Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

ewet 76 kiloyum pembeev kaç gündür çokkötüyüm nete giripde yazcak halim yok fethiyede sürekli deprem oluyor 2 gün önce 6.1 şiddetnde deprem oldu sen düşün van ı mahfeden deprem 5.9 du allaha şükür yinede fethiyemizde daha bişi yok ama daha büyü olucağı sölentisi var çok korkuorum her an deprem oluomuş her an sallanıomuşuz gibi hissediorum ve yüreğim ağzıma gelio iştah miştah da kalmadı çok korkdum hele o gün mağazadaım ölücez zannettim ürünler düşdü bütün kola şişeleri içki şişeleri tavanın döşemeleri çıkdı çokkötü herkeze çıkışa dooru koşuo napılırki bilmiorum allahdan gelio ama çok korkuorum

başlangıç: 82
geçen hafta : 77
bu hafta: 76
giden: 1
toplam giden:6
hedef: 60

şaka maka 6kilo vermişim pembeev bırakmayalım bak şişman ölmek istemiyorum zaten şişman yaşadım

bende katılıoyorum aranıza canım dıdem ismim.1,,5 yıllık evlıyım ve 9 aylık bır bebeğim var masa başı çalışıyorummm 89 kılo ıle başladım 15 gun fılan oldu en son 86 kılo idim.eşim zayıf olmamı ıstıyor ve bazen bu konudan tartışabılıyoruz .hiç bir kıyafetım olmuyor malesef.eylul ayına kadar en az 15 kılo vermem lazı benımmm

haydııı destekkkk

aynı durumdayız pempevv akşam 5 e kadar çok ıyı ama eve gıdınce aklım hep dolapta ne yesemmm hele bırde eşim nobetçı olduğunda ıyıce yemek yemek gelıyorrr dur dememız lazım ya

allahım korusun hepınızı bende aydın dayı bız bıle burda nasıl hıssettık kı orda nasıl olmuşturrrr.rabbım korusun ınş

hoşgeldin aramıza çok saol umarım daha büyük bi deprem gelmez başımıza neler yapıorum her sabah saat 9.buçuk 10 gibi şu mavi yeşil light bisküvilerden yiorum hani şu 6 lı olanlardan şekerli çayla şekersiz içememde ve akşam 4 de ekmeksiz yemek yiorum makarna pilavda yiorum ama çoook olmamak şartyla tabağim dolu dolu olmuo çalşdığım için günde öğünlerim o saatlere gelio öğle yemeği zaten çok gereksiz meyve yerim hiç mi kaçırmadın ipin ucunu dersen kaçırdım ama bi dahaki öğünde onun ucunu topladım bende sizin tersiniz sürekli ayakdaım hİç OTURMUOrum ip atlamak istiorum ama atlayamıorum ya zaten kaç gündür korkuda var ip mip gelmio aklıma. günde yarım saat yürüodum onuda yapamıorum artık havalar çok sıcak işe yürüodum yarım saat ama artık motorla gidiorum sıcakda kanter içinde olmuo işe başlamak ama yürümediğim haldede veriorum bende 2 yıllık evliyim geçen yıl 89 a kdr çıkmışdım ama evde kendi kendime 80 e düşmüşdüm ve şimdi yeniden başladım dün tam 1 ay dı 1 ayda 6 kilo verdim kocamda çok istio zayıf olmamı. bana ne dedi biliomusuun yolda zayıf kızları görünce bakıorum benim karım neden böle değil die dedi:S

anlayırum senı aynı şeylerı benım eşimde dıyor kaçamak bakışlar yakalıyorum ama haklılar bılıyomusun bız neden onlar gıbı olamayalım ıstesek alasını oluruz da en buyuk hayalım zayıflayıp kısa şortlar gıymek şimdi bu bacaklarla asla olmuyo eşimden bıle utanıyorum bu kılo ıle aslında bız kendımızın farkındayız ama bunu kabullenemıyoruz.1 ayda 6 kılo çok guzel canım valla ya.ben 1 ınde başladım bakalım sonuç ne olcak her cuma tartılıcam bende başka gırmıcem tartıya

bu arada ben sabahtan bu yana 1,5 ltre su içtim.sabahh yarım muz ve 1 kayısı yedim.

öğlen:bezelye
1 avuç fındık ve salatam var

bırazdan eve geçınce yıcem bakalımmm allahım kurtulmak ıstıyorum şu lanet kılolardan bu arada 10 kılo verdığımız zaman fotolarımızı ekleyelımmm ve burada herşeyı yoğun yoğun paylaşalım bende bugun kılo konusunda tam gaz varÇ:)

Ay kızlar çoktan beri moralimi yerine getiren bi rakam gördüm, 75,8 gösterdi bugün tartı ne zamandan beri hep 76 küsürlerde geiyodum sanki boşa kürek çekiyomuşum gibi geliyodu bu sabah bi tartılayım dedim inanamadım indim çıktım tekrar baktım 75,8 olmuşum ki şişlik de var şu an ona rağmen, gaz geldi bana yine motive oldum:))

ohhh çok sewindim hoşgeldin aramıza pembeev az kaldı bak işte 10 kilo bile versen zapzayıf kız olcan bende 76 falan işte şu an . çok korkuorum pembeev sürekli salllanıo dün deil ondan önceki gün 22 50 de gene olmuş 4.3 mü ne bizim süs kedilerimiz var 3 tane onlar yıkılmış eşimde ordan anlamış deprem olduğunu bende işdeydmm umarım olmaz deprem çokkötü bi duygu ya ölüm hep kapıda ama ne bilim uzmanlar 15 gün içinde daha büyüğü olabilir demişler bakalım hayırlısı 7.0 üstünde bekleniomuş

eşimde farketti kilo verdiğimi artık zayıflıon sen dedi yatakda oturuodum telefonu kurcalıodum zayıflıon sen yüzün bile küçülüo dedi bi hoşuma gitti anlatamam kızlar
o farketse yeter zaten benim için ilk önce onn için sonra kendim için kilo veriorum pembeev sen kaç kilo verdin toplamda ve ne kadar oldu benm 1 ayda 6 kilo gtti 11mayısda başlamışdm

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun canım, çok zordur ama inşallah kazasız belasız atlatırsınız.
Benim başladığımdan beri 4,5 kilo gibi bir kaybım oldu 1 ayda yaklaşık, var ya 10 kilo versem havalara uçarım ben, benim de eşim şişko deyip duruyo sinir oluyorum:), ben de ona diyorum o da şişko çünkü:)

saol cnm zor her an sallanıoz rüyamda bile bugn deprem oluodu bu arada dün tartıldım 75 buçuk geldi =) bnm eşimin göbeği var o da çok zayıfdıda zavallım evlendkden snra bnmle 10 kilo aldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…