Pembe Dolap

gülkokusu kırmızı hırkandan bendede varrrr hehehhhhh hıhhh :)))
güle güle kullan canım

demothy şapkan çok güzelmiş cnm sana da çok yakışmış.. güle güle kullan bayıldım..

demoty şapkanı güle güle kullan.sana yakışmış..

gük kokusu kırmızı hırkadan bende de var çok hoş duruyo gerçekten güle güle giy canım..

şapiko aldım bende :utangac:
grnt0278zl6.jpg

O NASIL GÜZEL BİR SAÇ RENGİDİR ÖYLE YA ŞAPKANADA BAYILDIM:1hug: BENDE İSTİYİM BUNLARDAN BANANE =)GERÇİ ÇOK VAR BENDE ESKİDEN KALANLAR KULLANIYORUM ARADA BİR AYNI RENKTEKİ EŞARP VE BOĞAZLI KAZAKLA İYİ DURUYOR EŞARP BELLİ OLMUYOR ALTINDA ŞAPKA BÜYÜK OLUNCA ASLINDA BİZİMDE ALTERNATİFLERİMİZ OLABİLİR YANİ ŞAPKA BU KIŞ BİRAZ DENEDİM BEĞENENLER OLDU ÇEŞİT ÇEŞİT ALICAM KENDİME İNŞ...KIŞ İÇİN TABİKİ=)

Son düzenleme:
Nesli hırkan çok güzel belli bir markadan aldıysan öğrenirsem sevinirim ne giydin çek görelimde birisinin sırtındada bundan vardı ama ismini unutttum=)

ewet bende gördüm walla marka mı bilmiyorum A.R.Sden aldım spor mağazında satılıyo genelliklee

demothy cok guzelmış şapkan yahuu cok yakışmış sanada hersey cok yakısıyoo gerçı masallah

gulkokusu aldıklarını ı gunlerde kullan cnm

demothy şapkana bayıldım...zaten tarzına hayranım...takibimdesin söliyim:nazar:
canım yeri diil ama ben göz içine çektiğin siyah kalmeini sorucaktım...çok net ve siyah duruyora.s.

bende koycamm heveslendmmmm siyah hırkayı yeni aldım ama montumla füme hırkayı bu kış almıstımm yinede koyayımm Şeniz
photo-116969aa.jpg

photo-011091255.jpg

photo-0111b7635.jpg

papatya cnm ı gunlerde gule gule kullan fume rengı cok sevyom cok guzel montun beyaz ben pek beyaz sevmem montta hırkanla tam takım olmuş sıyah beyaz bjk:))

Back
X