Sen nasıl oldun canım hastanedemisinEn garanti kan testi
canım baska yere kan tahlılı verdım 1598 cıktı ayın 18 ınde sadece 98.9 du artısı norml mı hala ıcımde bı umut varKeseyi gördünüz mü??
canım kendı ıstegımle cıktım hastaneden dun hastanede beta 1437 ıdı bugun 1407 guvenmedım hastaneye ozel lab yaptırdım aynı gun 1598 cıktı 9 gun once 98 aynı ozel lab yaptırmıstım artısı normal mı 4 gundur kanama var betanın bu kadar yukselmemesı lazımdıCanım nasılsın yani kese falan gördün mü sen ağrın yoksa korkma inşallah olmaz bişey ben şu an gayet iyiyim düşükten sonra Allah daha iyisin biliyor inş bir saha yaşarım o duyguyu inşalalh
Rbbım tez zamanda kucagını doldursun cnmCanım nasılsın yani kese falan gördün mü sen ağrın yoksa korkma inşallah olmaz bişey ben şu an gayet iyiyim düşükten sonra Allah daha iyisin biliyor inş bir saha yaşarım o duyguyu inşalalh
Cnm artış cok fazla degil ama Allah'tan ümit kesilmez. İlaç falan verdiler mii?canım kendı ıstegımle cıktım hastaneden dun hastanede beta 1437 ıdı bugun 1407 guvenmedım hastaneye ozel lab yaptırdım aynı gun 1598 cıktı 9 gun once 98 aynı ozel lab yaptırmıstım artısı normal mı 4 gundur kanama var betanın bu kadar yukselmemesı lazımdı
Progestan canim gunde 3 devamCnm artış cok fazla degil ama Allah'tan ümit kesilmez. İlaç falan verdiler mii?
ALLAH şifa versin inşAllah bebegin saglıklıysa sana tutunsunn cnmm.Progestan canim gunde 3 devam
İnşallah canım Allah razı olsunALLAH şifa versin inşAllah bebegin saglıklıysa sana tutunsunn cnmm.
Cnm ben yanlış hesaplamışım senın degerin gayet iyi artmışİnşallah canım Allah razı olsun
Evet tam 2 kattan biraz fazla :)Cnm ben yanlış hesaplamışım senın degerin gayet iyi artmış2 günde 2 katına cıkması gerekiyor
VAllah aklım karışmışEvet tam 2 kattan biraz fazla :)
Estagfirullah canim ne kusuru o kadar kafani sisirdim asil sen kusura bakmaVAllah aklım karışmışkusurıma bakma
VAlkah hiö kafam şişmedi benım yeterki senın güzel haberini alayım. :) bunlar kolay seyler degil ben senı cok iyi anlıyorummEstagfirullah canim ne kusuru o kadar kafani sisirdim asil sen kusura bakma
Allah razı olsun canim benimVAlkah hiö kafam şişmedi benım yeterki senın güzel haberini alayım. :) bunlar kolay seyler degil ben senı cok iyi anlıyorumm
Senden deAllah razı olsun canim benim
Allah razı olsun canim benim
Senden de
Canım yuksek ihtimal hamilesindir. Hemen bi idrar testiyle ilk asama icin merakini giderebilirsin.tabiki en net sonuc icin kan tahlili yapmalisin.benim tam bir hafta once adetimin baslangici olmasi gerekiyordu olmadim ve aksam kan tahlili yaptirdim degerim 25.77 ciktimerhaba benimde adet günüm gecikti ve bir kaç gündür kahverengi kana benzer lekeler geliyor ama çok az bu nedir acaba hamilemiyim tam da adet dönemimdeyim ama kafam karıştı bi bilen varsa yazarsa çok sevinirim inşallah hamileyimdir :)
Cumartesi sabah gidicem belki görebilirimKeseyi gördünüz mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?