Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
aslında aklıma gelmedi değil ama okadar kişi böle söleyince bizde buna inanmak istiyomuşuz demekki....
bide o üyelerden biri ben çok memnun kaldm şunada aldım bunada aldım fln demişti , dicektim satışa daha yeni başlandı sen hangi ara bukdr alıp da etrafına kullandırdın die ama bana öle gelmiştir diyip kalp kırmak istemedim
hatta yazan kızlardan ozge'ydi sanrm geçmiş msjlarına baktım sadece buraya mı yazmış yani fake mi die ama başka yerlerdede yorumları olnca bende farklı dşünmedim... off yaa napacaukk şimdiii yarın geliomuş ürünler alsakmıkiii almasakmıı:/

inanmıyorummmm bu ne böyle :( ürünüm yeni teslim oldu bu liste yıktı beni..

montecristo cnm bari gelmişken sen dene de bize yorumlarını söyle.. bugün ve yarın yapıcaksn ztn kullanımında yazana göre.. 2 günlk de olsa nasıl yazarmısın ona göre olmadı almayalım yarn akşam gelcek bnm
offf bu insanlardaki ne hırstır yaa yazık günah yani ne zorluklarla biriktirip alıoruz o ürünleri okadar ümitle :50: , insanlarla bu şekilde oynamak çok yanlş ! :22:
editor' o ip den gelen yeni üyelikleri engelleme şansımz yokmu acaba? bu şekilde bi taratsanız aynı ip den örnegn 2-3den fazla üyeliği olanları deşifre etseniz yada kapatsanız :44:

off bu nee yaaa:(:(:(:( biz çok safız arkadaş :19::19: çok üzüldüm şimdi ..resmen hislerimizle oynadı ..lekelere vedam başka bahara kaldı kapatıcıya devam:(

yaa bnm ürün de yarın akşam gelicekti allahtankiii internetten ödemeyi yapmamışımda kapıda yapcaktm!
şimdi napsak bilemedimki alıp denesek mi acaba faydası olurmu telefondaki adam saglık bakanlıgı onaylı demişti , bide bukadar yogunluk varsa iidir belki işe yarar.. olmazmıki.. off yıkıldım resmen yıkıldmm:2:

montecristo cnm bari gelmişken sen dene de bize yorumlarını söyle.. bugün ve yarın yapıcaksn ztn kullanımında yazana göre.. 2 günlk de olsa nasıl yazarmısın ona göre olmadı almayalım yarn akşam gelcek bnm
offf bu insanlardaki ne hırstır yaa yazık günah yani ne zorluklarla biriktirip alıoruz o ürünleri okadar ümitle :50: , insanlarla bu şekilde oynamak çok yanlş ! :22:
editor' o ip den gelen yeni üyelikleri engelleme şansımz yokmu acaba? bu şekilde bi taratsanız aynı ip den örnegn 2-3den fazla üyeliği olanları deşifre etseniz yada kapatsanız :44:

keklendiğimize mi yanayım neye yanayım bilemedim, siteyi uzun zamandır takip edenlerdenim ama böyle reklam amaçlı yazılar hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim bilseydim ya da şüphelendiğim bir durum olsaydı harekete geçerdim ama malesef :( ürünün bu akşam ilk denemesini yapacağız arkadaşıma, umarım feci bir sonuç bizi beklemez iyiyi düşünüyorum umarım olumlu sonuçlar alırız, kullanım 5 günlük süreçten ibaret , 2 gün mü 5 gün mü kullanırım bilemiyorum ama daha önce de dediğim gibi olumlu olumsuz yorumumu mutlaka paylaşacağım :34:
ayrıca bu tür çakalca ve kurnazca düşünceye sahip insancıkları kınıyorum...

inannmıyorum ya ...resmen bizi keriz yerine koydular bende verdim sipariş şimdi işe de yaramazsa yazık paramaa ...neyse içimnde kalsın söyleyecek kelimleerim ...:47:

cnm her kullandgnzda en ufak da olsa bişi görürseniz ii yada kötü söleyn lütfen.. olmadı bende iptal mi etsem.. 80 liraya la roche posay yıkama jeli vs mi alsam.. yahu izleri fln öle geçiremezmiyimmm
gerçi doktora gidiormda maske gelcek die ilaçları sallamıştm bayaa aferin bana!

