bende geldim aranıza hadi hep birlikte basaralım bunu benım boyum 1.63 kilomda 60 hadi birlikten kuvvet dogarmıs bende varım aranızda:) her gün yedigimizide sporumuzuda yazalım hep birlikte incecik olalım:)
Merhaba canım,
Tabii ki katılabilirsin, hoşgeldin, inş.kısa zamanda veririz kilolarımızı..
tşk canım hoşbuldum
nasıldı bugün?
İyiydim kendimi beğeniyorum doğrusu:)
Az az yedim ama işte yemekhanemde pilav çıkıyor sürekli, ben de yiyorum öyle bi sorunum var:)
Bol da su içiyorum, ah bi de spor yapabilsem.
Sen neler yapıyosun
az yediysen bi şeycik olmaz yanında ekmek yemessin olur biter :))
bende iyiydim ama eşim gecikince az bişi ekmek bandım zeytinyağına:)) peynirle birlikte yedim olmasaydı iyiydi ama en büyük zewkim benim :))) su olayına bende alıştım içiyorum baya sporda yapmaya çalışıyorum 1 haftadır ama tam bi düzene koyamadım henüz .... sen hiç mi yapamıyosun spor?
Ara ara akşam yürüyüşü yapmaya çalışıyoruz eşimle, ama o da haftada 1 falan, işten eve geç dönüyoruz hiç halimiz kalmıyo.
Sen çalışıyo musun canım?
yürüyüşle başladık bizde ama havalar kötü olunca çıkılmıyo..ewde yapmaya çalışıyorum şu sıralar ....
ewet canım,öğretmenim. sen?
Hmmm ne kadar güzel bi meslek, ne öğretmenisin canım? eğer yapabilseydim ben de olmak isterdim ama ben kendimde o yeteneği pek göremedim.
Bende çalışıyorum, bir firmada muhasebeciyim
ing. öğretmeniyim... bende pek bi istekliydim ama yıldan yıla gidiyo bu istek niyeyse
ewlendikten sonra mı aldın kiloları?
Benim bir tezim var tüm ing.öğretmenleri sarışın ve güzel olur diye, yanıtlamak istemezsen sen bilirsin tabi ama sende tutuyor mu?:)
Evlenmeden önce de almaya başlamıştım aslında, 5 yıldır masabaşı çalışıyorum, minimum hareket malesef, ama evlendikten sonra da alma hızım arttı.
Sen evlendikten sonra mı aldın?
sarışın olmasamda bi zamanlar güzeldimşuan ben ben değilim aynada daha farklı biri duruyo sanki çıtı pıtı insan gitti şaka bi yana eski halimi beğenirdim ama şuan toparlak bi şeyim böyle olunca giyinmek makyaj falanda yapmak istemiyorum umarım değişir bu durum ... bu arada kumralım
benimde sadece ewlilik değil aslında 5 yıldır başka bi şehirde yaşıyodum,es durumuyla kocaeliye geldim yazın..eşim dışında kimseyi tanımıyodum eşim çalışıyo burayı sewmedim yalnızlık can sıkıntısı bende yemeğe verdim kendimi :)) önce yavaş yavaş sonrada bi anda aldım bu kiloları
Mutlaka hala güzelsindir canım, ama dediğin gibi insan kendinin en güzel hallerini bilince kilolu halini kaldıramıyo, geçen aynaya bakarken bu ben miyim ya dedim, ne zaman oldum bu kadar diye sordum kendime..
Kocaeli güzeldir aslında ama daha büyük bir şehirden gittiysen, bir de eşinden başka da kimseyi tanımayınca zor gelmiştir kendini yemeye vermişsindir
İnşallah en kısa zamanda verelim eski günlere dönelim:))
aminnn canım benim tez zamanda kurtuluruz fazlalıklardan
tam tersi aslında büyük bi şehirden gelmedim balıkesirde çalışıyodum memleketede yakındı egeliyim ben işte temiz havaya meyvenin sebzenin en güzelini yemeğe alışkın olunca hiç cazip gelmedi bana buralar
Çok güzel yerdir Balıkesir de..Ama Kocaeli de güzel:)
Canım ben çıkıyorum, memnun oldum görüşmek üzere inşallah..
kocaeliden misin yoksa :))
tmm canım görüşürüz bende az spor yapiim yemek öncesi :))
günaydın kızlar bayadır yoktum. artık her gun ne yaptığımı yazacağım..
sabah;
45 dk spor daha sonra duş veeeeeeeeee
1 bardak şekersiz çay
3 zeytın
1,5 domates
1 dilim uno ekmek
1 kt peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?