Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle yada böyle buyutulecekler yol kenarlarına salinacaklar. Biri mendil satacak biri ağlayıp duygu sömürüsü yapacak biri işi arsızlığa vurup bana para verhenee diyecek. Dahası digeri gelip cebindeki cüzdanını çalacak. Bunların çoğunun geçim.kaynağı bu

Benim kocam pazarda gorev yapan bir polis memuru ve kadınlar dikkat etmiyorlar hic diyor çarpışma vesaireye bu yuzden hırsızlık ve taciz cok oluyor dikkat etseler bu kadar çok olmaz diyor senin fesat kafandaki gibi soğan patates alayım deyip millet bana çarptı demiyor işi bu anlatabildim umarim

Bu tarz konularda yorumlarini beğendiğim üye arkadaşları taniyamiyorum bazen ve cok uzuluyorum.. Saygi bitiyor, sağduyu bitiyor, hakaret asagilama veya alay başlıyor ve hic yakismiyor..
Yapmayalim ne olur ya..
Çarşaflı yakinim da var, feraceli yakinim da, kotlu şortlu yakinim da.. Kendi dusuncemizi savunurken haddimizi aşmamak onemli degil mi?
Ne laflar dönmüş, hayretler icindeyim..

Mune , konu kapansa da rencideler devam etmese daha fazla..
Kazen

Son düzenleme:
Madem herkes fikrini söylüyor ben de söyleyeyim. Bence tesettür insanın kıyafetinde değil kalbindedir ve düşüncelerindedir. Ben bu şekilde inanıyorum ve bu şekilde yaşıyorum. Bazı kadınlarımız da farklı şekilde düşünüyor ve buna inanarak yaşıyorlar. Herkesin fikirleri aynı olacak diye bir şey yok. Birbirimize saygı duyalım, hakaret etmeyelim çünkü inanın buna değmez. Hem herkes aynı olsaydı dünya çok sıkıcı olmaz mıydı?

Off yine aynı konu.

Hanımlar sıkılmadınız mı artık ? Aylık konulardan biri ''Suriyeliler'',bir diğeri ''2.kadınlar''...Hep aynı tartışmalar üstelik,gram fark yok.Boşa banlanacaksınız bir çoğunuz her zamanki gibi

Ha bir de hep aynı şekilde başlıyorlar ''amacım tartışma çıkarmak değil''.

O kocan Patatesi soğanı kadını kızı bi bıraksın.
Kaçak sigara satan suriyelilere kaç işlem yapmış onu sana bi söylesin sende gel bize söyle hadi bakalım bekliyom

Ben bu konuları gayet iyi biliyorum ve uyguluyorum

Demokrasiyi hakedenler ülkesi kurup basina da siz gecin o zaman.O begenmediginiz saltanat sahibi fatih sultan mehmet fethetti bayila bayila gezdiginiz istanbulu da

cunku onlar secmen olacak, eee en az 3, hatta 3 de yetmez 5

Yeni yıl geldi....
Yeni umutlar olsun artik ulkem için....
Demokrasi,özgürlük,laiklik lütfen bunlar siyasi kavramlar olmaktan çıksın...
Huzur olsunnn
Barış olsun
İşçim gülsün alın terinin karsılıgını alsın...
Kim ne giyiyorsa giysin ama ellerimiz kalplerimiz hic ayrilmasin
Ezanımız dinmezsin
Cumhuriyetimiz bitmesin
Bayragımız hep göklerde olsun
Kimse dini siyasi amaçları için kullanmasın
Cocuklar ölmesin
Kadınlar ölmesin öldürülmesin
Kimse kimseye inancının hesabını sormasın
Türkülerimiz tükenmesin
Askerimiz şehit olmasın
Lutfen birlik olalım
Kalemizi saglam tutalım
Mutlu yıllar....

Çarşaflıları gördüğün zaman 'acaba bu canlı bomba olabilir mi?' diye düşünerek koşa koşa kaçıyor musun??
Çok merak ettim...

Eğer öyle yapıyorsan senin için özellikle çarşaf giyip seni sınıra kadar kovalayacağımda tatlım..

O kocan Patatesi soğanı kadını kızı bi bıraksın.
Kaçak sigara satan suriyelilere kaç işlem yapmış onu sana bi söylesin sende gel bize söyle hadi bakalım bekliyom

Kocam memur tatlım emliyet müdürü degil

Neden genelleme yapiyorsun türk olupta kaçakçılık yapan yokmu..ayrica kocam polis oldugu icin daha iyi biliyorum suriyeli kadinlar cok eziliyorlar..ya burda siz bile hemcinsinizi kotuluyorsunuz ben ne diyim

Ben bu konuları gayet iyi biliyorum ve uyguluyorum
Saniyorlarki carsaflilar biswy bilmiyor benim cevremde en 3 dil bilen hangi meslekten ararsan carsafli var amma velakin anlatamazsin cunku kapali ve kocasi zorla kaptmis evden disari cikmayan bir varlik.
Vallahi bir gorseler agizlari acik kalir.

Demokrasiyi hakedenler ülkesi kurup basina da siz gecin o zaman.O begenmediginiz saltanat sahibi fatih sultan mehmet fethetti bayila bayila gezdiginiz istanbulu da
ben begenmedigimi söylemedim ki. ay ne kadar peşin hukumlusunuz. ya da okudugunuzu anlamıyorsunuz. ben osmanlıyı reddetmiyorum ki, onlar da bizim gecmisimiz sonucta. bırkac sayfa once daha arapların ingilizler ile bir olup osmanlı askerlerini 30 bin sehit vererek kudusten kovduklarını anlattım. su su an bütün milletin sokaklara dökuldugu kudüs var ya, oradan. yeri gelince osmanlıcı saltanatcı olanların nasıl araplar tarafından sırtlarından bıcaklandıklarını unutmamaları ıcın. ama isinize geldigi gibi iste.
neyse, istanbula bayıldıgımı soyleyemem, elit semtler haric gerisi cöplük maalesef. elit semtlerin de hangi görüste oldugu belli. Allaha cok sükür Atatürk masa basında vatanımızı pazarlık konusu etmedi de, fatih sultan mehmet han ın kazandıgı istanbulda hala Türk bayragı dalgalanıyor.

Bak daha eşinin hangi konularda yetkisi olduğunu bile bilmiyorsun. Hiçbir emniyet müdürü gelip ceza yazmaz. Islem yapmaz. . Ayrımcılık yapan sensin suriyelileri Türklerin üstüne nirvanaya taşıyan da sensin. Ben miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…