol gıbı ama bır kucuk bedenı cok kastı artık yapcak bişi yok :(

Canım eminim çok aramışsındır bu kabanı, zaten bu sene kaban kıtlığımı vardır nedir. Heryerde üşük yakalılar..

Hiç beğenmiyorum onları :19:

Ama kabanın güzel canım beğendim, güle güle kullan :)

Bende geçen gün almıştım internette resmini bulursam ekleyim bende :34:

Canım eminim çok aramışsındır bu kabanı, zaten bu sene kaban kıtlığımı vardır nedir. Heryerde üşük yakalılar..

Hiç beğenmiyorum onları :19:

Ama kabanın güzel canım beğendim, güle güle kullan :)

Bende geçen gün almıştım internette resmini bulursam ekleyim bende :34:

cnm saol ınternetten baktım cesaret edemedım

magaza magaza gezdım cokda pahalı networkte begendım yarım mılyar hehehe:)):

en son zarada bulamm pahalı olur umudyla oylesıne bakrken denk geldımm ee bırz daha ucz dıye aldm aslnda begendıgm baska modeldı bu kolları derı olan ama benm uzun omrle bısı alma ıhtycm vrdı bununn modası gecmzzz en fazla dugmelerı degstrr gıyerm bıkac seneeee sonra fıytı duserse dıger begendıgm modelıde alcm o tarzzz bısı aslında;)

sende koy fotoyuuu bakalım

cnm saol ınternetten baktım cesaret edemedım

magaza magaza gezdım cokda pahalı networkte begendım yarım mılyar hehehe:)):

en son zarada bulamm pahalı olur umudyla oylesıne bakrken denk geldımm ee bırz daha ucz dıye aldm aslnda begendıgm baska modeldı bu kolları derı olan ama benm uzun omrle bısı alma ıhtycm vrdı bununn modası gecmzzz en fazla dugmelerı degstrr gıyerm bıkac seneeee sonra fıytı duserse dıger begendıgm modelıde alcm o tarzzz bısı aslında;)

sende koy fotoyuuu bakalım

Hayırlı olsun canım sıcak tutsun da :16::16::16:

Ben internette tıpa tıp aynısı olmasada benzerini buldum , aynısı yoktu.. Burda küçük bi mağazadan aldım, İstanbuldan getirtmiş..

Şuna benziyor ;

$62339295252550463628407-5859511-700_700.webp

Cep kısmı yandan değil üstten giriyo :) güzel, değişik bişi tam istediğim gibi oldu :) Sıcak da tutuyo :16:

Back
X