Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe Saç Rengi

Bilgi sahibi olmadığım konularda saçma yorumlar yapacağıma bilgili ve fikir sahibi olduğum konularda faydalı yorumlar yapıyorum en azından
Hoşçakalın

Bayanlar bence hiç tartışmaya lüzum yok.
İsteyen istediğini yapar, kimsenin bekçisi değilsiniz sizler.

Kız heves etmiş yapmış, kime ne bundan?
O size beni eleştirin, yerden yere vurun demedi.
Fikirlerinizi ve yardımınızı istedi.
Ben bunda bi anormallik göremiyorum.
Bence saçları gayette şirin olmuş kendisine yakışmış.
Bunda bence farklı olmak gibi bir amaç yok.
Sizler siyah, kahverengi, kızıl, sarı gibi renkler yaparken farklı olmaya mı çalışıyorsunuz?
Kimseye zorla kendi fikirlerinizi benimsetmeye çalışmayın lütfen.
Kızın annesi babası birşey demedikten sonra sizler hiç birşey diyemezsiniz, hak sahibi değilsiniz.

O sizden sadece yardım, öneri, fikir istemiş.
Sizlerde bunu gerçekleştirin.

Bebeğim kimseyi takma daha çok gençsin ve istediğin her rengi dene.zira önemli olan saç rengin,giyimin değil nasıl bi insan olduğundur.bence saçların harika olmuş tam da bu yaşta yapılabilecek bi renk çünkü.sen kişisel gelişimine yatırım yap iyi bi insan hayırlı bi evlat ve ilerde iyi bi anne ol en önemli nokta bu.saçlarına takılanlara hiç takma onlar önce bi insanın içini görebilmeyi öğrensinler.

çooookk tatlı olmuşsun oyuncak gibi :) ilerde zaten daha olgun renklere döneceksin şimdi keyfini sür ben bayıldım sana.küçük bi tavsiye vermek gerekirse sadece kaşlarını biraz incelt.o zaman resmen anime gibi olucaksın.koccaman öptüm seni

Bayılıyorum pembe saça . kızlar bu arada sol taraftaki pembe saçlar hangi markada vardır? ama küçük bişey olması lazım.
1-2 tel boyuyacağım çünkü.

Eklentiler

• $Pink-Hair-Color.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 309
  • $tumblr_leyi4fz0Eb1qcc32mo1_500.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 222
  • $She_Will_Be_Loved_by_touchofdust.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleme:
Güle güle kullan saçını çok hoş olmuş yüzüne mimiklerine falan gitmiş ben çok beğendim :) Böyle tuhaf tuhaf eleştiriler yönelten insanlar da var ne yazık ki ama ben her zaman söylerim, farklılık güzeldir, önemlidir. Etrafı umursamadan sadece kendin istediğin için yapmışsın bence bu takdir edilecek birşey :)

Renkli saç kullanmış biri olarak yorum yapıyım bu tarz renklerin kullanımı gerçekten cok zor
kendi başına saç rengini tuturmak zor, sonrasında akma problemi cok fazla 2 haftada renk bozulmuş oluyo bir ay sonra zaten kötü bir hal alıyor sürekli boyamak zorunda kalıyorsun haliyle saçlar cok yıpranıo,ayrıca dipten gelen saçlar çirkin bir görüntü yaratıyor.Bence bu tarz saçları saç uçlarına uygulanırsa kullanım acısından daha rahat olur yada boncuk kaynak yaptırabilrsinz renkli saçlardan bölece sacınızda yıpranmaz

Bunlarda renkli boncuk kaynak örnekleri

bazıları güzel görünebilir ama su siyahlı bayan uçları kırmızı gibi hani bu ne yaaaaa kana bulanmış gibi allah aşkınıza bunlar türk değil zaten bizim insanlığımıza yakışırmı bu tarzlar özenti olmakdan vazgeçilsin artık ek bişeyler yapılabilir ama bazıları iğrenç ötesi resmen bir bayan gözüyle beğenilmiyo erkeklerin iyice midesi bulancak doğallık yokoluyor yapmayın bu tarzı belli olmayan saçma şeyleri görüntü çok pis oluyor sade ve temiz olunsun bence

Türk değil bizim insanlığımıza yakışır mı nasıl bir yorumdur!! Renkli saçlardan önce bu faşist fikirlerin mide bulandırıcı oldugunu söylemeden gecemedim.Ayrıca begeni kişiden kişeye değişen bir kavramdır bilgilenmek için estetik felsefesini araştırır derim herkes aynı şeyleri begenmek zorunda değil...