Şaka gibisiniz...

yazdığım herşeyi unutun lütfen

size müstehak

hala ürün yorumlarını soruyorsunuz pes

siz ne diyorsunuz hanımefendi ne hakla bizi azarlamaya çalışıyorsunuz bu sitenin güvenilirliğine inanarak konuşulanları yardım amaçlı algıladık , siparişlerimizi verdik . bazılarımzın siparişleri bugün yarın gelcekti bazılarınında gelmiş bile. onlar napsın! kaç gündür bunları konusuyoruz burda ohh sonunda kurtuluyoruz şunlardan diye bir ümitle . bari almış bulunanlar bişi sölesin gözlemlerini die söyledim. madem bukadar saf insanlarız siz daha aklınızı önceden kullansaydınız da baştan durdursaydınız bu yanlışı !!

siz ne diyorsunuz hanımefendi ne hakla bizi azarlamaya çalışıyorsunuz bu sitenin güvenilirliğine inanarak konuşulanları yardım amaçlı algıladık , siparişlerimizi verdik . bazılarımzın siparişleri bugün yarın gelcekti bazılarınında gelmiş bile. onlar napsın! kaç gündür bunları konusuyoruz burda ohh sonunda kurtuluyoruz şunlardan diye bir ümitle . bari almış bulunanlar bişi sölesin gözlemlerini die söyledim. madem bukadar saf insanlarız siz daha aklınızı önceden kullansaydınız da baştan durdursaydınız bu yanlışı !!

Merhaba
Size saf demedim ki söylediğim şu adamların ürünü işlevsel olsa neden gelip 13 tane üyelik alıp yorum yazsınlar. Bu söylemek istediğim neden sizi azarlayayım ki adamların üyeliklerini çıkardık sakın bu tuzağa düşmeyin dedik suç oldu. Alın kullanın yorumlarınızı paylaşın bende merak ettim şimdi sonuçları.

Merhaba
Size saf demedim ki söylediğim şu adamların ürünü işlevsel olsa neden gelip 13 tane üyelik alıp yorum yazsınlar. Bu söylemek istediğim neden sizi azarlayayım ki adamların üyeliklerini çıkardık sakın bu tuzağa düşmeyin dedik suç oldu. Alın kullanın yorumlarınızı paylaşın bende merak ettim şimdi sonuçları.

ne oldugunun farkındayız zaten ama bi anda öle bişey çıkınca sizde bize hakverin ne dicegimizi şaşırdık yani. buarada teşekkürler sizede en azndan çok daha geç olmadan uyardınız bizi. bende arayıp siparişii iptal ediyorum dedm. ama kargonuz yola çıkmış dedi adam. gelsede ödeme yapmıcam! dedm. tamam dedi çat kapadım. bunlara böle olmak lazm!!!:47:

Şaka gibisiniz...

yazdığım herşeyi unutun lütfen

size müstehak

hala ürün yorumlarını soruyorsunuz pes

size müstehak demek ne oluyor? farkında olsak böyle bir yanlışın içinde bulunurmuyduk? ürünü artık almışım yani atı alan üsküdarı geçmiş iade de edemem doğal olarak arkadaşlar madem almışsın yorumlarını paylaş diyor bende olsam aynısını isterdim. siz de seri olup her msjı kontrol edebilseniz bu yanlışlara mahal vermemiş olursunuz ama farkındasınızdır ki bu durum sizin açınızdan mümkün değil bir de olaya bu boyuttan bakın lütfen, yazılanlara siteye güvendiğimiz için az da olsa inanıyoruz (içinizden koyunmusun sen her söylenene inanıyorsun gibi bir cümlecik geçmez umarım hayatta da böyle şeylerle karşılaşıyoruz malesefki )demekki bu sitede bundan sonra her yazılana inanmayacakmışız buradan bunu da çıkarabiliriz.

