- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
Savunmayın şu pislikleri haberleri hicmi izlemiyosunuz lokantalarinda yapılan incelemede herturlu hayvanı kesilmiş pişirilmiş buldular. Kedisinden köpeğine insanlara verdikleri zarar yetmiyormuş gibi hayvanlarimiza bile göz dikti yamyamlarHayir değilim ama o insanları bu kadar eziklemeye gerek yok cok magdurlar zaten hele bayanları icin kocasını ailesini anne babasını arkada bırakıp geldiler
Ya arkadaşım sen niye suriyelileri savunuyosun şimdi sırf kapalı oldukları için mi ? Kiralar arttı evet çünkü akın akın geldiler ev sahipleri fırsat bildi. Issizlik zaten vardı artık had safhada neden çünkü sigortasiz işçi calisitirip asgari ücretin yarısı maaş vermek isverenlerin işine geldi. Sonuç memleketimin insanı bir iş bulma umudu varken yok oldu. Heryerden çıkıyorlar mantar gibi. Hastaneler de ücretsiz muayene olup bedava doğurup bedava ilaç alıyorlar bunuda onun bunun benim vergimle karsiliyorlar. Okullara hiç girmicem adamlar sınavsız üniversiteye yerlestirildi. At gibi yarışan bizim cocuklarimiz değil mi ? Neyini savunuyosun neyini ? 15 20 yıl sonra senden toprak istediklerinde görürüm Suriyeli sevgini
Pazarda eşinizi elleyen suriyeli yok heralde ondan bu kadar seviyosunuz: )Hayir değilim ama o insanları bu kadar eziklemeye gerek yok cok magdurlar zaten hele bayanları icin kocasını ailesini anne babasını arkada bırakıp geldiler
Sırf müslüman diye, gencecik erkeklerin bile ülkesi için savaşmaktan korkup ülkemizde bedavadan yaşamasını savunan hümanist hanımlarımızı, müslüman toprakları için savaşmaya suriyeye alalım madem.
Bende istemiyorum bu insanları ülkemizde, savaş mağdurları mağdem gitsin kamplarında kalsınlar. Annemin yan komşusu 8 kişi geldiği evde daha şimdiden 12 kişi oldu. Böyle cahillik yok.
ben özgürlükcü oldugumu iddia etmedim ki. ben özgürlük ve demokrasi yanlısı diilim valla, cahillerle benim oyumun da bir olmaması gerektigine inanıyorum da iste kader. demokrasi ve cumhuriyeti hak eden bir millet degiliz, bize 2-3 beden fazla böyle seyler. hala millet saltanat seriat hilafet icin sokaklara dokuluyor iste :) bu insanlar mı demokrasiyi hak ediyor. hic. komik olmayınKurandaki ilahi emirlerin çag la ilgisi yoktur zira bütün zaman ve mekana inmistir.kimse birseyin pesinde degil herkes inandigi gibi yasiyor.Sözde özgürlukculer sizi
Doğru söyleyip 9 köyden kovulacaksak 10. Köyden kiralik daire buluruz nedir yani :))inanki buna deger susarsam kanim kurusun haksizliga
Geçenlerde bir tanesi "Hersey iyi hoşta kira vermekte zorlaniyoruz"dedi...
Düsünebiliyor musun?
Verdikleri sadece kira parası oldugu halde....
Pazarda eşinizi elleyen suriyeli yok heralde ondan bu kadar seviyosunuz: )
Ya hanimlar. Simdi ben rahibelerin oldugu bir ortamda desem ki biliomusunuz sizin giydiginiz carsafi fahiseler giyiyormus yanlis biliyorsunuz desem ne olur?
Hic hos olmaz degil mi?
Biraz empati yapalim bence..
Ben acik bir insanim. Rahibelerin oldugu ortamda ve kiliselere bile gittim simdi kalkmis siz tarihi yanlis biliyorsunuz desem vsvs bu tarz da?? Hos mu bu simdi? Tarih diyor ben demiyorum desem birde ustune?
Ayip yani. Bunu soyleyen uyeyi aslinda severim burda denk gelirdi yazilari gozume ama bu olmamis gercekten.
Kondom veriyoruz aslında sağlık ocaklarında ama... demek ki keyiften sevişmenin sonucu bu.. mitoz bolunmuyorsa bu suriyelilerIsteyen istedigini giysin istedigine de inansin bunda hic bir sorun yok.
Savastan kacip gelmisler. Yasamak herkesin hakki tamam da. Bakiyorum suriyeli kadinlara onunde cocuk, arkasinda cocuk, kucaginda cocuk, biri karninda, biri de bebek arabasinda..
Eee siz savastan kacip geldiniz, bu kadar cocuk niye ??
Isteyen istedigini giysin istedigine de inansin bunda hic bir sorun yok.
Savastan kacip gelmisler. Yasamak herkesin hakki tamam da. Bakiyorum suriyeli kadinlara onunde cocuk, arkasinda cocuk, kucaginda cocuk, biri karninda, biri de bebek arabasinda..
Evet ben haketmiyorum açık giyinen insanlara bakıp Allah hidayet versin bunlara diyen eşiniz beni korumasın da zaten istemem içinden haketti bile diyodur belki belli olmazBen esim özellikle ekleniyor demedim esim polis ve işi gereği pazarı ve olanlar i gözetliyor hoş sen hak etmiyorsun orası ayri
Savaşmayıp sevişiyolarsa demekki.. töbe yarabbim yaa :) ama çok haklısınız bence de konu ne giydikleri değil kontrolsüz şekilde üreyip ülkemize yerleşmeleri..Isteyen istedigini giysin istedigine de inansin bunda hic bir sorun yok.
Ya hanimlar. Simdi ben rahibelerin oldugu bir ortamda desem ki biliomusunuz sizin giydiginiz carsafi fahiseler giyiyormus yanlis biliyorsunuz desem ne olur?
Hic hos olmaz degil mi?
Biraz empati yapalim bence..
Ben acik bir insanim. Rahibelerin oldugu ortamda ve kiliselere bile gittim simdi kalkmis siz tarihi yanlis biliyorsunuz desem vsvs bu tarz da?? Hos mu bu simdi? Tarih diyor ben demiyorum desem birde ustune?
Ayip yani. Bunu soyleyen uyeyi aslinda severim burda denk gelirdi yazilari gozume ama bu olmamis gercekten.
Devletin milis kuvvetine sen haketmiyorsun demek nasıl bir kafadır yahahaha pırıl pırılBen esim özellikle ekleniyor demedim esim polis ve işi gereği pazarı ve olanlar i gözetliyor hoş sen hak etmiyorsun orası ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?