Hamileyim de cok yeni suanlik keseyi gormedim daha o yuzden kaptiramiyorum kendimi.yarin dra gidicem inslah gosterirAyyyy içim kıpır kıpır ya inşallah öyledir çok merak ediyorum :) sen hamilesin değil mi?
Sancın Yok dimi bak yoksa korkma evet tedirgin ediyor insanı ama sıkılma canımDinleniyorum ama insan hareket etmesi gerekiyor arada illaki bişey çıkıyor dün sabah kırmızı kan geldi çok az yine gittim doktora. Kese gelişmiş ama bebeği görmek için henüz erken dedi. Yerleşme kanamasida olabilir düşük tehtide olabilir dedi. Bende kullanıyorum protestan bide estrafem dünde vitamin ilacı verdiler. Bugün yine kahverengi akıntım oldu biraz. Doktor adet kanamasini geçmediği sürece gelmene gerek yok diyor. Bende çok endişeliyim. Bide düşük tehlikesi için iğne yapiyorlarmis onu yaptırmak istiyorum pazartesiye kadar bişey olmazsolmazsa Insallah
Hala beklemedeyim canim doktor dis olabilir dedi beta hcg yarin cikicak ama kanama bitti
Canim kanada bitti bakalim yarin beta belli olacakİyi düşün iyi olsun bak bana acilde ki doktor bebek sağlıklı ve iyiyse git damdan atla bişey olmaz ama sağlıksız olsun on iğne on ilaç kullan yine de düşer demişti Allah a bırak hakkında hayırlısı olsun beş haftalık da bebek olmaması çok normal canım biraz bekle hakkında hayırlısı yarın güzel haberlerle gel buraya inşalah ve sıkılma sen iyi ol ama bende kan gördükçe leke gördükçe içim sıkılıyordu aöa şanslıyız ki senin sancın Yok hayatım bekle ve görelim güzel olacak herşey
İnşAllah ddgildir normal gebeliktir cnmHala beklemedeyim canim doktor dis olabilir dedi beta hcg yarin cikicak ama kanama bitti
İnşallah canım kese görünmedi mi hala hakkında hayırlısı bitmesi bile güzel haberCanim kanada bitti bakalim yarin beta belli olacak
Hadi maşallah canım Allah kerimdir inşallah onu da duyarsınız inşallahCanım duş aldım bugün sonrasında çıkar çıkmaz yine kanamam oldu. Bu sefer biraz daha fazlaydı. Hemen gittik doktora. Kesem çok güzel gelişiyormuş bebişide gördük ilk defa. 5 ila 6hafta arasıymış. Pazartesi gelin kalp atışlarıni dinleyelim dedi. Kanama tabiki normal değil ama yinede stres yapma bişey görünmüyor , ağrılarinda normal dedi. Günlük işlerini yap ilişki ve ağır işler yapma dedi . Dedi dedibakalım hayırlısı olsun. Bir duşa girdim mahvoldum. Hem mutluyum hem üzgün. Allah hayırlısını versin. D doruk90
Daha önce kesede görmemişmiydinizKizlar bebek gozuktu sag kasikta kalbi atiyor dis gebelik imis cok kotuyum hastanede yatiyorum yarın operasyon var
Hayir bugun hem kese bebek ve kalp atisi gozuktuDaha önce kesede görmemişmiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?