- Konu Sahibi BenmasMavi
neden genelde bir derdim var bölümüne yazıyorsun gülsüm sultan??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
medeni halin nedir ? Evliysen keşke hiç evlenmeseydim bekar olsaydım dediğin oldu mu olduysa neden ?CADIARZU
ama ama ama beni atlamışsın :uhm:
gülsümüm kardeşim bana kendini tarif etmeni istesem
boyun kilon enin kaşın gözün yani bir portreni çiz kafamda kısaca
bu arada seni sevdiğimide bilmeni isterim mutluluk peşini hiç bırakmasın
Sultanım,Deli Kadir damarın ne zaman tutar?
Tahammül edemediğin şeyler nelerdir?
Öperim seni...
neden genelde bir derdim var bölümüne yazıyorsun gülsüm sultan??
gülsüm sultan siteye üye olduğundan beri nickini hiç değiştirdinmi ?
sultanım benim de bir sualim var.
önceleri güzel yorumlarınla daha sık karşılaşırdım
bi süredir sen ve senin gibi güzel yorum sahiplerini göremiyorum
bunun sebebinini şahsında öğrenmek isterim ve öperimŞeniz
Sitede koşulsuz yorumlarına katıldığım birkaç üye var. Gülsüm Sultan'da onlardan biri.
Çok kaliteli bir kadın,yaşına göre çok olgun,çok seviyorum onu..
Şimdiye kadar yaptığın en büyük hata nedir Gülsüm Sultan..?
Gülsümcüm adın Gülsüm olduğu için mi bu niki kullanıyorsun ?Şimdiden teşekkürler.Bu arada gayet aklı başında düzgün yorumlarda bulunduğun için de seni tebrik ediyorum..yerimseniben
Gülsüm sultan madem peeemmbe koltuktaki kişi sensin bende bi soru sorayım beya
kk sayesinde diyebileceğin birşey varmı? (iyi bir doktor bulma,diyet yapma,dışarıdaki hayatta arkadaş edinme gibi)
Ay canim kusura bakma:1hug:, mesajini okudum ama alinti yapmayi unuttmusum....bilmiyorumkismile
Evliyim....
Keske hic evlenmeseydim dedigim anlar mutlaka olmustur, yalan söyleyemem,
10 sene az uz bir zaman degil güzelim.....lakin bir anlik hirsla sinirle olmustur....yani cani gönülden bir pismanlik bir keske demedim sükür, cogunluklada bekarlik günlerimi aradigim zaman o günlere özlem duydugum zaman, yahu keske biraz dahami bekleseydim dedigim olmustur.....ama mutsuzluktan degil, o günlerdeki sorunsuz problemsiz basimi aradigim icindir...a.s
Allah kimseye keske dedirtmesin....:Saruboceq:
sağol bitanemŞenizBende seni cok seviyorum cemrem, en cokta o esprili tarafin hosuma gidiyor...kaydirigubbakcemile3
Dur hele gendimi tarif edeyim....simcik 90-60-90 olmayi cok isterdim lakin hafiften fazlaligim var....
Boyum 170 cm kilomda 65-70 arasinda gelir gider sürekli.....fizigmin güzel oldugnu söylerler....kendimle barisigim cok sükür....
Saclarim belimde koyu kahve rengi kendinden dalgali, gözlerimde kahverengi,
Olm kara kuru bir hatunum iste....boshayallersmile
yorumlarını ve fikirlerini beğendiğim nadir kişilerdensin GÜLSÜMSULTANolumunekankayizsmile
çok muhabbetimiz olmasada bi ilgim var sana karşısempatiksalakcinni
ben burcunu merak ettim çok olgun bi havan var sitede
.![]()
sağol bitanemŞeniz
esprili tarafım babamdan miras
yalnız ilk konuştuğum kişi birden anlamazsa bazen ters tepebiliyor
o zaman kötü oluyor işte
kara kuru hallerine gelince yok yavrum tam kıvamında dabıl fıstık gibisin :jeyyar:
sana iltifat edince kendimde aradan çıkıcamzemuszemus
çünki boyumuz kilomuz aynı bir gözler birde saç benim saç sürekli boyut değiştiriyo ruh halime göredelikafadulden
gülüm bir soru daha sorayım müsadenle hangi ayda ve günde dünyaya teşrif etmişin :ecrin_bebek:
bu boncuk sana bitanem![]()
sevgılı gulsum sultan ..
ılk konu acıldında koltuga oturması ıcın sızı oylamısdım..
sıze sorcam sorum yok cunku ınsan yorumlarından bellıdır gozumde sızın ıcın dıcek sozum yok..s
her nekadar muhabbetımız 3 5 kelımede olsa sıcaklıgınız ınsanlara saygılı davranısınızdan oturu sızı tebrık ederım..ozellıkle derdım var bolumunde dusuncelere saygılı davrandınız ıcın takdır edıyorum sızı ..eger bıgun derdım olsa dırek kapısına gıdıcem ınsansınız..konusmak ısteyıpde ıcımdekılerı dokucem ender kışılerdensınız ıyıkı tanıdım sızi..
dılerım hayatta hep basarılı bı anne eş iş kadını olursunuz..
anneler gununuz kutlarım ..Şeniz