Pembe Koltuk 3. Haftamızda 'GÜLSÜM SULTAN'

teşekkürler cevap için a.s.sözlerinde sonuna kadar haklısın.a.s

Ben tesekkür ederim canim.buyrunnnnnnnnn

eger benım adımda kar ıse bıgun sızınle kahve ıcıcem :)..
pekı sevgılı gulsum sultan ne dersınız bu teklıfıme ?..

Insallah canim benim, insallah birgün yollarimiz birlesir, hic belli olmaz bu isler degilmi?
Seve seve seninle bulusup tanismak isterdim kar....olumunekankayizsmile

gorunmez oldum sanırımsam :uhm:

Kiz cevapladim yahubilmiyorumkismile.....Istanbuluyuz dedim ya...yerimseniben

gülsüm ablam seni tanıdğıma cok mutluyum benim sıkıntılı zamanlarımda cok destek oldun bir anne gibi bir abla gibi ben soru sormıcam seni seviyorum iyiki varsın demek istedim

Canim benim cok sagol, bir nebzede olsa sana destek olabilmissem ne mutlu bana...
Bende seni cok seviyorum canim....umarim hersey gönlünce olur:1hug:

Koltuğun hayırlı olsun ılımlı, yumuşak başlı, pozitif sultan opuyorumnanaktan
Başa dönme gibi bir olasılığın olsaydı nereye dönüp neyi değiştirmek isterdin hayatında ?
Ya da hiçbir şeyi değiştirmeden tekrar yaşamayı mı tercih ederdin ?
Ne seni daha mutlu ederdi ?
Neyi kimi hayatından tamamen siler, neye kime daha fazla rol verirdin hayatında ?
Hayatındaki başrol ve yardımcı rol kime ait ?
Gülsüm Sultan yaşama nasıl bakan bir insan, neyi kendine pusula olarak belirlemiş, hangi pencereden bakıyor hayata ?

Ay çok mu oldu ki bilmiyorumkismile

Yavrum ne o paparazi gibin basima üsüstün.....opuyorumnanaktan

Yok kiz cok olmadi, hepsi birbirine baglantili sorular.

Kisa ve net: hicbirseyi degistirmek istemezdim cenebazim, yasadiklarimi yasamasaydim ben BEN olmazdim, yasadigim tüm güzellikler ve cirkinliklerdir beni Ben yapan. Hepimiz öyleyiz. Bazi olaylari acida olsa yasamamiz gerek!
Önemli olan tek sey kendini ve hayatini oldugu gibi kabul etmek galiba güzelim, özlem duydugmuz seyler yasadiklarimiz degil aslinda yasayamadiklarimiz, sahip olamadiklarimiz.....

Ailemden haric hayatima soktugum insanlari cok iyi secerim.....Basrollerde tabikide kizlarim var, esimde iste öyle yardimci rollerdeguclubacismileaklinialirimsmile

Hayat felsefem her zaman su oldu.....Tirnagin varsa basini kasi, ve kimseden fazla birsey bekleme....Beklentilerin ne kadar azsa yasadigin hayal kiriligida o kadar az olur...
Kendi isimi kendim hallederim, kimseye yük olmak istemem.....ve banada kimse yük olmasin derim....Acizlige ve cahillige hic tahamülüm yoktur.....

yok len zabah ne yedi bide yatarken pijamaları ayılımı civcivlimi o kalmışya:mymeka:

Olm ben pijama giymiyonkine.....pacali bir donum var, söyle uzunca.....ne gaddar rahat biliyonmu? Onu giyiom devirip yatiyom vallaha...boshayallersmile
Ben kahvaltida yapmam......sigara ve kahve.....yoksam karizmam neyin dagilir:kahve::delphin:

Olm ben pijama giymiyonkine.....pacali bir donum var, söyle uzunca.....ne gaddar rahat biliyonmu? Onu giyiom devirip yatiyom vallaha...boshayallersmile
Ben kahvaltida yapmam......sigara ve kahve.....yoksam karizmam neyin dagilir:kahve::delphin:

Cıks cıks cıks yasakkelime bak bu olmadı işte seksü çamaşırın neyim yok mu anam senin :mymeka:

Ne kadan rahat olursa olursa olsun o donları giymekten vazgeç kaydirigubbakcemile

Soruma geleyim kendi uydurduğun bir yemek var mı ?

diğer arkadaşlarında dediği gibi sizinle bir muhabbetimiz olmamasına rağmen olgun mantıklı cevaplarınızla sürekli ilgimi çekmiştiniz,
diğer yorumları hızla geçerken hep sizin cevaplarınıza hayran kalmışımdır.
öyle güzel şeyler yazıp kelimeleri toparlayamam ama hep aklımdakilere ve hislerime tercüman olmuştunuz.
birde sürekli profil resminizdeki gibi hayal ediyordum sizi nedense :)
ne zamandır göremiyorum acaba birşey mi oldu dye merak ediyordum işe başlamışsınız hayırlı olsun.
bişi soramıcam ama tek temennim etrafımda ve etrafımızda sizin gibi insanların olmasını çoğalmasını temenni etmek.
Mevlam herşeyi gönlünüze göre versin inşallah yuvanınızda mutlu huzurlu günler dilerim...

