Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşuna yapmışsınız demek ki bence gidin bir kez daha yapın. Tesettür çarşaf demek değildir. Ha referansınız ne idüğü belirsiz şeyhler falansa bilemiyorum.

Tesettur ve çarşaf aynı şey değil zaten oyke bir sey demedim çarşaf degil bu arada cilbab

Kiralar ile değil tecavüzle ilgilenin. Tacizle. Çocuk işçi ile.

Boşuna uğraşma derim kendini yorma

Tamam işte Kuranın dilide Arapça olduğuna göre bu durumda Cilbab oluyor adı.

hayır sana değil.
nasıl fahişe kıyafeti imiş diyenlere..
ilk o amaçla kullanmışlar ben ne yapayım?
sanki islamiyetle vuku bulmuş gibi bilgisizce saldıranlara.

Çarsaf giymek de mini etek giymek de bir tercihtir.İnsanlari inancindan dolayi asagilayamazsiniz.Tesettur müslumsn kadina farzdir ayetle sabittir.Bunun zamanla mekanla ilgisi yoktur
kimseyi inancından dolayı asagılamıyorum, neden neyi giydigi beni ilgilendirmiyor. rahibeler de kara carsaf giyiyor. ister müslüman olsun ister hırıstıyan. hangi cagda yasıyoruz. hala neyin pesindesiniz

Adabıyla yazan ve tartışan herkese sonsuz teşekkürler,gerilimin dozu fazla arttı ama olsun. İnsan her konudan bir kazanımla ayrılıyor.
Yeni yılınızı tebrik ediyorum. Daha modern daha laik daha çağdaş bir ülkede yaşayacağımız günlerin özlemi ile konuya veda ediyorum.
Banlanmaya geri sayım başlasın 3...2...1....

Ya arkadaşım sen niye suriyelileri savunuyosun şimdi sırf kapalı oldukları için mi ? Kiralar arttı evet çünkü akın akın geldiler ev sahipleri fırsat bildi. Issizlik zaten vardı artık had safhada neden çünkü sigortasiz işçi calisitirip asgari ücretin yarısı maaş vermek isverenlerin işine geldi. Sonuç memleketimin insanı bir iş bulma umudu varken yok oldu. Heryerden çıkıyorlar mantar gibi. Hastaneler de ücretsiz muayene olup bedava doğurup bedava ilaç alıyorlar bunuda onun bunun benim vergimle karsiliyorlar. Okullara hiç girmicem adamlar sınavsız üniversiteye yerlestirildi. At gibi yarışan bizim cocuklarimiz değil mi ? Neyini savunuyosun neyini ? 15 20 yıl sonra senden toprak istediklerinde görürüm Suriyeli sevgini

Hayir değilim ama o insanları bu kadar eziklemeye gerek yok cok magdurlar zaten hele bayanları icin kocasını ailesini anne babasını arkada bırakıp geldiler

valla beni ister kabullen ister kabullenme ablacım ben gidiyorum ülkeden,gidince hatta burayı da terk edeceğim. arkamda bir sürü suriyeli kalıyor ama,rahat bir nefes al. :) mutlu yıllar hadi.

Bu gibi olaylarda özellikle çarşaf/ gibi temsili kıyafet seçilme sebebini ben batıdaki islam fobisinin körüklemek için falan seçildiğini düşünüyorum :)
Bu örgüt, bilmem neydi ne ne oldukları belli, ne kim tarafından desteklendiği, ne cinsi, ne de dini.
Öyle maksat ortalık karıştırmak.

Ama dediğin bir noktada doğru
Eğer ortada böyle bir fitne varsa,
Farklı bir kıyafetle örtünme tavsiye edilir.
Örnekleri de var zaten.
Öncelik insanı, saygıyı korumak, zannı engellemek.
(Dini yorumdan kodesi de garantiledim)

kimseyi inancından dolayı asagılamıyorum, neden neyi giydigi beni ilgilendirmiyor. rahibeler de kara carsaf giyiyor. ister müslüman olsun ister hırıstıyan. hangi cagda yasıyoruz. hala neyin pesindesiniz
Kurandaki ilahi emirlerin çag la ilgisi yoktur zira bütün zaman ve mekana inmistir.kimse birseyin pesinde degil herkes inandigi gibi yasiyor.Sözde özgürlukculer sizi

Onlar herşeyin farkında..
Doğrular söylendiğinde hoşlarına gitmiyor yoksa çok iyi biliyorlar merak etme canim :)))

Hanımlar eğitim düzeyi farkı bu konulara ciddi bir oranda yansıyor. Bu sebeple boşuna laf anlatmayın kimseye. Ban yemeyin

Size verilecek cevap belli de neyse.. o kap kara çarşaf imla gezmekten onur ve şeref duyuyorum... Hee yobaz damgası yiceksem de hiç gocunmuorum...sizin beni o kapkara carsafim la sevmenize gerek yok Rabbim sevsin yeter...........
Rabbim razi olsun hakkini veemeyi nasip etsin bi kara carsafli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…