Pembemsi kanama kizlar yardım lütfen?

Kızlar kanamam devam beta hcg 1240 di pazartesi 1437 olmus bugun dr ultrasonda yarin bakicam o zaman söylerim net bisey dedi dusuk mu yapıyorum?

Ben düşük yaptım yarısı geldi yarısı kürtaj rabbim kimseye yaşatmasın ((

Kan baktırmadım kese bebek vardı benim 6 haftalık hamileydim ben pazar günü leke oldu sonrası üç gün sancılı pazartesi de doktorum gayet iyi dedi herşey ama nasibi yokmuş hastaneye geldim düşük başlamıştı odaya geldim kilodumu kaplayan sert damarlı bi bi pıhtı ama kocaman yani iki parmak arası keseymiş işte hayırlsııs işte ((

switch90 çok geçmiş olsn cnm bnmm rabbim onu senden almasn inşallah. Bak dualarımda olacaksın. İbşallah dğşmez ve bebeğn snnle kalır ya.

Rabbim tez zamanda kucagini doldursun canım inşallah

Merhaba hanımlar..yumurta takibi ile gebe kaldım. Son adetimi baz alırsak 6. Haftamin icindeyim yaklaşık 6 gündür kahverengi bi akıntım oluyor.rengi ilk gunlerde camur gibiydi son gunlerde kremsi acik kahveye dondu.kirmizilik hic olmadi.acaba neden ve ne zaman gecer bu durum bilgisi olan var mi?

Keseyi gördünüz mü??

merhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)

merhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)

Benimkide ilk kahverengi basladi bence hemen dr kos

İdrar testi yapın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…