Canım bende senin gibi başladım şimdi sana şunu sormak istiyorum sancın dk da bir giren ağrılar mı ve çok mu kramp gibi mi inşallah beni. Yaşadığımı yaşamazsın Dualarım sizinle bende dün düşük yaptım Allah hamilelik nasip etsin ama kürtaj istemiyorumMerhaba .
Bizde geçen gece eşimle birlikte olduk. Dün akşam da tuvalete peceteyle silince hafif pembe kahverengi karışık leke geldi. Bir kaç defa daha sildim kahverengi geldi sonra durdu. Hemen acile gittik doktor kontrol etti keseyi gördük. 4haftalik hamileymisim 3199 çıktı kan değerim ilişki yok lekelenme düşük tehtidir dedi. Lekelenmem yok ama hem karnımda hem belimde ağrı var ve çok korkuyorum. Böyle şeyler yaşayanlar var mi? Birde ben iğne tedavisiyle hamile kaldim .
Canım bende senin gibi başladım şimdi sana şunu sormak istiyorum sancın dk da bir giren ağrılar mı ve çok mu kramp gibi mi inşallah beni. Yaşadığımı yaşamazsın Dualarım sizinle bende dün düşük yaptım Allah hamilelik nasip etsin ama kürtaj istemiyorum(
öncesinden de herşey gayet normaldi bir ay hamilelik bilmedim ta ki pazar akşamına kadar akşam leke geldi sancım oldu önce adet gibi acile gittim kendi dr u mi herşey normal gibiydi sancım arttı ptesi akşamı ve ben hala bekledim ayaklarım hava da salı günü öyle artık tuvalete gidemiyordum ve akıntım hiç durmadı dk dımı şaşmayan sancılar kramp gibi iki kaşığımın tam ortasında felaketti rabbim kimseye vermesin ve ben dün dayanılmaz sancılarla hastaneye gittim kesenin bozulduğu sölendi birazı kendiliğinden düştü gerisini kürtaj dualarım sana sadece kanamadan dahi korkma ama ağrın artarsa lütfen hastaneye git ve düşme riski varsa benim gibi iğne ilaç kullanma Allah yardımcın olsjn kucağına al yavrunu inşallah bunu neden yazdım kimse beni bilgilendirmedi ve ben düşük nedir bilmiyordum kork diye değil keşke bana akıl veren olsaydı da ben pazartesi düştüğü yapsaydım üç gün öldüm öldüm dirildim
İnşallah canım benim inşallah herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bişey Yok sıkılma içini ferah tut ben o ağrılara rağmen ümitliydim sonrası hüsran olsada hiç üzülmedim Allah verdi Allah aldı o istemese bu bile olmayacaktı elhamdulillah şükürler olsun sen sadece ağrını dikkat e al olur mu kan pembe kahve olursa da korkma ağrında adet ağrısından bi iki tık daha fazla olursa gidersin acele etme çok ultrason a girme bırak oluruna bana hepsi tecrübe oldu Allah ikinciyi nasıl ederse kimseye söylemek Yok hasteneye gitmek Yok :) dualarım sizinle inş kucağınıza alın
Hiç korkma o zaman tadını çıkart o duygu tarif edilemez o kadar sancıya hiç bişey olmaz benim içinde güzel dileklerin için tşk ederim inşallh inşallah olacak inanıyorum içini ferah tut benim bahsettiğim ağrı yerinden kaldırmayanlardan hiç korkma o normal yerleşiyor annesi rahat olSen böyle güzel düşündükçe eminim Rabbim'in de senin için güzel bir düşüncesi vardır ağrım adetin ilk günü olur ya öyle diye bilirim sadece dün akşam leke gördüm oda kesinlikle kırmızı değildi. Insan yinede cook endişeleniyor. Ama ne diyelim hayırlısı neyse o olsun. Veren de o alan da. Allah en kısa zamanda sana nasip etsin tekrardan inşallah
Cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun napalim tadiri ilahi baska dr mutlaka gidecegimSwitch90 cnm Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Ben 16 haftalık bebegimi aldırmak zorunda kaldım sürekli kanamam vardı. Bebek gelişiyordu ama suyu yoktu kanla birlikte su da boşalmış ama ben farketmemisim. Bana hep bebeğin böbreklerinde sorun var idrar yapamıyor dediler ama işin aslı öyle değilmiş. Meger ilk haftalarda su kesesi sızıntı yapmaya başlamış . Bunu farkli şehirlerde 5-6 dr a giderek öğrendim. Imkanin varsa farklı dr.a git. Ama şimdi 7 aylık bir kızım var şükürler olsun ki. Kalbini ferah tut nasibi varsa bebeğinin bu dünyada bir şekilde dogacak.ama ömrü yoksa kanama bahane olacak. Kolay değil bunları yaşamak ama derdi veren sabrını da veriyor.bunlar birer imtihan. şükür ve sabır et.
