Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir değilim ama o insanları bu kadar eziklemeye gerek yok cok magdurlar zaten hele bayanları icin kocasını ailesini anne babasını arkada bırakıp geldiler
Savunmayın şu pislikleri haberleri hicmi izlemiyosunuz lokantalarinda yapılan incelemede herturlu hayvanı kesilmiş pişirilmiş buldular. Kedisinden köpeğine insanlara verdikleri zarar yetmiyormuş gibi hayvanlarimiza bile göz dikti yamyamlar

Geçenlerde bir tanesi "Hersey iyi hoşta kira vermekte zorlaniyoruz"dedi...
Düsünebiliyor musun?
Verdikleri sadece kira parası oldugu halde....

Çok merak ediyorum ne zaman vazgeçicez kimin ne giydiği, neye inandığı ya da inanmadığı gibi konuları sorgulamaktan! İsteyen çarşaf giyer isteyen mini etek kime ne ki bundan! İnsana insan olduğu için saygı duymayı öğrendiğimiz gün bu problemler ortadan kalkcak sanırım...

Yalnız o cahillikten degilde mecburluktan oluyor..erkekler konusunda katılıyorum savaşmaları gerekiyor.

Kurandaki ilahi emirlerin çag la ilgisi yoktur zira bütün zaman ve mekana inmistir.kimse birseyin pesinde degil herkes inandigi gibi yasiyor.Sözde özgürlukculer sizi
ben özgürlükcü oldugumu iddia etmedim ki. ben özgürlük ve demokrasi yanlısı diilim valla, cahillerle benim oyumun da bir olmaması gerektigine inanıyorum da iste kader. demokrasi ve cumhuriyeti hak eden bir millet degiliz, bize 2-3 beden fazla böyle seyler. hala millet saltanat seriat hilafet icin sokaklara dokuluyor iste :) bu insanlar mı demokrasiyi hak ediyor. hic. komik olmayın

Suriyeli kısmıyla ilgilenmiyorum
Ama madem konu tesettüre geldi ve hangi çağdayız diyosunuz?
Kuran sadece o dönem insanlarına indirilmedi değişmeyen parçalanmayan aslı bozulmayan tek kitap Kuranı Kerimdir.
Ayetlerle sabittir tesettür.
Haa siz derseniz ki yok öyle bişey o zaman Kurana Allahın buyruğuna inanmıyorsunuz. Ben demiyorum Kuranı Kerimde Allah buyuruyor Allah.

Geçenlerde bir tanesi "Hersey iyi hoşta kira vermekte zorlaniyoruz"dedi...
Düsünebiliyor musun?
Verdikleri sadece kira parası oldugu halde....

Tavşan gibi uremesinler başıma. Tutsunlar uckurlarini. Şehirlere bombalar yagardi hergece biz durmadan sevisirdik şarkısı aklıma geliyo bunları gördükçe

Ya hanimlar. Simdi ben rahibelerin oldugu bir ortamda desem ki biliomusunuz sizin giydiginiz carsafi fahiseler giyiyormus yanlis biliyorsunuz desem ne olur?
Hic hos olmaz degil mi?
Biraz empati yapalim bence..

Ben acik bir insanim. Rahibelerin oldugu ortamda ve kiliselere bile gittim simdi kalkmis siz tarihi yanlis biliyorsunuz desem vsvs bu tarz da?? Hos mu bu simdi? Tarih diyor ben demiyorum desem birde ustune?
Ayip yani. Bunu soyleyen uyeyi aslinda severim burda denk gelirdi yazilari gozume ama bu olmamis gercekten.

Isteyen istedigini giysin istedigine de inansin bunda hic bir sorun yok.

Savastan kacip gelmisler. Yasamak herkesin hakki tamam da. Bakiyorum suriyeli kadinlara onunde cocuk, arkasinda cocuk, kucaginda cocuk, biri karninda, biri de bebek arabasinda..
Eee siz savastan kacip geldiniz, bu kadar cocuk niye ??

şahsen okumayı biliyorsam alınmam. Nooption kimseye sizin giydiğinizi fahişeler giyiyor dememiş. zamanında öyleymiş şuanki bozulmadan bahsediyor.

okuduğunu anlamak sonra duyar kasmak lazım. şahsen ben çarşaf giyen birisi olsam gider araştırır cevabını şakır şakır verirdim karşı tarafın yaptığı gibi.

Kondom veriyoruz aslında sağlık ocaklarında ama... demek ki keyiften sevişmenin sonucu bu.. mitoz bolunmuyorsa bu suriyeliler

Geleceğe yatırım lazım olacak ileride çünkü.

Ben esim özellikle ekleniyor demedim esim polis ve işi gereği pazarı ve olanlar i gözetliyor hoş sen hak etmiyorsun orası ayri
Evet ben haketmiyorum açık giyinen insanlara bakıp Allah hidayet versin bunlara diyen eşiniz beni korumasın da zaten istemem içinden haketti bile diyodur belki belli olmaz

Ki üşenmesem bizzat eşimi pazarda kadınlar elliyo dediğiniz yazıyı bulup alıntılardım ama üşendim :))

Savaşmayıp sevişiyolarsa demekki.. töbe yarabbim yaa :) ama çok haklısınız bence de konu ne giydikleri değil kontrolsüz şekilde üreyip ülkemize yerleşmeleri..

ay arkadaşım alıntılasaydın keşke.
yanlış biliyorsunuz meselesi değil ki. hükümden çıktı mevzu. bende islami islama has bir giyisi olmadığını belirtmek için yazdım onları. islamla doğmamış yani kara çarşaf. budur konunun özü.

Bugün neden sebeb hep dini konular yapmayın Allah aşkına, rahibelere duyulan saygı bizim ülkemiz de yok.

Herkes dilediğini giyer; şortluda çarşaflıda insan, medeniyet artık kimsenin dünyasında yok.

Bilerek açıldığını düşünüyorum bu konuların.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…