Pembe Dolap

(kırmızı olan)buda benim çok severek aldığım ama kullanamayacak olduğum elbisem :(
bergüzar korel'de gördüm aynısını hatta net te dolaşırken;)
1008.jpg
1011.jpg

siyah ta mini elbise ve tunic... çok severek almıştım ama giyemiyorum ikiside...
not: eş tarafından giyilememektedirler:))

boyuna posuna kurban senin, su fizige bakin allahim yaa Şeniz

ah eniste ahhhhh aldin manken gibi hatunu, kiskaniyorsun tabi kaydirigubbakcemile3

roselın yok bende öle bana yapcak bı arkadaş be :delphin: ama patronum karısı yaptı ıkı dene pc olsaydı koyardım evden
hulı cok guzelmış ben hıc etek gıyemem nedensem alışsan ı olcak yanı super mını gıyerım sadece :jeyyar:

songa84 arkadaşım güle güle giy
son zamanlarda herkes böyle elbise alıyo bendemi alsam ama ben altına tayt falan giyemem anca pantolon üstü
sen nasıl giyiyosun

walla ben siwastan aldım 20 ytlye şimdi giydim çektim gözel bacaklarım görünmesin die karaladım nazar falan değerde:roflol:
resim0017lw6.jpg

tarzımı degıstrcem ama ne yapma konusnda fıkır arastırıyorum kafam karısık dıye bı konu acmıstım fıkır yardımında olur arkdaslar dıye tam benlık bu konu alırım gıyımımlerınızden :DD: oleyyyyyyy neden yenı farkettıımmmm

bunlarda benim çiçilerim buldukca aldıklarımdan bir kaçı indirim demeyin bana yaaaaaaaa nerde bişi bulsam almaktan yoruldum artık

alim2220zc6.jpg

alim2237cq6.jpg

cantayı ayakkabım için almıştım ama rengi tuturamamışım :((((

Ayakkabılarına Aşık oldum çok güzeller yaaaa:asigim:

valla sizler beğenince bende iyiki almışım diyorum teşekkür ederim

walla ben siwastan aldım 20 ytlye şimdi giydim çektim gözel bacaklarım görünmesin die karaladım nazar falan değerde:roflol:
resim0017lw6.jpg

uyy ben bunu cok beğendım nan rengı herseyı guzel fıyatıda tabe ama cok uzk yaww :delphin: gule gule gıy cnm bende hıc topuklu gıyemem en fazla bu kadar boyumda sanmakı 170 neyım yok anam nerde aman ben halımden memnunum

songa84 arkadaşım güle güle giy
son zamanlarda herkes böyle elbise alıyo bendemi alsam ama ben altına tayt falan giyemem anca pantolon üstü
sen nasıl giyiyosun

smhsmh arkadaşım beğenmene sevindim.bu elbise kısa değil.dizlerime geliyor.alta tayt giyilen elbiseleri giyemiyorum.

benimde kışlık pardesüm kıslar bunu vitrinde gördüğüm an aşık oldum:sm_cool:fiyatı biraz yüksek.:utangac:ama değer çok şık duruyo üstte belden kemerli gercek deri diil sanırım ama kaliteli
dsc01122iv9.jpg

w247.png

dsc01123bn5.jpg

w450.png

dsc01127od2.jpg

w450.png

herkesın zevkı farklı oluyor :S[/QUOTE .!.:
nasiii yani canım ne demek istedin anlamadım hoşuna gitmediyse söyleyebilirsin kırılıcak diilim dolaylı yoldan söleme daha cok üzülürüm:1no2:

nasiii yani canım ne demek istedin anlamadım hoşuna gitmediyse söyleyebilirsin kırılıcak diilim dolaylı yoldan söleme daha cok üzülürüm:1no2:

yaa sole ben hayatta gıdıpte almam ole yılan derısı gıbı seyler yanı tarz meselesı deıdm o yuzden cnm benım beyenmedıklerımeı sen beyenmıs almıssın ve senın gıbı yıne beyenen varıdr ama almam ben hayatta

Back
X