Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe Saç Rengi

iggggg hic begenmedim baska gezegenden gelen yaratiklar gibi olmussun pembe sac rengi cok dikkat ceker genelde insanlar tuaf tuaf bakarlar

iggggg hic begenmedim baska gezegenden gelen yaratiklar gibi olmussun pembe sac rengi cok dikkat ceker genelde insanlar tuaf tuaf bakarlar

Dikkat çekmek ve farklı olmak iyidir, tuhaf tuhaf bakan yok allaha şükür hiç karşılaşmadım gözlerini üstüme dikip beni süzen birileriyle.Sanırım herkes senin gibi kıt görüşlü değil. Öyle bişey yapıcak olan biri olursa da pişman olur. Emin olabilirsin.

:))) hosuna gitmedimi yorumum illa begenmek zorundamiyim ???

:))) hosuna gitmedimi yorumum illa begenmek zorundamiyim ???

insanlara bişeyleri beğendirtmek zor tabiki. ama ben beğenmediğimi "insan" gibi düzgün bir biçimde söylerim , kırmadan . ha sana kırıldım mı? hayır tabiki daha konuşmasını bilmeyen insan ne anlar ki bu işten diye düşündüm.sen buna saç rengiyle karar verirsin ben de konuşmanla. evet bu kişilik meselesi benim tarzım uzaktan nasıl görünüyo bilmiyorum ama insanlarla nasıl iletişim kurmam gerektiğini biliyorum ve bu özellik sende yok üzgünüm. başkalarını değerlendirirken dikkat et . Her konuda

Tartışmaya gerek yok
Malesef biraz farklı şeyler seviyorsan hemen kötü eleştrilere maruz kalıyorsun bu ülkede
Herkes makinadan çıkmış gibi aynı olmaz henüz bu gerçek benimsenmedi
Zaten sen de bu tür yorumlar alacağını (sanalda ya da gerçekte) az çok tahmin etmişsindir

Neyse konumuza dönelim
Saçlar ne durumda?
Akma durumu nasıl kaç günde akacak merak ediyorum çünkü ben de jeans color kullanacağım yakında

bence yesil pembe mavi mor sac renklerini yaptiran kisiler kendine guvenini yitirmis kisilerdir sadece saclarini acayip renklere bogayip bir personalite elde etmeye calisirlar ve bu yontemlede dikkat cekerler !!! farkli bi kisilik sergilemek istiyen kisiler bence baska yonlere odaklanmali.

Son düzenleme:

Yine saçma ve yanlış bir düşünce
Bunu neye dayanarak söylediniz anlayamadım
Kendine güvenini yitirmiş kişilerin psikolojik durumlarını bir araştırın isterseniz
Kendine güvenini yitirmiş insan toplumdan oldukça uzaklaşır,kimsenin onu farketmemesi için uğraşır
Asosyal olur,insanlardan kalabalıktan kaçar,dengesizleşir,
eziklik duygusu hissettiği için herkesin ondan daha üstün olduğunu düşünüp kabuğuna çekilir
Dediğiniz gibi kendini gösterme çabasına giremez yani
Ben de saçlarımı farklı renklere boyadım ama özgüven eksikliğim asla olmadı
Ayrıca çoğu insanda olmayan bilgi ve kültür birikimim de var
Her yönden kendini geliştirebilir insanlar tek yönlü bakılmamalı bence

istiyosan yap tabikii hayat senin canım başklarını boşver sen diledigine yap öyle mutlu olcaksan boya begenmesen tekarar çevirirsin ama ben kendime pğenbe boyatmam :)

Ayrıca konu 'pembe saçın toplumda nasıl karşılanacağı' değil
Bilgisi ve fikri olanlar cevap verirse daha sonra yapmak isteyen insanlara da faydalı olur bu konu
Konu 'saç rengi ve saç boyama' topiğinde ve bu saçın nasıl elde edileceği hakkında bilgi sahibi olanların paylaşım alanı
Eleştrilerinizi kendinize saklayın

LadyEvil sen benim ne demek istedigimi anlamiyorsun !!! pembe renk guzel oalbilir yorumlarda yakismis yonlerinde olabilir fakat kac kisi bu renge boyar saclarini ? ve nicin bu renge boyamazlar bi sorsaniz benim yazdigim yorumlara benzer gorus alirsiniz !!! simdi konunuz hayirli olsun bu rengi nasil elde ettiniz konusun nasil akitacaginizi .... konuyu dagitan ben degilim sizlersiniz 1 yorumuma kac tane yorum yazmissiniz

Hakarete varan yorumlar yazarsanız insalara da cevap hakkı doğar
Ayrıca kimse size böyle bir soru yöneltmediğine göre gereksiz bi misyon üstlenmişsiniz kendinize
Sosyolojik tahlilleri bize bırakın istiyorsanız

:))) ben misyon basinda degilim bir suru konu takip ediyorum asil misyonda olan sensin bir bu konuya odaklanip saniye basi bana yorum yaziyorsun
kizmaya gerek yok ister sosyolik tahlil yaparsiniz ister yapmazsiniz yaparsanizda cogunlugu elestiri olur simdi ben daha muhim konualara bakacam burda zaman kaybediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…