Tarzina ve sac modeline gitmis...
iggggg hic begenmedim baska gezegenden gelen yaratiklar gibi olmussun pembe sac rengi cok dikkat ceker genelde insanlar tuaf tuaf bakarlar
Dikkat çekmek ve farklı olmak iyidir, tuhaf tuhaf bakan yok allaha şükür hiç karşılaşmadım gözlerini üstüme dikip beni süzen birileriyle.Sanırım herkes senin gibi kıt görüşlü değil. Öyle bişey yapıcak olan biri olursa da pişman olur. Emin olabilirsin.
:))) hosuna gitmedimi yorumum illa begenmek zorundamiyim ???
:))) hosuna gitmedimi yorumum illa begenmek zorundamiyim ???
insanlara bişeyleri beğendirtmek zor tabiki. ama ben beğenmediğimi "insan" gibi düzgün bir biçimde söylerim , kırmadan . ha sana kırıldım mı? hayır tabiki daha konuşmasını bilmeyen insan ne anlar ki bu işten diye düşündüm.sen buna saç rengiyle karar verirsin ben de konuşmanla. evet bu kişilik meselesi benim tarzım uzaktan nasıl görünüyo bilmiyorum ama insanlarla nasıl iletişim kurmam gerektiğini biliyorum ve bu özellik sende yok üzgünüm. başkalarını değerlendirirken dikkat et . Her konuda
insanlara bişeyleri beğendirtmek zor tabiki. ama ben beğenmediğimi "insan" gibi düzgün bir biçimde söylerim , kırmadan . ha sana kırıldım mı? hayır tabiki daha konuşmasını bilmeyen insan ne anlar ki bu işten diye düşündüm.sen buna saç rengiyle karar verirsin ben de konuşmanla. evet bu kişilik meselesi benim tarzım uzaktan nasıl görünüyo bilmiyorum ama insanlarla nasıl iletişim kurmam gerektiğini biliyorum ve bu özellik sende yok üzgünüm. başkalarını değerlendirirken dikkat et . Her konuda
bence yesil pembe mavi mor sac renklerini yaptiran kisiler kendine guvenini yitirmis kisilerdir sadece saclarini acayip renklere bogayip bir personalite elde etmeye calisirlar ve bu yontemlede dikkat cekerler !!! farkli bi kisilik sergilemek istiyen kisiler bence baska yonlere odaklanmali.
LadyEvil sen benim ne demek istedigimi anlamiyorsun !!! pembe renk guzel oalbilir yorumlarda yakismis yonlerinde olabilir fakat kac kisi bu renge boyar saclarini ? ve nicin bu renge boyamazlar bi sorsaniz benim yazdigim yorumlara benzer gorus alirsiniz !!! simdi konunuz hayirli olsun bu rengi nasil elde ettiniz konusun nasil akitacaginizi .... konuyu dagitan ben degilim sizlersiniz 1 yorumuma kac tane yorum yazmissiniz
Hakarete varan yorumlar yazarsanız insalara da cevap hakkı doğar
Ayrıca kimse size böyle bir soru yöneltmediğine göre gereksiz bi misyon üstlenmişsiniz kendinize
Sosyolojik tahlilleri bize bırakın istiyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?