aynen kola falan almıorum önceden çikolata falan alırdım yerdim cnm sıkılınca ama şu an evde sadece meyve var aburcubur yok bende muhasebe okudum liseyi ama bi türlü muhasebecide çalışamadım 1 sene sigorta acentasında çalşdm sonra carrefourda çalşdm 1 yıl şimdide tansaşdayım ama sewiorum marketleri satış yapmayı daha çok sewiorum ofis beni boğar gbi gelio vakt geçmez gbi gelio geçen sene 3 gün seminere katıldım alllahım otur otur ayaklarım uyuşmuşdu hep nasıl şekil verceğimi şaşmışdım ayakda durmaya alışdım insallah bu işyerimde yükselicem 2 sene fLn geçsinde =) herkezin hayatdan bir umudu var ama ilk umudum zayıflamak..... çokkonuşdum farkndAIM bugn izinliyimde:S
aynen hayatdan beklentim çok bi yerlere geliceğeme çok inanıorum ben eğer gelemezsem de 15 yıl falan çalışır tazminatımı alır çıkarım makarnacı açıcamçok değişik soslar biliorum daha da geliştirirm gerekirse italyaya giderm ben fethiyede yaşıyorum ya sen
kilo problemi kadın için zor bir durum iri bi insanım allahdan çok fazla kiloyu göstrenn bi yapım yok çokkötü durmuo yani işte ilk evlendiğimde 3 ay içinde 89 a kdr falan çıkdım sonra işden ayrılmışdım evdeydim 2 ayda falan 79 80 e düşdüm günde içinde sıcak limonlu su içiodum sürekli ve az yiodum ve her gün yürüyüş yapıodum yarım saat 1 saat nasıl içimden gelirse verdiydim allaha şükürki 89 klo değilim şu an en azından nyse canım sen işine bak alıkoyuorum seni
waowwww siz iş iyimiş ya ama tarzım değil
bugünde pembeev le benden başka kmse bişi yazmamış nese ben bugün diyeti bozdum gibi bişi oldu tipik ben işte izinli günümde yiorum ama yarın söz kaLDığım yerden devam etcem kendimi toparlıcam
bugünde pembeev le benden başka kmse bişi yazmamış nese ben bugün diyeti bozdum gibi bişi oldu tipik ben işte izinli günümde yiorum ama yarın söz kaLDığım yerden devam etcem kendimi toparlıcam
doğru diosunda napcan insan doğuşdan aç oluncacnm istedi işte salak kafam bugün daha dikkat ettm işyerinde yeme fırsatım olmuo ya yARIN TARTILCAM KIZLAR ama yüksek ihtimal kilo vermemişimdir gibi gelio geçen hafta çok dikkat ettm diyetime ama bakalım yarın belli olcak benim takıntım var sadece annemin evindeki tartıda tartılıyorum o ysden bu kdr gecikdi
çok heycanlıyım ya inşallh vermişimdir kilo insan kilo verince bi başka gaza gelio insallh insallah
Selamlar kızlar,
Nasıl gidiyo sağlıklı beslenme ve zayıflama çabaları:)
Benim pek iyi gittiği söylenemez, ya ben son bikaç gündür çok az yiyorum ama çok şişkin hissediyorum kendimi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?