- Konu Sahibi bennebileyim
Size defalarca diyoruz ki reklam kokan yazılar varsa lütfen kötü içerikten bize bildirin diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmıyorummmm bu ne böyleürünüm yeni teslim oldu bu liste yıktı beni..
montecristo cnm bari gelmişken sen dene de bize yorumlarını söyle.. bugün ve yarın yapıcaksn ztn kullanımında yazana göre.. 2 günlk de olsa nasıl yazarmısın ona göre olmadı almayalım yarn akşam gelcek bnm
offf bu insanlardaki ne hırstır yaa yazık günah yani ne zorluklarla biriktirip alıoruz o ürünleri okadar ümitle, insanlarla bu şekilde oynamak çok yanlş !
editor' o ip den gelen yeni üyelikleri engelleme şansımz yokmu acaba? bu şekilde bi taratsanız aynı ip den örnegn 2-3den fazla üyeliği olanları deşifre etseniz yada kapatsanız :44:
Şaka gibisiniz...
yazdığım herşeyi unutun lütfen
size müstehak
hala ürün yorumlarını soruyorsunuz pes
siz ne diyorsunuz hanımefendi ne hakla bizi azarlamaya çalışıyorsunuz bu sitenin güvenilirliğine inanarak konuşulanları yardım amaçlı algıladık , siparişlerimizi verdik . bazılarımzın siparişleri bugün yarın gelcekti bazılarınında gelmiş bile. onlar napsın! kaç gündür bunları konusuyoruz burda ohh sonunda kurtuluyoruz şunlardan diye bir ümitle . bari almış bulunanlar bişi sölesin gözlemlerini die söyledim. madem bukadar saf insanlarız siz daha aklınızı önceden kullansaydınız da baştan durdursaydınız bu yanlışı !!
Merhaba
Size saf demedim ki söylediğim şu adamların ürünü işlevsel olsa neden gelip 13 tane üyelik alıp yorum yazsınlar. Bu söylemek istediğim neden sizi azarlayayım ki adamların üyeliklerini çıkardık sakın bu tuzağa düşmeyin dedik suç oldu. Alın kullanın yorumlarınızı paylaşın bende merak ettim şimdi sonuçları.
Şaka gibisiniz...
yazdığım herşeyi unutun lütfen
size müstehak
hala ürün yorumlarını soruyorsunuz pes
ne oldugunun farkındayız zaten ama bi anda öle bişey çıkınca sizde bize hakverin ne dicegimizi şaşırdık yani. buarada teşekkürler sizede en azndan çok daha geç olmadan uyardınız bizi. bende arayıp siparişii iptal ediyorum dedm. ama kargonuz yola çıkmış dedi adam. gelsede ödeme yapmıcam! dedm. tamam dedi çat kapadım. bunlara böle olmak lazm!!!![]()
size müstehak demek ne oluyor? farkında olsak böyle bir yanlışın içinde bulunurmuyduk? ürünü artık almışım yani atı alan üsküdarı geçmiş iade de edemem doğal olarak arkadaşlar madem almışsın yorumlarını paylaş diyor bende olsam aynısını isterdim. siz de seri olup her msjı kontrol edebilseniz bu yanlışlara mahal vermemiş olursunuz ama farkındasınızdır ki bu durum sizin açınızdan mümkün değil bir de olaya bu boyuttan bakın lütfen, yazılanlara siteye güvendiğimiz için az da olsa inanıyoruz (içinizden koyunmusun sen her söylenene inanıyorsun gibi bir cümlecik geçmez umarım hayatta da böyle şeylerle karşılaşıyoruz malesefki )demekki bu sitede bundan sonra her yazılana inanmayacakmışız buradan bunu da çıkarabiliriz.
haklısınız, kusura bakmayın.
bende merak ettim sonucu kullanın yorumlarınızı bende merakla bekliyorum...
Site yönetiminin sabrına hayran kaldım
Sizi bu ürünler merdiven altı ürün diye uyarıyor kadını fırçalıyorsunuz. 80 TL para verdim boşamı gitsin kullanacağım diyeceğinize firmayı arayarak ürün sipariş iptalini deneseniz diyorum.
Kızlar cilt bu cilt ! kıçınız değil nasıl bilmediğiniz bir ürünü kullanırsınız cildinize ?
Bencede kullanın belki faydası olur ama beyninize.
Yine ceza yiyeceğim bu mesajımdan ama bu salaklıkları gördükçe dayanamıyorum, boşamı gitsinmiş yok anam yok sen sür orana burana
![]()
![]()
![]()