Pembemsi kanama kizlar yardım lütfen?

Dinleniyorum ama insan hareket etmesi gerekiyor arada illaki bişey çıkıyor dün sabah kırmızı kan geldi çok az yine gittim doktora. Kese gelişmiş ama bebeği görmek için henüz erken dedi. Yerleşme kanamasida olabilir düşük tehtide olabilir dedi. Bende kullanıyorum protestan bide estrafem dünde vitamin ilacı verdiler. Bugün yine kahverengi akıntım oldu biraz. Doktor adet kanamasini geçmediği sürece gelmene gerek yok diyor. Bende çok endişeliyim. Bide düşük tehlikesi için iğne yapiyorlarmis onu yaptırmak istiyorum pazartesiye kadar bişey olmazsolmazsa Insallah

Sancın Yok dimi bak yoksa korkma evet tedirgin ediyor insanı ama sıkılma canım

Peki dklık mı yani aynı an girip çıkan ağrılar mı kuzum ya dayanılmayacak gibiyse doktora git progestan kullanmana rağmen kanaman ağrın durmuyorsa bi danış derim ben

Yok canım dayanabiliyorum bazen hiç hissetmiyorum bile. Doktora gittim birşey yapmıyorlar ya. Yapacak bişey yok sadece istirahat et adet kanamasindan fazla olmadıkça gelme diyorlar. Özelede gittim devletede ikiside aynı dedi. Birde ben yumurtlama tedavisiyle hamile kaldim. Cogul gebe kalma sansim yüksekti. Acaba ikiz gebelik mi ondan mi böyleyim diye düşünüyorum.

İnşallah canım benim senden güzel haberler bekliyoruz sıkılma Allah büyük dediğin gibi gidilse bile ne yapılacak ilaç iğne kullandın daha başka ne yapılabilir sabır çek gülüm inşallah tek çift hiç fark etmez sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Bana iğne yapmadılar salı günü doktora gidicem sorucam genelde iğne vuruyorlarmis . Sağol güzel dileklerin için inşallah sende en kısa zamanda bebeğine sahip olursun.

Kızlar durumunuz nasıl merak ettik sizi iyi misiniz güzel haberlerle dönün inşallah

Canım duş aldım bugün sonrasında çıkar çıkmaz yine kanamam oldu. Bu sefer biraz daha fazlaydı. Hemen gittik doktora. Kesem çok güzel gelişiyormuş bebişide gördük ilk defa. 5 ila 6hafta arasıymış. Pazartesi gelin kalp atışlarıni dinleyelim dedi. Kanama tabiki normal değil ama yinede stres yapma bişey görünmüyor , ağrılarinda normal dedi. Günlük işlerini yap ilişki ve ağır işler yapma dedi . Dedi dedi bakalım hayırlısı olsun. Bir duşa girdim mahvoldum. Hem mutluyum hem üzgün. Allah hayırlısını versin. D doruk90

Canim kanada bitti bakalim yarin beta belli olacak

Hadi maşallah canım Allah kerimdir inşallah onu da duyarsınız inşallah

Kizlar bebek gozuktu sag kasikta kalbi atiyor dis gebelik imis cok kotuyum hastanede yatiyorum yarın operasyon var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…