Pembe Dolap

fotoraf0001.jpg

fotoraf0003.jpg

fotoraf0005.jpg

bende bunları aldım...=)))

güle güle kullan canımm cantan cok hoşş :CüvCüv:

güle güle giyin arkadaşlarr ayy hayret bişey yani pilar lafları söyledi ben modadan ne anlarmışımm anlamıyor muyum arkadaşlarr kızz bana bi sürü laf dediii hallallaaa

Ben o arkadaşı makyaj bölümünden biliyodum ama sonra kaybolmuştu anlamamıştım.
ama sen de üzülme canım bencede şaka misali söylemiştir.herkesin zevkleride bir olamaz hem dimi.mesela ben beyaz severim başkası siyah sever.olabilir yani.moda tartışılmaz

Arkadaşlar cicilerinizi ekleyin lütfen üşenmeyin ne güzel paylaşımlar oluyor çok seviyorum ben.eğer foto mak varsa iyi çekiyorsa hiç durmayın.benim foto mak yok.cep tlfda berbat çekiyor.aldığım şeyin güzelliğin öldürüyor resmen.ondan ekleyemiyorum.ama foto mak olsa hiç durmazdım

kızlaarrr, ayıptır söylemesi, dün yani 23 nisan benm doğum günümdüü, bu pabuçlar da eşimin doğumgünü sürpriziii hihoyyyt internette görüp cok beğendiimii ifade etmişştim evvelden, zat-ı alilerinee, unuttmamış :teytey:

kızlaarrr, ayıptır söylemesi, dün yani 23 nisan benm doğum günümdüü, bu pabuçlar da eşimin doğumgünü sürpriziii hihoyyyt internette görüp cok beğendiimii ifade etmişştim evvelden, zat-ı alilerinee, unuttmamış :teytey:

geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım a.s. ayy çok şekerrmiş güle güle giy canım :lepi:

ohh hepsi çok güzel canım güle güle eskit:sm_cool:
ya bende bişiyler aldım bugün ama üşeniyom eklemeye Çok üzgünüm çoook

teşekkür ederim murgizim a.s.
ee murgiz hala koymamışsın bekliom ha üşengeç hanım merak ettim cicilerini

güle güle kullan canımm cantan cok hoşş :CüvCüv:

teşekkür ederim MaLiBu a.s. daha güzeli senin olsun

Harika ne güzel tam benim zevkim güle güle giy Pessicim

teşekkürler Roselincim a.s. zevkdeş arkadaşım benim :1hug:

Gülegüle giy canım ayağında eskisin doğumgünün kutlu olsun

Eklicem deyipte eklemediklerimi şimdi ekliyorum...

buda yakından deseni...

Şimdi bu siyah tişört üstümde olduğu için böyle çektim.

Birde saten siyah pantolon aldım..Onunda resmini çekmiştim ama pek belli olmadı.Onu eklemiyorum.tül gibi duranı pek bişeye benzetemeyebilirsiniz ama üstümde süper duruyorr ben bayıldım:)

Son düzenleme:

geçmiş doğum günün kutlu olsun canım Şeniz Allah herkeze öle düşünceli bi eş nasip etsin bekarlar amin deyin sırnaşık şey

çok çok çok begendim güle güle giy düş

buda yakından deseni...

Şimdi bu siyah tişört üstümde olduğu için böyle çektim.

Birde saten siyah pantolon aldım..Onunda resmini çekmiştim ama pek belli olmadı.Onu eklemiyorum.tül gibi duranı pek bişeye benzetemeyebilirsiniz ama üstümde süper duruyorr ben bayıldım:)

düş canm tül olanı tahmn edebiliyorum çok hoş duruyodur :))
kırmızıyıda çok begndm güle güle giyin canm yerimseniben

saçların doğal mı boya mı cnm,benm saçlarmn uçlarıda öyle ama kestrdkçe gidiyo rengi
eger boyaysa rengi ne dycektm cnm :icecream:

buda yakından deseni...

Şimdi bu siyah tişört üstümde olduğu için böyle çektim.QUOTE]

canım benim fotoları çekip de bizle paylaşan ellerine sağlık.hepsi birbirinden harika.çok çok güzel.güle güle eskit Düşcüm

buda yakından deseni...

Şimdi bu siyah tişört üstümde olduğu için böyle çektim.QUOTE]

canım benim fotoları çekip de bizle paylaşan ellerine sağlık.hepsi birbirinden harika.çok çok güzel.güle güle eskit Düşcüm

canım en son fotodaki üzerindeki badi ne kadara aldın

Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun.a.s.
Patient canım saçlarım boya..Saçlarımın rengini açtırdım ve üstüne açık palisander boyattım ve bu renk oldu :):)
buweka tatlım o üstümdekini ben pazardan 3.5'a aldım:)

dogum günün kutlu olmuş olsunnn delikafadulden delikafadulden cok güzelmiş canım ayagında eskisinnn :delphin:

28lfiom.jpg

bende bugün bunu aldım siyahlı pembeli sporlarıma uysun diee güzel mi kızlarr :icecream:

Back
X