işte beklediğim an gülsümüm sultanım burada:asigim:
bilirsin arada derim sana keşke senin kadar akıllı mantıklı bi ablam olsaydı diye
hemen her yazınının altına çekinmeden imzamı atarım ben
peki nedir gülsüm sultanı bu kadar mantıklı ve akıllı kılan
nedir bu kadar anlayışlı olmak için çabalamasının altında ki sır
hani annesizliğin acıttığı söylemiştin ya
kanadın kırıktı hep bu kadar anaç olmaya çalışman hayatında ki sıkıntılar mıdır?
yaşanmışlıkların mıdır seni bir derdim var köşesine iten
etrafımda akıllı kadınların varlığı bana güç vermiştir hep
kendine iyi bak sultanım
herşey gönlünce olsun
Canim, cok sagol.....keske deme....bende bir ablan olmaktan gurur duyarim..ne demek:1hug:
Insanin yapisi neyse odur zeynepcim....kalibindan cikamaz insanoglu.
Biz bes kardesiz, hepimizi ayni anne baba büyütü, ama hepimizde tamamen farkli karekterdeyiz....
Sen kücükken bile olgundun, anlayisliydin derdi Anneannem!
Cocuk gibi degildin....diger cocuklar disarda oynar, ziplarken sende evde oturmak büyüklerle konusmak isterdin onlari dinlerdin derdi....
Yani kendimi bildim bileli böyleyim, sonradan olmus birsey degil, cok cileler cektimde diyeyim, cok sükür, neler var insanlar neler yasiyor...
Tabiki annem vefat ettiginden beri bircok seyler degisti hayatimda, mantikliydim dahada mantikli oldum, onun öldügü gün benimde icimde birseyler öldü...ama hayat herseye ragmen devam ediyor......acisiyla tatlisiyla...
Her imtihan biraz daha olgunlastiriyor bizi....hayat basli basina bir imtihan degilmi zaten.
Inanirmisin bazen böyle olmaktanda bunalabiliyor insan, herkez cahilik yapar herkez hata yapar ama sen yapamazsin, senin gibi birine yakismiyor deniliyor....cilgin olmak istiyorsun bazen olamiyorsun, yapina ters....oldum olasi cilveli isveli bir hatun olamadim ben mesela...olamam!
Neysek oyuz...ve öylede yasamak zorundayiz, kalibimizin disina cikamicagimizi kabullendigmiz vakit, kendimizi oldugmuz gibi kabul ettigmiz vakit özümüzü buluyoruz.
Gülsüm Sultan'ın hobileri neler acaba ? opuyorumnanaktan
Eskiden basketbol oynardim canim, sporu cok severdim....malesef bu konuda asiri derecede salldim kendimi.benneyaptımki
Kitap okumayi cok seviyorum, özellikle gercek yasanmis hayat hikayeleri. Sinemayida cok severim.