Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bennebileyim

oFFFFFF
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
1.911
0
116
İstanbul
Bu uygulamayı az önce gazeteden öğrendim .Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden Berrin 1,5 ayda ,ilk bölümlerdeki sivilcelerinden tamamen kurtulmuş.Pembe Maske tedavisiyle cilt kusurlarından kurtulan ve önerebilecekleri yer var mı?Acilen yaptırmayı düşünüyorum.5haftada cilt tamamen düzeliyormuş,harika bir mucize bu.

canım ben yaptırmadım ama sabah bend hberı okudum arastırdım bu uygulamayı sadece nisantasında bir guzellık merkezı yapıyor.

Hangi güzellik merkezi acaba o ?
Fırsatlarda da Şişlide bi merkez indrim yapmış Pembe maskede 79 tlye düşürmüşler 4 seansı..

kızlar ne hızlısınız!!:))

daha haber bugün çıktı, hemen konuyu konuşmaya başlamışsınız:) kk'nın en sevdiğim yanı da bu zaten. çok günceliz:))

Hangi güzellik merkezi acaba o ?
Fırsatlarda da Şişlide bi merkez indrim yapmış Pembe maskede 79 tlye düşürmüşler 4 seansı..

büyük ihtimal onlardır. çok araştırdım. böyle bir maske satılmıyor, hiçbir yerde de yok. sadece nisantaşı'ndaki güzellik merkezi'nde, merkezin sahibi 2 hanım tarafından yapılıyor.

büyük ihtimal onlardır. çok araştırdım. böyle bir maske satılmıyor, hiçbir yerde de yok. sadece nisantaşı'ndaki güzellik merkezi'nde, merkezin sahibi 2 hanım tarafından yapılıyor.

Teşekkürler, belki de onlardır.Acaba gerçekten güvenilir bişi mi bu pembe maske ben de yaptırmak istiyorum ama yüz bu sonuçta korkuyor insan....

Enes Bio Estetik Center da uygulanan kişiye özel içerikli “ Pembe Maske “yöntemi , lekelenen ve yıpranan cildinizi yeniden sağlıklı duruma getiriyor. Beş haftalık kür halinde uygulanan yöntem yüz cildindeki su , vitamin ve kolejen eksikliğini tamamlayıp gerekli fonksiyonlarını yerine getirerek canlanıp tazeleniyor.

“ Bio Molekül “ içerikli pembe maske hamur biçiminde tüm yüz ve boyuna sürülüyor. Maskenin ısısı kendiliğinden 42 dereceye yükselip ‘’ O ‘’ dereceye düşüyor.
Pembe maskenin ısınma ve soğuma işlemi sırasında önceden kişinin cilt tipi ve sorununa yönelik seçilen aktif maddeler ( vitamin - kolajen – Elastin . ) cilde iyice nüfuz ediyor. 30 dakikalık bu uygulamadan sonra cilt hücreleri canlanıyor ve cilt fonksiyonları düzenleniyor. Kişinin yüz kaslarını hareket ettirmesiyle maske kalıp şeklinde çıkartılıyor.

Zararlı güneş ışınları yanı sıra hava kirliliği stres ve hormonlu gıdaların cildin bozulmasına ve yaşlanmasına yol açtığını belirten Nesrin Sürer cildin depolama kapasitesi ve kolejen hidrofili azalması ile cilt yumuşaklığı nı , esnekliğini yitiriyor diyor ve söyle devam ediyor ;
Ayrıca metabolizmanın yavaşlaması da hücrelerin yenilenmesini güçleştiriyor.

Bu durumda üst deri kalınlaşıp kuruyor ve zararlı serbest radikallerden olumsuz etkileniyor. Pembe Maske yöntemini iç ve dış etkenlerinin ciltte yol açtığı yaşlanmayı önlediğine de dikkat çeken Nesrin Sürer beş haftalık kürden sonra cildin yenilendiğini yağ ve nem dengesinin düzene girdiğini vurguluyor.

Yoğun makyaj ve düzensiz beslenmeden dolayı ciltlerinde yağlanma ve sivilce gibi problemlerle karşılaşan genç ciltler, cildi hızlı şekilde dengeye kavuşturduğu için Pembe Maskeyi tercih ediyorlar.

o kadar araştırıp buldum bir okusaydınız yazıyı
yalnızca istanbul nişantaşında yapıldığını öğrenirdiniz

o kadar araştırıp buldum bir okusaydınız yazıyı
yalnızca istanbul nişantaşında yapıldığını öğrenirdiniz

okudum merak etmeyin, ama yine de ben de araştırdım izninizle. ankara için bulamadım o yüzden sordum.belki bilen vardır diye.

Bir fırsat vardı bugün pembe maske 4 seans diye şişlide bir yer yapıyormuş arist estetik ama diğeri gibi gerçeğinimi yapıyolar bilmiyorum, ilk defa duydum burayı

banada şimdi eşim söyledi sivilce problemım var ama seansı 300 tl miş

enes bio estetik merkezi yapıyo. dün tv de izledim nesrin sürer 'i tek seans 300 tl. fakat paket programda uyguluyolar daha uygun fiyata.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…