Arkadaslar bu konuya hep rastladım ama pembe alakam olmadıgı ıcın gırıp bakmadım. Ancak burası ne hararetlıymısBu kadar tartısmaya ve ozellıklede <begenıler soylendıgı gıbı begenmemıs olanlarda fıkırlerını dıle getırebılırler> o kadar katı bır uslupla soylemenın ne anlamı var. Herkez ozgur ve ıstedıgı rengı yapabılır saclarına. Ayrıca bu tum ulkelerde kullanılan ulusal bır renk <basta japonya, hollanda... Vs...> begenmek oldugu kadar begenmemekte gayet dogal ama dusunce ne olursa olsun bunları bırbırımızı kırmadan yapmak onemlı olan...saygılar herkese
cnnmm ilk pembe cok hoşş bende marjınal tipli biriyimm nasıl elde ettin acabaaa :)Dikkat çekmek ve farklı olmak iyidir, tuhaf tuhaf bakan yok allaha şükür hiç karşılaşmadım gözlerini üstüme dikip beni süzen birileriyle.Sanırım herkes senin gibi kıt görüşlü değil. Öyle bişey yapıcak olan biri olursa da pişman olur. Emin olabilirsin.
Eki Görüntüle 591045 konuyu hortlatmıs gıbı olcak ama bence ınsanlar saç renklerindede tercilerindede özgürdür bende çilek kırmızısı yaptım bu yaz insana enerji veriyorbence cesareti olan herkes yapmalı
Sacin uclarina kesinlikle yapma cunku o aktikca sacta karisik bi renk olcak bulascak heryere karman corman olcak ,ben enseye yapmistim pembeyken hersey guzel ama kapattirmistim daha sonra sikilip o zaman rengi baya koyu oldu ve simdi saclarimi sariya boyuyorum fakat ense hala daha 3 4 ton koyu. Dedigim gibi eger canli renk istersen once mavi tozla acmalari lazim acik renk sacta daha iyi tutuyo ve canli renk cikiyo ortaya. Eget yum sac dusunursen de saci mor uclari pembe ombre veya tam tersi pembe sac mor ombre tavsiye ederim 😊👍Öncelikle merhaba;
Ben saçımı pembe renge çevirmek istiyorum şuana kadar kahverengi , küllü kumral , siyah ve açık kahve gibi renkler denedim şuan saçlarım çikolata kahve bunların renkleri hep birbirine benzer ama ben ilginç birşey deneyip saçımı pembe yapmak istiyorum , buğday tenliyim kaş rengim açık siyah . Sizce bu renk bana yakışır mı ve tekrardan kahve yapmak istediğimde nasıl bir sonuç verir bunları merak ediyorum:) İstediğim pembe nicki minaj pembesi yani sizin bildiğiniz gibi pamuk şeker pembesi:)
Fikirleriniz çok önemli benim için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?