Arkadaşlar bana kızmayın burayada uğramaya devam ediceğim ama kendi topiğimi açıyorum
Ben birlikte motive olalım istedim...
ama kimse gelmiyor
Bugün giremediğim gömleğe girmenin mutluluğunu yaşadım
Bu beni dahada heycanlandırdı
Akşam kaçırdım bir tabak bulgur pilavı,1 kase cacık ve bol salata yedim
Sabahta 1 dilim kepekli ekmek 1 yumurta sarısı biraz peynir maydanoz ve şekersiz çay
yarın tartı günüm bakalım kaç çıkıcam çok merak ediyorum
eğer bu seferde az bi fark görürsem daha da kasmam gerekecek
Yediklerinden olabilirmi tatlım belki üşüttüysen gazda yapmıs olabilir
Az yeme tecrübeyle sabittir bu diyeti daha cabuk bozmana sebebiyet vericek
ayrıca regl dönemin yakınsa ondan da kaynaklanıyor olabilir....
Gaz ve regl dönemim değil ama suyu çok içmekle alakası olabilir mi bilmiyorum
vermişim sadece 1 kilo 78 kilo olmuşum diyete başladğmda 82 ydim ufff yersen bu kdr verebilirsin tabi ancak dmi ama şöle 75 e falan insem gaza gelcem iicede ama pes etmek yok illede zayıflıcam bu iş gurur meselesine döndü artık işyerinde herkez bilio diyet yapdığımıdün gelen müdür yardımcısı bile öğlen ekmek yemediğimin farkına varabilio nasıl varmasın adam sabah eti form aldım bugün bundan sonra öle yapcam ya mal gbi gidip simit alıodum ufffffffffffff akşam yemeğinide hafif geçirmem lazım yapcaz bişiler artık 19.gün oldu bugün diyetimin
ya kızlar acaba ip mi atlasam ya çokda yorgun oluom ama ne bilim faydası olcaksa aslında ben koşmak istiorum da sokaklarda ama utanıom salllanırsa heryerm diye koşmayı o kdr çok özledimki zayıf olcanda koşcan ya koşamazki zaten tıkanır insan bu halde
Bak işte bu seni gaza getirsin ne güzel 82'den 78 düşmüşsün eminim daha çoğu olacak
ip atlamaktanda da koşmaktan da sakın utanma millet kendine baksın en azından senin bir amacın var ve bu yolda ilerliyorsun
amerikada ne yanlış hatırlamıyım bi hava durumu sunucusu okadar göbeğine felan rağmen sokakta spor yaparak 6 ayda 74 50'li li rakamlara düşmüştü
Bizim milletimiz hep köstek hep aşağılayıcı bakışlar arkadan konuşmalar filan sen takma sağlığını düşün
Ben inanıyorum yapıcaksın
Bugün sabah kendime güzel kahvaltı hazırladım dereotu ,maydanoız , 1 domates 1 salatalık az peynir ve 1 dilim ekmek yedim
şimdi 5'i bi yerde çayımı içiyorum bol su öğlene yine yazarım....
kimse hiçbişi yazmıo resmen unuttunuz burayı
unutmadım canımda ben artık saldım kendimi, moralim bozuk, resmen durdu, hatta şişiyorum
merak etme bende salmak üzereim bunaldım mide boş
bende yedim sabah resmen işyerindeki tartıda tartılıorum sürekli beni fazla gösterio yedm vlla sabah ama yarından itibren tekrardan başlayalım olurmu 1 2 gün den bişi olmaz en fazla 1 kilo alırsın yarın tekrar başlıoz tmm ?gitmesi lazım bu kiloların lanet selülitli iğrenç kapkalın bacaklarla mı yaşayalım ömür boyu bugün canın ne isterse ye çooook aşırıya kaçmadan yarın tekrar başlayalımmm lütfen birbrmizin desteği olmadan başaramayız bunu bak siz yazmıosunuz die benm de performansm isteğim herşeim gittti aynı anda zayıflıcaz 70 in altına düşmemize ne kaldıki şurda başarabiliriz zaten 70 in altına düşdük mü birbirmize gaz vermemize gerek kalmıcak o kilolara ben bi düşsem kimse tutamaz bizi şu anda en zor haddedeiz ben şimdi işe gitcem çıkıorum öptm
başladın demi pembeev ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?