Son düzenleme:
yok len zabah ne yedi bide yatarken pijamaları ayılımı civcivlimi o kalmışya:mymeka:

Röportajlar konusunda tecrübeliyim ondan sanırsam :roflol:

Allah tan bi soru sorulacak dediydik he demesek ne olurdu kim bilir :mymeka:

Sana duyduğum büyük aşk sana torpil geçeceğim demek değildir kaydirigubbakcemile

Benim sana duyduğum büyük aşk kendine yaptığın torpili görmezden geliyor ama :asigim:
Sen sürekli soru soruyorsun :umursamaz:

Yavrum ne o paparazi gibin basima üsüstün.....opuyorumnanaktan

Yok kiz cok olmadi, hepsi birbirine baglantili sorular.

Kisa ve net: hicbirseyi degistirmek istemezdim cenebazim, yasadiklarimi yasamasaydim ben BEN olmazdim, yasadigim tüm güzellikler ve cirkinliklerdir beni Ben yapan. Hepimiz öyleyiz. Bazi olaylari acida olsa yasamamiz gerek!
Önemli olan tek sey kendini ve hayatini oldugu gibi kabul etmek galiba güzelim, özlem duydugmuz seyler yasadiklarimiz degil aslinda yasayamadiklarimiz, sahip olamadiklarimiz.....

Ailemden haric hayatima soktugum insanlari cok iyi secerim.....Basrollerde tabikide kizlarim var, esimde iste öyle yardimci rollerdeguclubacismileaklinialirimsmile

Hayat felsefem her zaman su oldu.....Tirnagin varsa basini kasi, ve kimseden fazla birsey bekleme....Beklentilerin ne kadar azsa yasadigin hayal kiriligida o kadar az olur...
Kendi isimi kendim hallederim, kimseye yük olmak istemem.....ve banada kimse yük olmasin derim....Acizlige ve cahillige hic tahamülüm yoktur.....

:roflol: Paparazzilerden bizzat öğrendiğim teknikleri kullanıyorum, ne kadar çok soru o kadar çok koz, kesip yapıştırıp montaj yapicim :jeyyar:
Ne kadar doğru dedin onu Sultanım, insan kendini her şeyiyle kabul etmeli, kimseden de fazla beklentiye girmemeli alkisalkisalkis
Ellerin dert görmesin...

Cıks cıks cıks yasakkelime bak bu olmadı işte seksü çamaşırın neyim yok mu anam senin :mymeka:

Ne kadan rahat olursa olursa olsun o donları giymekten vazgeç kaydirigubbakcemile

Soruma geleyim kendi uydurduğun bir yemek var mı ?

Sebze yemeklerine bayilrim, tam bir zeytinyagli hastasiyim.
Hele taze fasülye, bamya türlü dedinmi ohhh yemede yaninda yat.opuyorumnanaktan

Brokkoliyi güzelce hasladiktan sonra üstüne sadece zeytinyagi limon ve tuz ekleyip yemeyi cok seviyorum...uydurdugum birsey degil ama cok basit, lezzetli ve saglikli birsey....cokacimcoook

Bekarken hic yemek yapmazdim dogru düzgün, evlendikten sonra ögrendim diyebilirm, ama simdi her yemegi yapiyorum vallaha....olumunekankayizsmile

Seksü camasirlara gelince....yok anacim yok, ben rahatlari tercih ediyorum, seksülügünde bir zamani varmis....bizden gecti....:hulya:

diğer arkadaşlarında dediği gibi sizinle bir muhabbetimiz olmamasına rağmen olgun mantıklı cevaplarınızla sürekli ilgimi çekmiştiniz,
diğer yorumları hızla geçerken hep sizin cevaplarınıza hayran kalmışımdır.
öyle güzel şeyler yazıp kelimeleri toparlayamam ama hep aklımdakilere ve hislerime tercüman olmuştunuz.
birde sürekli profil resminizdeki gibi hayal ediyordum sizi nedense :)
ne zamandır göremiyorum acaba birşey mi oldu dye merak ediyordum işe başlamışsınız hayırlı olsun.
bişi soramıcam ama tek temennim etrafımda ve etrafımızda sizin gibi insanların olmasını çoğalmasını temenni etmek.
Mevlam herşeyi gönlünüze göre versin inşallah yuvanınızda mutlu huzurlu günler dilerim...

Vallaha kizlar bu güzel sözleriniz karsisinda mahcup kaliyorum..:kedi:..cok tesekkür ederim canim....güzel bakan güzel görür, o senin güzel bakisindir....cok sagol.:1hug:

Birkac kisiden daha duydum bunu, gülsüm seni avatardaki kadinla özlestirdik diye, dünya güzeli Ashwara Raj, bayiliyorum ona, keske birazcik ona benzesem....
Belkide KK ya üye oldugumdan beri sürekli onun resimlerini avatar olarak kullandigim icin beni onla özlestirdiniz, olabilir....

