Pembemsi kanama kizlar yardım lütfen?

Canım nasılsın yani kese falan gördün mü sen ağrın yoksa korkma inşallah olmaz bişey ben şu an gayet iyiyim düşükten sonra Allah daha iyisin biliyor inş bir saha yaşarım o duyguyu inşalalh

Canım nasılsın yani kese falan gördün mü sen ağrın yoksa korkma inşallah olmaz bişey ben şu an gayet iyiyim düşükten sonra Allah daha iyisin biliyor inş bir saha yaşarım o duyguyu inşalalh
canım kendı ıstegımle cıktım hastaneden dun hastanede beta 1437 ıdı bugun 1407 guvenmedım hastaneye ozel lab yaptırdım aynı gun 1598 cıktı 9 gun once 98 aynı ozel lab yaptırmıstım artısı normal mı 4 gundur kanama var betanın bu kadar yukselmemesı lazımdı

Cnm artış cok fazla degil ama Allah'tan ümit kesilmez. İlaç falan verdiler mii?

Estagfirullah canim ne kusuru o kadar kafani sisirdim asil sen kusura bakma
VAlkah hiö kafam şişmedi benım yeterki senın güzel haberini alayım. :) bunlar kolay seyler degil ben senı cok iyi anlıyorumm

Canım yuksek ihtimal hamilesindir. Hemen bi idrar testiyle ilk asama icin merakini giderebilirsin.tabiki en net sonuc icin kan tahlili yapmalisin.benim tam bir hafta once adetimin baslangici olmasi gerekiyordu olmadim ve aksam kan tahlili yaptirdim degerim 25.77 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…