Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

pembeev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
276
-1
26
İstanbul
Herkese merhabalar..

28 yaşında, 1.70 boyunda, 80 kilo, uzun zamandır boğazına iradesine sahip olamayan, 1 yıllık evli, bebek düşünen, bebeği gelene kadar ne kadar zayıflarsam diyen, masabaşı çalışan,İstanbul'da yaşayan bir kk üyesiyim:))

5 yıl önce iş hayatına atılana kadar çıtı pıtı tabir edilecek bir bayandım hanımlar, fakat masabaşı çalışma beni şişirdikçe şişirdi diyebilirim.
Sürekli yemek ve hiç hareket etmemenin kaçınılmaz sonu tabii ki.

Ayrıca yaklaşık 1 yıl önce de evlendim ve bilirsiniz yeni evliler bi şekilde sürekli kilo alır, ben de bu kervana katıldım.

Bir süredir çeşitli şekillerde kilo vermeyi denedim fakat malesef irademe hakim olamadım, niyetlendim, niyetlendim bıraktım ve sonuç: 80 kilo

Kısacası, ben bu işi tek başıma yapamadığıma karar verdim, bi şekilde destek olacak, birlikte kilo vereceğimiz ve burada paylaşımlar yapacağımı arkadaşlar arıyorum, KK'ya üye olmamın öncelikli nedeni de bu açıkçası

Beni bu yolda yalnız bırakmayacağınızı umuyorum:))

Son düzenleme:
Hoşgeldin o zaman canım:)

hoşbulduk canım bende 23 yaşındayım 1,53 boyum şuan yaptığım diyetler sayesinde 50 kiloyum hedefim 45 boyum kısa olduğu için çok tombul duruyorum ve fazlasıyla göbeğim var.

bende istanbulda yaşıyorum. aynen benımde masa maşı işi olduğu için bütün gün otur otur git gide şişiyo göbemmmm

hoşbulduk canım bende 23 yaşındayım 1,53 boyum şuan yaptığım diyetler sayesinde 50 kiloyum hedefim 45 boyum kısa olduğu için çok tombul duruyorum ve fazlasıyla göbeğim var.

bende istanbulda yaşıyorum. aynen benımde masa maşı işi olduğu için bütün gün otur otur git gide şişiyo göbemmmm

Sen iyiymişsin canım yine de.Maşallah diyim:)
Kaç kilodan 50'ye indin?
Aynen benim de ne yesem göbeğimde toplanıyo sanki..

Sen iyiymişsin canım yine de.Maşallah diyim:)
Kaç kilodan 50'ye indin?
Aynen benim de ne yesem göbeğimde toplanıyo sanki..

1,5 ay önce 58 kiloydum canım diyet + spor yapıyorum. Ekmeği kestim yersem kahvaltıda bir dilim okadar. nescafe hastasıydım onuda içmiyorum artık.

İyi vermişsin tatlım, azimlisin, umarım ben de verebilirim
Nescafe kilo mu aldırıyo ?Şeker atmadan ben de içiyorum

Günaydın hanımlar, bugün de yeni yol arkadaşlarımı bekliyorum:)

İşime geldim,1 adet yağsız beyaz peynirli tostumla kahvaltımı yapmış bulunmaktayım:)

selammmm bende 1.67 boyunda 80 kiloyum öküz gibim bnm dna ma işlemiş marketde çalışıorum ve sürekli ayakdaım sadece yemekde oturuorum bende zayıflamak istiorum beraber zayıflayalım arkşlar yaz gelio ben bi diyet uygulamıcaM EKmeği bırakıyorum yürüyüş bol su diorum yani boğazımdan kısıcam belki çok çabuk kilo veremem bu şekilde ama ayda 4 5 kilo vericeğimi düşnüorum diyet listelerini uygulayamıorum ki işyerinde çıkan yemeği yiorum napm en azından az ve ekmeksz yerim :S

Selam canım
Ayda 4-5 kilo versem daha ne isterim ki:)
Kaç yaşındasın tatlım

bende katılabilir miyim size? bende son 1 yılda rekor sayılabilecek derece de kilo aldım( 1 60 boyundayım kilom 68... 55-56 kiloya dönmek istiyorum...

bende geldim aranıza hadi hep birlikte basaralım bunu benım boyum 1.63 kilomda 60 hadi birlikten kuvvet dogarmıs bende varım aranızda:) her gün yedigimizide sporumuzuda yazalım hep birlikte incecik olalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…