Bencede ne alaka Türk olmakla.?
Diğer arkadaşında söylediği gibi isteyen kahve isteyen sarı isteyen siyah boyar.
sonuçta kimse saçını ' ay ben saçımı yıpratayım biraz' diyerek boyatmaz,kendine yakışacağını farklı duracağını düşündüğünden boyatır.
yada saç kusurları varsaa...( beyaz vs..)
Arkadaş pembe boyatmak istemiş, boyatmış.
bende kırmızı ile pembe arasında gidip geliyorumm mesela.
Tamam, doğallıkta önemli ama arkadaş çıkıp iğrenç iğrenç makyajlar sergilememiş.
ve 30-40 yaşında bir bayan olsa, hani bende derdim yaşına pek uygun değil diye.
ama arkadaşın yaşıda genç
denemek istemiş, denemek ve çok şeker, güzel durmuş. Yada arkadaş ne bilim ilgi geçen bi meslek sahibi olmak istiyor. makyöz, katalog mankeni vs.işin iç kısmınıda düşünmek lazım.

forumda olduğumuz için işin aslına giremiycem maalesef türk olmakla çok alaka neyse meslekle ne alaka buda anlamsız bence merak etmeyin bizde o yaşlarda olduk üstelik yazımı iyi okuyun ben saçını pembeye boyayan arkadaşa herhangi bir kelime kullanmadım ne iyi ne kötü demedim dikkat edin sergilenen başka fotolarda acayip uygulamalar için yazdım saça renk renk tutamlar eklenebilir ne biliyim balyaj filan ama kötü görüntü rezil olmakdan başka bişey değil bence ben pembe saçlı genç arkadaşımıza gelelim madem konu o ise fikir beyan etmedim şimdi ediyim ben beğenmedim sebebide genç kızımız değil görüntü kötü sadece yakışmış diyenlerede şasırdım hemen kendileride boyasınlar vakit kaybetmeden görelim konuşması kolay yapabileceğin kendine uydurabileceğin iler dışında konuşmak uygun değil bu benim görüşüm illa değişiklik arıyosanız pembe değilde kırmızı tonları platin tonları uygun bence pembe saç yeşil saç mavi saç insanı uzaylı gibi gösdermekden başka işe yaramıyor harry potter yada avatar çekimi yapıyorsalar uygun olur

bebek mavisi saçda size çok yakışır bu akınca maviyi deneyin saç sizin saçınız siz deneyinde bizde görelim forumdaki yazanlar zaten kimse kendinde deneyemeyip cesaret edemeyen başkasında görünce beğenenler bunu bende yapardım bundan kolay ne var siz cesaretlenip yapıp resminizide eklemişsiniz bu konuda bravo su pembe saç boya işi azcık daha çoğalsında moda yapın belki o zaman moda diye geçişdirirsiniz birde üzülerek eklediğiniz 3.resimin hiçde hoş olmadığını belirtmek isderim böyle bir poza neden ihtiyaç duydunuz anlamadım gene demeden geçemicem saça yazık peruk kullanırsanız en azından risk almazsınız mavi yeşil pembe beyaz mor lila peruklar mevcut en azından peruk olduğuda belli göze batmaz son kez yazıyorum bana burda cevap yazmayın arkadaşın saçına yorum yapmaya geri dönün cevap yazmıcam konuyu kapatıyorum çünkü baya saçma olmaya başladı

Pembe saç boyayan Türk değil, piercing takan Türk değil, metal müzik dinleyen Türk değil.
Ee?
Kim Türk?
Bizim milletimiz neden herşeye bir kulp buluyor?
Bu özentilik felan değil, heves.
Hevesin sözlük anlamını bilir misiniz?
Bir daha bu yaşa gelmicek dilediğini yapar.
Yazdıklarınızdaki tutumu hiç beğenmedim.
Çok çelişkili konuşuyorsunuz.
Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
Kimseye hakaret etmeye hak sahibi değilsiniz.
Renklerine ve zevklerinide karışmaya hak sahibi değilsiniz.
Eğer bir yorum yapıyorsanız eleştirilerede, cevaplarada açık olmalısınız.
Onca lafı saydırıp saydırıp kimse bana yorum yapmasın diyip kesip atamazsınız.
Konuyu dağıtıp sonra kestirip atmakta güzel.

Her neyse..
Daha çok şey söylerdim ama ortam müsait değil, ki bu bana yakışmaz.

