Pembelii'nin Diyet Günlüğü

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Selam bayanlar :3:
Ben de kendimi bildim bileli ne yapsam ne etsem bir türlü istediğim kiloya inemeyenlerdenim:( Çok diyet yaptım, çok kilo verdim ama mutlaka geri aldım hep:( Yaklaşık 2 ay sonra da düğünüm var ve en azından düğünüme kadar bi 5-6 kilo kadar vermek istiyorum. Birkaç hafta önce tartıldığımda 73 kilo civarındaydım. Sabah tartılır yazarım belki tam kilomu :17: İnşallah bu sefer güzelce verebilirim fazla kilolarımı, desteklerinizi bekliyorum bu yolda kızlar, şimdiden teşekkürleeerrr :16:

insallah kilolarinin bir kismindan kurtulursunda giyindigin gelinlik icine siner canim, simdiden ömr boyu mutluluklar diliyorum

Eveeet bugün ilk olarak kahvaltimi yazıyım. 2 dilim çavdar ekmeği gene 2 dilim kadar beyaz peynir yedim.biraz önce de dayanamadım magnum beyaz yedim:( daha öğle yemeğimi yemedim,onu da yazarım daha sonra.

Bir diğer öğünümde yediklerim de şöyle:
1 kepçe çorba
4 yemek kaşığı nohut
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
bi de 2 dilim küçük kavun

Akşam:
Salata
2-3 yemek kaşığı kadar mantar sote
az bi şey de sütlü tatlı yedim

İlk günümü bana göre iyi bir şekilde geçirdim inşallah bundan sonraki günler daha da güzel geçer, kilolar gideeer :8:

Selam bayanlar :3:
Ben de kendimi bildim bileli ne yapsam ne etsem bir türlü istediğim kiloya inemeyenlerdenim:( Çok diyet yaptım, çok kilo verdim ama mutlaka geri aldım hep:( Yaklaşık 2 ay sonra da düğünüm var ve en azından düğünüme kadar bi 5-6 kilo kadar vermek istiyorum. Birkaç hafta önce tartıldığımda 73 kilo civarındaydım. Sabah tartılır yazarım belki tam kilomu :17: İnşallah bu sefer güzelce verebilirim fazla kilolarımı, desteklerinizi bekliyorum bu yolda kızlar, şimdiden teşekkürleeerrr :16:
Ayyy canım evleniyorsun artık öyle kilo veremiyorum, geri alıyorum sürekli falan demek yok. Seni çok iyi anlıyorum ama gelinliğe girmeden önce kesinlikle bu kararı vermeliydin ki vermişsin. İnşallaaah başarılı olacağız hep beraber:16:

Ayyy canım evleniyorsun artık öyle kilo veremiyorum, geri alıyorum sürekli falan demek yok. Seni çok iyi anlıyorum ama gelinliğe girmeden önce kesinlikle bu kararı vermeliydin ki vermişsin. İnşallaaah başarılı olacağız hep beraber:16:

Sağol canım inşallah:) Bugün biraz kaçırdım gerçi ama yarın telafi ederim :17:

Yaa bu düğün telaşından koşturup duruyorum bugün doğru düzgün yemek yiyemedim şimdi de çok acıktım bi anda bi sürü şey yedim:( bi düzene sokmam lazım bu yemek işini:(

Bugün sabah yediklerim:
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim kadar beyaz peynir
1 dilim kek
şekersiz çay ve kahve

​Günaydııın nasıl gidiyor bakalım?

Bi iki gündür yazamıyorum çünkü yazacak vakit bulamıyorum, çeyizlerim gidecek onları toparlamakla geçiyor günlerim. Diyet de fena değil işte ara sıra kaçamaklar oluyor gibi ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. İnşallah biraz olsun verebilirim yaa :31:

Bi iki gündür yazamıyorum çünkü yazacak vakit bulamıyorum, çeyizlerim gidecek onları toparlamakla geçiyor günlerim. Diyet de fena değil işte ara sıra kaçamaklar oluyor gibi ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. İnşallah biraz olsun verebilirim yaa :31:
Canım kaçamaklarını kontrol altına almaya çalış. Hepimiz kaçamak yapıyoruz ama geri dönüşü olacak kadar, geri dönüşü olacak boyutta. Aman dikkat ben bu hatayı çok yaptım.:29:​

Back
X