Pembe Dolap

semyıl rengi çok güzell güle güle giy,nazariks saol var yaaa ben kaşkoll hastasıyım çok ördüm annemde örer belkii senle modell alışverişi yaparızz

yelizcim teşekkür ederim dün bende dışarıya çıktımda bunları aldım. Funnyda çantan gerçekten çok hoş.
p1000824bp9.jpg

Seninde kazağın süper cnmmm..rengi çok güzel, iyi günlerde gıy canım benım:1hug:
semyıl rengi çok güzell güle güle giy,nazariks saol var yaaa ben kaşkoll hastasıyım çok ördüm annemde örer belkii senle modell alışverişi yaparızz

hatun sneın kaşkolunaynısından bende ördürdüm teyzoşuma..ama benımki kırmızı renhl..
çok moda bu sene bunlar..
atkı/şal gibi aksesur yok anacım sıradan kıyafeti bile hareketlendirebiliyosun valakaydirigubbakcemile2

funny da iyi yapmışın tatlışım güle güle kullan bende daha çok model varr istersen veriririm modelinii

Semyıl güle güle giy canım çok güzel hem de çok hoş bi rengi var.ama şu boğazlı bişey giymek beni boğuyor sanki

kızlar ben gene rahat duramadım yaa..bugün bunnarı aldım..
p1170370xm0.jpg
[/IMG]
p1170371ks9.jpg
[/IMG]

ayy çizmelerin rengi ne güssel yaaaaaaaaa cok tatlı duruo walaa Şeniz
trençkotta güzelmiş sen bi de böle çanta almıştın sanki satıyorum arıyorummdan bu renkte kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan cicilerini bitanecimmm
:asigim:

yelizcim teşekkür ederim dün bende dışarıya çıktımda bunları aldım. Funnyda çantan gerçekten çok hoş.
p1000824bp9.jpg

güzelim kazağın adil ışık sanırım.bende de gri si ve koyu mor u var.en yakın zamanda bir tanede siyah almayı planlıyorum.soğuk kış günleri için ideal :emir_bebek:

slm kızlar uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yeni üye oldum.hepinize bayılıyorum çok şekersiniz hepiniz.umarım benide aranıza kabul edersiniz.funndy aldukların süper güle güle kullan canım.bende resim eklemek istiyorum ama nasıl ekleniyo bilemedim:utangac::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Back
X