Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe Saç Rengi

pembe+mor vs.. renkleri severim ama size gitmemiş bence.. biraz koyu olsa daha iyi olabilir bence

Son düzenleme:
Arkadaslar bu konuya hep rastladım ama pembe alakam olmadıgı ıcın gırıp bakmadım. Ancak burası ne hararetlıymıs Bu kadar tartısmaya ve ozellıklede <begenıler soylendıgı gıbı begenmemıs olanlarda fıkırlerını dıle getırebılırler> o kadar katı bır uslupla soylemenın ne anlamı var. Herkez ozgur ve ıstedıgı rengı yapabılır saclarına. Ayrıca bu tum ulkelerde kullanılan ulusal bır renk <basta japonya, hollanda... Vs...> begenmek oldugu kadar begenmemekte gayet dogal ama dusunce ne olursa olsun bunları bırbırımızı kırmadan yapmak onemlı olan...saygılar herkese

Altına imzamı atarım

Serra Yılmaz, çok ünlü bir Tiyatro sanatçısı ve oyuncu, saçını renkten renge sokar durur, kadının ruhu özgür...

Konu sahibi arkadaşımızda beğenmiş yapmış, medeni cesaretinden dolayı tebrik etmek lazım...

Çok iddalı bir renktir pembe ve herkes yapma cesareti bulamaz kendinde ki herkesede yakışmaz zaten.. bence hoş bir renk bende yapmayı düşünüyorum bir kaç ay sonra.. eğer istiyorsan dene derim 60 yaşında yapamazsın zaten.. ne varsa gençlikde war içinde kalmasın.. beğenmezsen alırsın bir tüp boya kapatıverirsin

cnnmm ilk pembe cok hoşş bende marjınal tipli biriyimm nasıl elde ettin acabaaa :)

elifsv O resimlerimdeki sen degilsin fake !! O kızı tanıyorum adı Yasemin yalancıların ısı yok burda !!!!!

Bence pembeye kararlıysan önce kızılı dene.Pembe çok özgüven ve cesaret isteyen bir renk.Ben kızıl kullanan birisi olarak yolda sokakta çok rahatsız edildiğimi söyliyebilirim.Bunları göz önünde bulundur.Pembeye boyatırsan sürekli insanların sana bakmasına laf atmasına hazır olman lazım.Ayrıca kızıl olan saçlarım kendi rengim kumral olduğundan uçları akınca pembeye dönüşüyor.Normal saç rengin açık bir renkse ateş kırmızısını bir kullan derim.Zaten akınca pembeleşiyorlar.Bir de böyle bir renk istiyorsan açık tenli ve pürüzsüz bir cildin olmalı.Aksi halde palyaçoya benzersin.

konuyu hortlatmıs gıbı olcak ama bence ınsanlar saç renklerindede tercilerindede özgürdür bende çilek kırmızısı yaptım bu yaz insana enerji veriyor bence cesareti olan herkes yapmalı

Rüyamda saçımı pembeye boyattığımı gördüğümden beridir saçımı pembeye boyanmak istiyorum, şeker pembesine, güzel bi renge. Ama iş hayatında bu renk pek uygun olmaz düşüncesiyle cesaretim iyice kırılıyor. Sizinki harika olmuş, çok yakışmış. O markayı internetten siparişle mi aldınız, nasıl oluyor uygulaması. Bakımı nasıl oluyor aydınlatırsan beni memnun kalırım &#127912;

Ben enseden yapmistim yoğun fuşya rengine boyattim kuaforumde ama tutmasi icin once sacin platin kadar acilmadi lazim mavi tozla ancak acik renkte canli oluyo rengi ,koyu kahve saci olan arkadasim ayni rengi yapti benin cilek rengi duruyodu onunki de daha kizilimsi

&#127872;12.12.12&#127872;

Sacin uclarina kesinlikle yapma cunku o aktikca sacta karisik bi renk olcak bulascak heryere karman corman olcak ,ben enseye yapmistim pembeyken hersey guzel ama kapattirmistim daha sonra sikilip o zaman rengi baya koyu oldu ve simdi saclarimi sariya boyuyorum fakat ense hala daha 3 4 ton koyu. Dedigim gibi eger canli renk istersen once mavi tozla acmalari lazim acik renk sacta daha iyi tutuyo ve canli renk cikiyo ortaya. Eget yum sac dusunursen de saci mor uclari pembe ombre veya tam tersi pembe sac mor ombre tavsiye ederim &#128522;&#128077;

&#127872;12.12.12&#127872;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…