20 yasındayım universitede okuyorum bu arada hosbulduk:) yarın tam anlamıyla baslıorum her gun yazıcam yediklerimi:)Hoşgeldin canım, henüz pek bi birlik olamadık ama umarım oluruz:)
Neler yapıyosun kaç yaşındasın?
günaydın kızlar
DÜn akşam;
2 adet biber 1 adet kabak dolması yarım kase yoğurt
1 saat spor ve günde toplam 2,5 falan su içiyorum.
Sabah;
45dk spor
3 adet zeytin
1kk peynir
şekersiz çay
1 dilim uno ekmek
1 adet domates
Canım sen çok iyi gidiyosun, ben dün tansiyonum düştü baya çikolata falan yedim ama bugün tam anlamıyla başlıyorum:)
20 yasındayım universitede okuyorum bu arada hosbulduk:) yarın tam anlamıyla baslıorum her gun yazıcam yediklerimi:)
sabah
bir dilim esmer ekmek ve kibrit kotusundan bile kücük bi peynir
arada
bi kücük kutu süt
3adet eti formun limonlu bisküvi
öğle
okulda oldugum için halen yiyemedim:)
ben de geldim =))
konu da açmıştım aslında kendim aslında ama hazır bi grubun içine dahil olayım ben de..
diyette yeniyim
pazartesi girdim.
61 kiloyum ilk hedefim 50'ye düşmek (hemen ekliyim not olarak boyum kısa benim 60la tombul görünüyorum diyim)
önümde 10 kilo var haftada 1 kilo vermek istiyorum ilk ay için.
sonra yavaşlar diye düşünüyorum..
bugün yediklerim
sabah: nesfit 30 gr + 125 gr light süt
ara: 1 elma
öğlen: zeytinyağlı enginar
yedim..
günün devamında yiyeceklerim
16: 30 gibi
ara: 1 kase yağsız yoğurt
akşam: 1 kutu 160 grlık ton balığı + yağsız salata
bugünlük bu kadar =)
koly gelsin herkeseee
Hoşgeldin puffycik, umarım çabucak hedeflediğin kiloya ulaşırsın, ton balığı yazmışsın, ben de çok seviyorum ama çok yağlı oluyor kutusunda, yağsızı da satılıyor mudur acaba hiç aramadım..
evet ton balıkları çok yağlı ve kalorili başka bişi yemeni tavsiye ederim. bu arada yarım kilodan az erik yedim
Eriği ben de çok seviyorum, çileği de:)
merhaba arkadaşlar..keyifler nasıl :)) okul çıkısı toplantılar war bizim o yüzden giremedim dün ama spora dewam:) beslenmeme de dikkat ediyorum...
Selam bende size yol arkadaşı olabilirim...
24 yasındayım 63 kiloyum boyum kısa olduğu için ve 4 ay sonra evleneceğim için vermek istiyorum şu kiloları
Hedefim 48 2 gündür düzenli olarak başladım ekmek ve şeker kullanmıyorum masa başı bir işte çalıştığım için zorlanıyorum bende
burda bi arkadaşım sadece ekmek ve şekeri keserek 3 ayda 10 kilo vermişti inşallah bende sağlıklı beslenerek bu kilolarımı veririm
yarından itibaren yediklerimi yazmaya başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?