ne oldugunun farkındayız zaten ama bi anda öle bişey çıkınca sizde bize hakverin ne dicegimizi şaşırdık yani. buarada teşekkürler sizede en azndan çok daha geç olmadan uyardınız bizi. bende arayıp siparişii iptal ediyorum dedm. ama kargonuz yola çıkmış dedi adam. gelsede ödeme yapmıcam! dedm. tamam dedi çat kapadım. bunlara böle olmak lazm!!!:47:

Canım gerginliğinizin farkındayım ama günde binlerce mesaj yazılıyor siteye(25.000 yirmi beş bin) siz kötü içeriğe basıp bize bildirmesseniz 25.000 mesajı kontrol edemiyoruz. Bu üyeliklerden birini daha önce başak bir ürün için uyarmışız ama sizinde dediğiniz gibi gidip yemek bölümüne de yorum yazmışlar, kadın hastalıklarına da yazmışlar sanırız paylaşım amaçlı dedik kapadık konuyu ama 14 tane daha üyelik çıkınca olay patlak verdi.

Şu anda burayı okuyorlar okusunlar bakalım...

Tarım Bakanlığı ile ortak yürüttüğümüz bir çalışma var detaylar için http://www.kadinlarkulubu.com/portal/kampanyalar/sayin-tuketiciler-5190.html adresini inceleyebilirsiniz.

size müstehak demek ne oluyor? farkında olsak böyle bir yanlışın içinde bulunurmuyduk? ürünü artık almışım yani atı alan üsküdarı geçmiş iade de edemem doğal olarak arkadaşlar madem almışsın yorumlarını paylaş diyor bende olsam aynısını isterdim. siz de seri olup her msjı kontrol edebilseniz bu yanlışlara mahal vermemiş olursunuz ama farkındasınızdır ki bu durum sizin açınızdan mümkün değil bir de olaya bu boyuttan bakın lütfen, yazılanlara siteye güvendiğimiz için az da olsa inanıyoruz (içinizden koyunmusun sen her söylenene inanıyorsun gibi bir cümlecik geçmez umarım hayatta da böyle şeylerle karşılaşıyoruz malesefki )demekki bu sitede bundan sonra her yazılana inanmayacakmışız buradan bunu da çıkarabiliriz.

haklısınız, kusura bakmayın.

bende merak ettim sonucu kullanın yorumlarınızı bende merakla bekliyorum...

Site yönetiminin sabrına hayran kaldım :9:

Sizi bu ürünler merdiven altı ürün diye uyarıyor kadını fırçalıyorsunuz. 80 TL para verdim boşamı gitsin kullanacağım diyeceğinize firmayı arayarak ürün sipariş iptalini deneseniz diyorum.

Kızlar cilt bu cilt ! kıçınız değil nasıl bilmediğiniz bir ürünü kullanırsınız cildinize ?

Bencede kullanın belki faydası olur ama beyninize.

Yine ceza yiyeceğim bu mesajımdan ama bu salaklıkları gördükçe dayanamıyorum, boşamı gitsinmiş yok anam yok sen sür orana burana
:46: :46: :46:

Site yönetiminin sabrına hayran kaldım :9:

Sizi bu ürünler merdiven altı ürün diye uyarıyor kadını fırçalıyorsunuz. 80 TL para verdim boşamı gitsin kullanacağım diyeceğinize firmayı arayarak ürün sipariş iptalini deneseniz diyorum.

Kızlar cilt bu cilt ! kıçınız değil nasıl bilmediğiniz bir ürünü kullanırsınız cildinize ?

Bencede kullanın belki faydası olur ama beyninize.

Yine ceza yiyeceğim bu mesajımdan ama bu salaklıkları gördükçe dayanamıyorum, boşamı gitsinmiş yok anam yok sen sür orana burana
:46: :46: :46:

kimsenin kimseyi fırçaladığı yok karşılıklı uyarılar diyelim. ürünü iptal etmeyi biz bilmiyormuyuz bir sen akıllısın koca sitede, iptal olmuyor satılan ürün. önce sen sür bakalım faydası oluyor mu konuşma şeklinle beyninin olup olmadığını zaten belli etmişsin terbiyenizi takının lütfen eleştirmek size düşmez!!!

Back
X