- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
Öyle yada böyle buyutulecekler yol kenarlarına salinacaklar. Biri mendil satacak biri ağlayıp duygu sömürüsü yapacak biri işi arsızlığa vurup bana para verhenee diyecek. Dahası digeri gelip cebindeki cüzdanını çalacak. Bunların çoğunun geçim.kaynağı buIsteyen istedigini giysin istedigine de inansin bunda hic bir sorun yok.
Savastan kacip gelmisler. Yasamak herkesin hakki tamam da. Bakiyorum suriyeli kadinlara onunde cocuk, arkasinda cocuk, kucaginda cocuk, biri karninda, biri de bebek arabasinda..
Eee siz savastan kacip geldiniz, bu kadar cocuk niye ??
hahahahahah tamam bu gece bu kadar güldüm eğlendim yeter.
ulan diyecek bir şey bulamayan milletin aklına laf atıyor. sence sen benim kalemim misin ordan bi bak kendine? boş yapma hadi. pazarda kocamı ellediler diye ağlıyordun burda suriyelilerin genel evini savunuyorsun. hadi ordan kendine humanist seni.
Hayat sartlari cok zor diye vallahi 2. Cocugu yapmiyorum.Kondom veriyoruz aslında sağlık ocaklarında ama... demek ki keyiften sevişmenin sonucu bu.. mitoz bolunmuyorsa bu suriyeliler
Benim kocam pazarda gorev yapan bir polis memuru ve kadınlar dikkat etmiyorlar hic diyor çarpışma vesaireye bu yuzden hırsızlık ve taciz cok oluyor dikkat etseler bu kadar çok olmaz diyor senin fesat kafandaki gibi soğan patates alayım deyip millet bana çarptı demiyor işi bu anlatabildim umarim
Allah allaaaah neresini anlamıyorsunuz acaba ? Çarşaf Farsça cilbab Arapça daha açık nasıl anlatılır ki ?
Ne sabit fikirli insanlarsınız siz ? Bir araştırayım soruşturayım yok. Kafanıza göre bir doğru tutturmuşsunuz aynen devam.
hahhaahhahhahaha aynen yaTavşan gibi uremesinler başıma. Tutsunlar uckurlarini. Şehirlere bombalar yagardi hergece biz durmadan sevisirdik şarkısı aklıma geliyo bunları gördükçe
Demokrasiyi hakedenler ülkesi kurup basina da siz gecin o zaman.O begenmediginiz saltanat sahibi fatih sultan mehmet fethetti bayila bayila gezdiginiz istanbulu daben özgürlükcü oldugumu iddia etmedim ki. ben özgürlük ve demokrasi yanlısı diilim valla, cahillerle benim oyumun da bir olmaması gerektigine inanıyorum da iste kader. demokrasi ve cumhuriyeti hak eden bir millet degiliz, bize 2-3 beden fazla böyle seyler. hala millet saltanat seriat hilafet icin sokaklara dokuluyor iste :) bu insanlar mı demokrasiyi hak ediyor. hic. komik olmayın
cunku onlar secmen olacak, eee en az 3, hatta 3 de yetmez 5Isteyen istedigini giysin istedigine de inansin bunda hic bir sorun yok.
Savastan kacip gelmisler. Yasamak herkesin hakki tamam da. Bakiyorum suriyeli kadinlara onunde cocuk, arkasinda cocuk, kucaginda cocuk, biri karninda, biri de bebek arabasinda..
Eee siz savastan kacip geldiniz, bu kadar cocuk niye ??
Bu gidisle de biz azinlik olacagiz.cunku onlar secmen olacak, eee en az 3, hatta 3 de yetmez 5
Bu gidisle de biz azinlik olacagiz.
Çarşaflıları gördüğün zaman 'acaba bu canlı bomba olabilir mi?' diye düşünerek koşa koşa kaçıyor musun??Herkesin inanci kendine. Ben esyalara tapmiyorum benim tercihim de bu. Ayrica defalarca acikladim. Carsafin icinde kim var ne var surpriz olmasa benim derdim olmaz emin olabilirsiniz. Sorunum guvenlik. Zira normal tesetturlu insanlar bana rahatsizlik vermiyor
O kocan Patatesi soğanı kadını kızı bi bıraksın.
Kaçak sigara satan suriyelilere kaç işlem yapmış onu sana bi söylesin sende gel bize söyle hadi bakalım bekliyom
Saniyorlarki carsaflilar biswy bilmiyor benim cevremde en 3 dil bilen hangi meslekten ararsan carsafli var amma velakin anlatamazsin cunku kapali ve kocasi zorla kaptmis evden disari cikmayan bir varlik.Ben bu konuları gayet iyi biliyorum ve uyguluyorum
ben begenmedigimi söylemedim ki. ay ne kadar peşin hukumlusunuz. ya da okudugunuzu anlamıyorsunuz. ben osmanlıyı reddetmiyorum ki, onlar da bizim gecmisimiz sonucta. bırkac sayfa once daha arapların ingilizler ile bir olup osmanlı askerlerini 30 bin sehit vererek kudusten kovduklarını anlattım. su su an bütün milletin sokaklara dökuldugu kudüs var ya, oradan. yeri gelince osmanlıcı saltanatcı olanların nasıl araplar tarafından sırtlarından bıcaklandıklarını unutmamaları ıcın. ama isinize geldigi gibi iste.Demokrasiyi hakedenler ülkesi kurup basina da siz gecin o zaman.O begenmediginiz saltanat sahibi fatih sultan mehmet fethetti bayila bayila gezdiginiz istanbulu da
Kocam memur tatlım emliyet müdürü degil
Neden genelleme yapiyorsun türk olupta kaçakçılık yapan yokmu..ayrica kocam polis oldugu icin daha iyi biliyorum suriyeli kadinlar cok eziliyorlar..ya burda siz bile hemcinsinizi kotuluyorsunuz ben ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?