Allah razı olsun canimAllah ikinizedd sifa versinn. İnşAllah saglıkla hayırlısıyla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız. AMİNNN
Muhtemelen dusecektir tatlim deger cok az yukselmis saglikli olsaydi en az 2500 lerde olurdu. Sikma caniniKızlar kanamam devam beta hcg 1240 di pazartesi 1437 olmus bugun dr ultrasonda yarin bakicam o zaman söylerim net bisey dedi dusuk mu yapıyorum?
Amin canım cok gecmis olsun nasil geldi bana biraz anlatir misin bide beta hcg kac seninBen düşük yaptım yarısı geldi yarısı kürtaj rabbim kimseye yaşatmasın((
Allah razı olsun canim benim inş çok teşekkür ederimswitch90 çok geçmiş olsn cnm bnmm rabbim onu senden almasn inşallah. Bak dualarımda olacaksın. İbşallah dğşmez ve bebeğn snnle kalır ya.
Rabbim tez zamanda kucagini doldursun canım inşallahKan baktırmadım kese bebek vardı benim 6 haftalık hamileydim ben pazar günü leke oldu sonrası üç gün sancılı pazartesi de doktorum gayet iyi dedi herşey ama nasibi yokmuş hastaneye geldim düşük başlamıştı odaya geldim kilodumu kaplayan sert damarlı bi bi pıhtı ama kocaman yani iki parmak arası keseymiş işte hayırlsııs işte((
Keseyi gördünüz mü??Merhaba hanımlar..yumurta takibi ile gebe kaldım. Son adetimi baz alırsak 6. Haftamin icindeyim yaklaşık 6 gündür kahverengi bi akıntım oluyor.rengi ilk gunlerde camur gibiydi son gunlerde kremsi acik kahveye dondu.kirmizilik hic olmadi.acaba neden ve ne zaman gecer bu durum bilgisi olan var mi?
Benimkide ilk kahverengi basladi bence hemen dr kosMerhaba hanımlar..yumurta takibi ile gebe kaldım. Son adetimi baz alırsak 6. Haftamin icindeyim yaklaşık 6 gündür kahverengi bi akıntım oluyor.rengi ilk gunlerde camur gibiydi son gunlerde kremsi acik kahveye dondu.kirmizilik hic olmadi.acaba neden ve ne zaman gecer bu durum bilgisi olan var mi?
En garanti kan testimerhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)
İdrar testi yapın istersenizmerhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)
onu yapıcam bu akşam :)İdrar testi yapın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?