cnm bunlar gelinliğin altınamı?
pek benm tarzım değil ama çok şirinler. bide plastik gibi duruyor biraz ipleri fln öylemi?
Tesekurler tatlim. Evet, Melissa ayakkabilar plastik ve seker kokulu oluyor. Ama kesinlikle inanilmaz rahat:)
Tam bi cindrella ayakkabisi :))
çok şirin bir gelin olcaksın sanırmsaçlarını flana nasıl yptırmayı düşünüyosun? saçına pembe beyaz bir çiçek hoş olablr mesela.
sen beğendiysen sorun yok tabi ama bana göre değil canım açıkçası ......şimdiden mutluluklar
çok şeker çok beğendim pembe bir buketle de harika olur. mutluluklar:)
çok eğlenceli bi düğün olacağa benziyoherşey gönlünce olsun inşallah mutluluklar
heyyy başka bir topiğe yazmışsın mersindeki çiçekçi adresi için o konu benim konum eski nickimle tabi:) mersinde tevfik sırrı gür lisesinin orada gelinlikçiler varya sıra sıra hemen o sırada gider çiçekçilk kesinlikle bulursun orda ben ordan alsım buketim mordu
woww. tamam mersine gider gitmez hemen oraya bakcam. Pembe bulabilirim dimi? Siz alirken var miydi pembe cicek?
Aslinda canli cicek istiyorum ama guvenemiyorum cicekciye. Ya son gun benim istemedigim bi buketle karsilasirsam diye. O gun buketimi aldigimda icinde istemedigim bi yaprak bile gorursem cildiririm heralde. Takintili miyim ne
:))
vardı her renk mevcuttu...takınıtılı değilsin tabi normal şeyler bunlar:) ama canlı çiçek alma üstüne bulaşabilir ayrıca çok çabuk solar ve de hatıra olarak kalmaz. bu çiçcekcideki çiçekler gerçek gibiydi hem..
işte gelinçiceğim canm inşallah beğenirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?