Güzelim sen yapılan saçma sapan, gereksiz yorumlarıda takma.
Bence saçın gayette güzel olmuş sanada yakışmış.
Benim ailem izin verse bende gidip kıpkırmızı yapıcam.
Ama özenti olduğumdan mı?
Hayır.
Kırmızı rengi çok seviyorum, kırmızı saçıda seviyorum.

Mesela İrem Sak'ın ki gibi bir renk yaptırmak istiyorum.

Kimse kimseyi saç renginden dolayı kınayamaz..
Birazcık insan olma eğilimini göstermeye davet ediyorum sizleri..
İyi günler . (nokta)

madem bu kadar çok ilgini çekdi kesdirip attırmıyorum buyur cevap iş kırmızı saç değil kırmızı saç kızıl bakır tonları olarak geçer bunu yapan baya insan var ama pembenin mavinin oluru varmı sizce (Benim ailem izin verse bende gidip kıpkırmızı yapıcam) ailene sor bakalım neden izin vermiyor insanlar ne düşünür diye dimi sor çok merak ettim lafını tartarak konuşmaya davet ediyorum (Birazcık insan olma eğilimini göstermeye davet ediyorum sizleri) insanlık bunu kabul edicemdemi olcak sorarım sana ben çelişkili konuşmuyorum dikkatli oku mavi yapdır derken olan olmuş biz ne desek boş yani bunu demeye getiriyorum bilmem anlıyormusun hakaret etmişsin yazıyosun hani nerde o hakaret söylesene bence olmamış demek hakaretse bunu yaşınıza veriyorum daha öğreneceğiniz çok şey var he konu türklük ve insanlık yazımsa evet hala arkasındayım sonuna kadar lafımın arkadaşın koyduğu 3.resimi şiddetle kınıyorum pembe boyasınıda hoşlanmadığım için olmadığını yazıyorum benim fikrime laf etme hakkınız yok bana diyorsunuzya (Renklerine ve zevklerinide karışmaya hak sahibi değilsiniz) sende bana karışma hakkına sahip değilsin asıl hakaret edende sensin yazdıklarına bakarsın anlarsın resimini verdiğiniz saçda gayet güzel ama pembe güzel değil bumu hakaret iyi cevaba iyisin olumsuz yazdınmı kötü oluyosun bumu zihniyet şaşırdım açıkcası bu konunun benim fikrimce olmayacağını yazdım laf bombası oldu (Kimse kimseyi saç renginden dolayı kınayamaz..) çelişkili konuşmamaya davet ediyorum sizi neden aileniz kırmızı izin vermyo işde kınanırsınız diye bu bir gerçek bir lafınızın diğer lafınızı tuttuğu cümleler kurarsanız sizin açınızdan daha iyi olur

Aynen katılıyorum önemli olan sizin kendi düşünceniz hayata bir defa geliyoruz saçma sapan insanların ön yargılarını boşverelim bence..Ben turuncu saç kullandım uzun süre ama artık sıkıldım daha doğrusu ugraslı bir renk

Son düzenleme:

wouww çok tatlı bi turuncu olmuşş bende istiyorum aslında ama henüz karamel bakır o tonlardan fazla uzaklaşamadım doğal saç rengime yakın renkler haricinde.kendin boyadıysan nasıl elde ettiğini bana mesaj olarak atabilirsen çok sevinirim.

bu arada konu sahibi arkadaşa gelirsek pembe güzel olmuş ama saçlarını bakımsız buldum renk kendini gösterememiş bence bakımsız göründüğünden.dümdüz olsaydı ne güzel barbie bebek gibi olabilirdi.tarzına ve yaşına uygun buldum.
bende 5-6 sene önce istemiştim daha koyu pembe yapmayı ama yapamamıştım sanırım artık çok geç zaten :44:

gül güle kullan arkadaşım

bence bir postişle dene,yakışmayacağını sende göreceksin ama yinede hevesini kırmayalım.

Alev alev yanıyor...
Çok sevdim...

Bu arada konu sahibi arkadaş, saçların çok şirin şeker kız Candy gibi olmuşsun

turuncu saçınız gerçekden güzel ama saçlarınız dahada güzel upuzun maşallah ama konuda geçen pembe saçın bence oluru yok çok tuhaf değişiklik yapıyım derken biraz düşünmeli bence

meslek ne alaka demişsin.
sen hiç mekke 'de mini etekli bayanlar, jean giymiş adamlar gördünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…