- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 29
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
Boşuna yapmışsınız demek ki bence gidin bir kez daha yapın. Tesettür çarşaf demek değildir. Ha referansınız ne idüğü belirsiz şeyhler falansa bilemiyorum.
Kiralar ile değil tecavüzle ilgilenin. Tacizle. Çocuk işçi ile.Istanbul da herkes suriyeliler geldi fiyatlar uçtu diyorlar yahu ev kirasını arttıran bizim ınsanımız suriyelinin ne suçu var..mecbur ev tutacakları icin iki katına çıkardılar suçlusu ev sahillerimi suriyeliler mi ..
Boşuna uğraşma derim kendini yormaAllah allaaaah neresini anlamıyorsunuz acaba ? Çarşaf Farsça cilbab Arapça daha açık nasıl anlatılır ki ?
Ne sabit fikirli insanlarsınız siz ? Bir araştırayım soruşturayım yok. Kafanıza göre bir doğru tutturmuşsunuz aynen devam.
Tamam işte Kuranın dilide Arapça olduğuna göre bu durumda Cilbab oluyor adı.Allah allaaaah neresini anlamıyorsunuz acaba ? Çarşaf Farsça cilbab Arapça daha açık nasıl anlatılır ki ?
Ne sabit fikirli insanlarsınız siz ? Bir araştırayım soruşturayım yok. Kafanıza göre bir doğru tutturmuşsunuz aynen devam.
İslamiyetle doğmadığı ve islamiyetle has olmadıgı konusunda hemfikirim.
Kökeni veya tarihi konusunda yazdıklarım haricinde bir bilgim de yok.
arka arkaya çok mesaj okudum. Etiketlerken aklımda yanlış kalmış olabilir yazdıklarınız.
Çarpıtma kısmı bana ise diye söylüyorum:)
kimseyi inancından dolayı asagılamıyorum, neden neyi giydigi beni ilgilendirmiyor. rahibeler de kara carsaf giyiyor. ister müslüman olsun ister hırıstıyan. hangi cagda yasıyoruz. hala neyin pesindesinizÇarsaf giymek de mini etek giymek de bir tercihtir.İnsanlari inancindan dolayi asagilayamazsiniz.Tesettur müslumsn kadina farzdir ayetle sabittir.Bunun zamanla mekanla ilgisi yoktur
suriyeli misiniz?
Istanbul da herkes suriyeliler geldi fiyatlar uçtu diyorlar yahu ev kirasını arttıran bizim ınsanımız suriyelinin ne suçu var..mecbur ev tutacakları icin iki katına çıkardılar suçlusu ev sahillerimi suriyeliler mi ..
Cok magdurlar ama masallah her sene de cifter cifter doguruyorlar.Hayir değilim ama o insanları bu kadar eziklemeye gerek yok cok magdurlar zaten hele bayanları icin kocasını ailesini anne babasını arkada bırakıp geldiler
Hayir değilim ama o insanları bu kadar eziklemeye gerek yok cok magdurlar zaten hele bayanları icin kocasını ailesini anne babasını arkada bırakıp geldiler
Valla benim derdim terorist falan cikmasin dagerisi sorun degil. Cunku ortunmeye karsi olsam sadece carsafa soylemezdim yani bunu. Elbette kimsenin cantasini bilemeyiz de son yillardaki olaylarda hep carsafli kadin kiligina giriyor kotu niyetli insanlar. Ne de olsa bazi seylere el ve dil uzatilamiyor diye dusunerekten.
Ah ah sinirlar konusunda cok guzel seyler yapilabilir de. Bu dunya insanlariyla degil. Zira ulkeler arasi serbest bir dolasim olsa vs vs. Elle neden hat cizilsin oyle degil mi? Utopya anacim utopya.
Boy veriyorum bebegim banlanmadan once.
+10000000Cok magdurlar ama masallah her sene de cifter cifter doguruyorlar.
Kurandaki ilahi emirlerin çag la ilgisi yoktur zira bütün zaman ve mekana inmistir.kimse birseyin pesinde degil herkes inandigi gibi yasiyor.Sözde özgürlukculer sizikimseyi inancından dolayı asagılamıyorum, neden neyi giydigi beni ilgilendirmiyor. rahibeler de kara carsaf giyiyor. ister müslüman olsun ister hırıstıyan. hangi cagda yasıyoruz. hala neyin pesindesiniz
Onlar herşeyin farkında..Cok komiksinizdemek geçmiyor ha kuranda e ben arapça gramer tefsir boşuna mı yaptim
Tatlım gayet geçiyorsa işime gelmiyor desene
Çarşaf islamin bir gereği ve kuralıdır nisa ve nur sürelerinde geçiyor gaaayette açıkça izah edilir..tercih ve nefis meselesidir..
Rabbim razi olsun hakkini veemeyi nasip etsin bi kara carsafliSize verilecek cevap belli de neyse.. o kap kara çarşaf imla gezmekten onur ve şeref duyuyorum... Hee yobaz damgası yiceksem de hiç gocunmuorum...sizin beni o kapkara carsafim la sevmenize gerek yok Rabbim sevsin yeter...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?