Tekrar cok tesekkür ederim canim, öpüyorum:1hug:

Gülsümmm sana ipli neyim donlar alcam ona göre çıkar paçalılıarı püfür püfür giyersin onları sempatiksalakcinni eniştede bayılır haaaa akannehir kaydirigubbakcemile3

kaç çocugun var ?
kaç yaşındalar ?olumunekankayizsmile

hayattan beklentilerini elde edebildinmi?
yoksa amman zaten pembe bi hayal diyip vazmıcaydın-tatlicadiarzu-

Gülsümmm sana ipli neyim donlar alcam ona göre çıkar paçalılıarı püfür püfür giyersin onları sempatiksalakcinni eniştede bayılır haaaa akannehir kaydirigubbakcemile3

Güssüm sultan senin gibi ateşli mi sempatiksalakcinni

Sen o ipli donlardan neyim giyiyon herhalde sempatiksalakcinni

Güssümü de kendine benzetme :mymeka:

Haftaya pembe koltukta görmek istediğiniz üyeyi bana özel mesaj yoluyla bildirin kızlar :hulya:

Buara sorum şu : en son izlediğin sinema filmi :içelim:

Güssüm sultan senin gibi ateşli mi sempatiksalakcinni

Sen o ipli donlardan neyim giyiyon herhalde sempatiksalakcinni

Güssümü de kendine benzetme :mymeka:

Gözümün önüne geldi nan gülsüm paçalılar içinde kaydirigubbakcemile2
Giyiversin canım eser işte sempatiksalakcinni
Bak bildin ateşliyim menapoza girecem zatiiiii :jeyyar: ipli ipsiz farketmiyo :icecream:

Bak bildin ateşliyim menapoza girecem zatiiiii :jeyyar: ipli ipsiz farketmiyo :icecream:

Koyver gitsin o zaman sempatiksalakcinni

Enişteye fazla yüklenme yazık adamcağıza sempatiksalakcinni

Yavrim tanga zamanimiz coktan gecti....hem ben rahat edemiyom la o donlarla artik, eskiden giyerdim hatta nenem bir keresinde "Gülsüm nerene giyion kizim sen bu donlari hec giyme daha iyi demisti, :mymeka:belirli bir yastan sonra rahatlik daha agir basiyor be anam.:delphin:

Enistende avucunu yalasin, kusura bakmasin yok öyle tanga neyinalsanaalsanasmile

kaç çocugun var ?
kaç yaşındalar ?olumunekankayizsmile

hayattan beklentilerini elde edebildinmi?
yoksa amman zaten pembe bi hayal diyip vazmıcaydın-tatlicadiarzu-

2 kizim var canim, biri 8 biride 3 yasinda, hayattan hic bir zaman fazla bir beklentim olmadi zaten larisacim, en basta saglik, basimi sokacak bir ev ve gecinderecek kadar rizik.
O yüzen evet istediklerimi suan icin elde ettim diyebilirim.....lakin yarin ne olur bilemeyiz, Allah bu günlerimizi aratmasin derim hep....

Len sana pacali donlu fotomu yollamasam bende.....zemuszemus

Olm kirkindan sonra azani tebesir paklar:roflol:....yapma etme....enisteyede fazla yüklenme yaziktir günahtir....aklinialirimsmile

Daha önceki cevaplarda almanyada yasadigini ögrenmistim gülsüm sultancim..
almanlarin sevdigin hic özelligi varmi :) genelde cogu asosyal olduklari icin ..

Yavrim tanga zamanimiz coktan gecti....hem ben rahat edemiyom la o donlarla artik, eskiden giyerdim hatta nenem bir keresinde "Gülsüm nerene giyion kizim sen bu donlari hec giyme daha iyi demisti, :mymeka:belirli bir yastan sonra rahatlik daha agir basiyor be anam.:delphin:

Enistende avucunu yalasin, kusura bakmasin yok öyle tanga neyinalsanaalsanasmile

2 kizim var canim, biri 8 biride 3 yasinda, hayattan hic bir zaman fazla bir beklentim olmadi zaten larisacim, en basta saglik, basimi sokacak bir ev ve gecinderecek kadar rizik.
O yüzen evet istediklerimi suan icin elde ettim diyebilirim.....lakin yarin ne olur bilemeyiz, Allah bu günlerimizi aratmasin derim hep....

Len sana pacali donlu fotomu yollamasam bende.....zemuszemus

Olm kirkindan sonra azani tebesir paklar:roflol:....yapma etme....enisteyede fazla yüklenme yaziktir günahtir....aklinialirimsmile

Yok nan neden vaktin geçsin daha gençecik gacusun sen giy renkli renkli pekte rahat :jeyyar: o donlarrr hehehehe yazık etme enişteye göz zevkinden mahrum bırakma alsanaalsanasmile enişte memnunnnnnn nan sempatiksalakcinni guclubacismile

Back
X