Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sagol cnm bilgı ıcın.bende boldurmem zaten kart lımıtım cok degıl.mesgul etmeyı sevmıyorum taksıtlerle.kapıda peşin ödenıyor mu acaba onu sorayım ben de

Dilara tesekkur ederim.İnşallah ters etki yapmaz kızlar.yalnız resmen dizideki berrini falan gösteriyorlar.berrin o nişantaşındaki yerde yaptırmadı mı pembe maskeyi.yasak yanı sankı kendılerının basarısıymıs gıbı gostermeleri.

kızlar bu maskenin içinde argan yağı var...
o yüzden cilt yenilemnmesini sağlıyor..
ben saf argan yağı aldım. daha gelmedi.. ben çok önceden okumuştum bu pembe maskeyi..argan yağı içerdiği için ve en önemli etkeni bu yağ olduğundan bu yağı almaya karar verdim...
kullanan olursa bu maskeyi de acaba sonuçları yazabilir mi.

pembe maske aynı diş druna gittiğimizde alt üst çenenin dişlerinin kalıbını aldıkları maddeye benziyor. gerçi diş drları daha ii bilirler...

bende şimdi aradım bilgi alanak için ..şu anada çok yoğun talep olduğunu söyledi bayan verdiğinz sipariş 1 hafta sonra gelir dedi . ve çok memnun kalacağımzı söylediler . kapıda ödeme yapılıyormuş ..
peki 5 paket var içerisinde hergünü yapıyorsunu bunu bayan hergün yapın dedi .cildi yormaz mı bu peki ..kullanlar lütfen yorumları yazsınlar arkadaşlar ..

merhaba kızlar bende bugün siteye gözattım , sipariş vere tıkladığımda fiyat 79 tl idi tam çıkarken 69 tl ye düştü , siteyi aradım lekelere sivilcelere iyi geliyoruş 5 gün herakşam yatmadan uygulanıp memnun kalmasanız paranıız iade ediyrz dediler.

karrasız kaldım açıkcası.. ne kadar olumlu bilemiyrm.

arkadaşlar benim siyah nıkta problemim var bir de yanaklarım kırmızı bunlara iyi gelir mi acaba bir de maskeyi uyguladıktan sonra devamlı yapack mıyız yoksa beş kullanım yeterlimi bilen varsa cevap verebilir mi

bu 79 liralık paketin içinde 5 maske mi var?
bi de 5 ini de kullanan yok mu? memnun musunuz arkadaşlar?

arkadaşlar kullananlar yorum yaparsa sevinirim yüzünüzde neler değişti lütfen ayrıntılı yazın benim burun kenarları çok siyah noktalıı sivilce lekeleri var gözenekler açıkk . ne gibi değişiklikler olduuu memnunmusunz birz ayrıntılı yazarsanız sevinirim

kızlar hepiniz sivilce probleminiz war ama başka sorunuz yok mu mesela cilt sarkmaları weya izler kalmış lekeleri fln böle durumunuz yok mu ayrıntılı yazarsanız sevinirim

kullanan arkadaşalr inşallah bizleri unutmazssınız yorumlarınızı bekliyoruz.İnşallah iyi olurda bizde faydalanırız.Gerçi çokta şikayet eden olmamış ama.Yinde yorum alalım.

kızlar bnm maske henüz gelmedide merakla beklemekteyimmmm

bnm yüzümdede sivilce yok da kırmızı kırmızı lekeler var ve hafif çukurluklar olmaya başlamış.. yaaa çok moralim bozulduuu çok güzel bi kızdım benn makyajla hala güzelim ama nie güzel olmak için badanaya ihtiyaç duyaymm da dierleri gbi beybi feys olmıyım yaaa yaşım dha 19 of inşallah bu pembe maske hepimizin derdine şifa olcak..

maskenin özelliği nedir 5 günde sivilce ve cildi düzgünleştiriyor valla ben verecem sipsriş ama paramı toplayıp öle alıcam korkuyorum 79 lira boşa gidecek diye arkadaşlar lütfen bu konuda bana yardımcı olun benim alnımda pütür pütür çenemde var sivilceler ellimi dokununca çok acıyor kırmızı ...ne dersiniz deneeyim mi?

10 adet üyelik alıp sözde ürünün faydası varmış gibi burada yazıp çizliyor. Ürününe güvenen böyle ucuz hareketlerde bulunmaz. Bu başlıkta yazan 10 üye aynı kişidir. Az sonra üye isimlerini buraya yazacağım. Ürünün ne kadar etkili olduğuna buyrun siz karar verin.

ayse1369
baharyardan
buse37
canan11
dilara92
dilaragenc
eylulyorulmaz
gezginn.
hasret123
melekilgaz
mineruhan
ozge191
ozgeay
yagmur61
zeynep91
melahatcesur

bu üyelerin hepsi aynı kişidir.

Hayret bişeyyyyy yaaa ...... Insanları nasıl kandırıyoorlar ...

Zaten kızlar biraz mantıklı olun ürün içeriğindekilere bakın güzellik merkazindeki pembe maske içeriğinden çoooook farklı .. Aldanmayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…