Benim kese hala gozukmedi sen bol bol dinlen progestan verdi miMerhaba .
Bizde geçen gece eşimle birlikte olduk. Dün akşam da tuvalete peceteyle silince hafif pembe kahverengi karışık leke geldi. Bir kaç defa daha sildim kahverengi geldi sonra durdu. Hemen acile gittik doktor kontrol etti keseyi gördük. 4haftalik hamileymisim 3199 çıktı kan değerim ilişki yok lekelenme düşük tehtidir dedi. Lekelenmem yok ama hem karnımda hem belimde ağrı var ve çok korkuyorum. Böyle şeyler yaşayanlar var mi? Birde ben iğne tedavisiyle hamile kaldim .
Canim kan kahve yada pembe olunca problem yok mu yani ?İnşallah canım benim inşallah herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bişey Yok sıkılma içini ferah tut ben o ağrılara rağmen ümitliydim sonrası hüsran olsada hiç üzülmedim Allah verdi Allah aldı o istemese bu bile olmayacaktı elhamdulillah şükürler olsun sen sadece ağrını dikkat e al olur mu kan pembe kahve olursa da korkma ağrında adet ağrısından bi iki tık daha fazla olursa gidersin acele etme çok ultrason a girme bırak oluruna bana hepsi tecrübe oldu Allah ikinciyi nasıl ederse kimseye söylemek Yok hasteneye gitmek Yok :) dualarım sizinle inş kucağınıza alın
Ayyyy içim kıpır kıpır ya inşallah öyledir çok merak ediyorum :) sen hamilesin değil mi?Canım yuksek ihtimal hamilesindir. Hemen bi idrar testiyle ilk asama icin merakini giderebilirsin.tabiki en net sonuc icin kan tahlili yapmalisin.benim tam bir hafta once adetimin baslangici olmasi gerekiyordu olmadim ve aksam kan tahlili yaptirdim degerim 25.77 cikti
Hayır yanında sancı varsa düşük belirtisi güzel haberlerini bekleyoruz dikkatli ol hastanedesin zaten ama güçlü ol iyiyse tutunacak o sana kanama olsun ne olursa olsun ama sancın olmasın böyle anlık giren kramp gibiCanim kan kahve yada pembe olunca problem yok mu yani ?
Canim ciktim dun hastaneden kendi istegimle ozel dr gittim ultrasonda kese gorulmedi ama kanama alani goruldu cok az hersey beta hcg bagli yarin baktircam dr ya dusuk yaptin bebek ondan yok ya normal hamilesin yada dis gebelik dedi hersey betalardan sonra belli olurmusHayır yanında sancı varsa düşük belirtisi güzel haberlerini bekleyoruz dikkatli ol hastanedesin zaten ama güçlü ol iyiyse tutunacak o sana kanama olsun ne olursa olsun ama sancın olmasın böyle anlık giren kramp gibi
İyi düşün iyi olsun bak bana acilde ki doktor bebek sağlıklı ve iyiyse git damdan atla bişey olmaz ama sağlıksız olsun on iğne on ilaç kullan yine de düşer demişti Allah a bırak hakkında hayırlısı olsun beş haftalık da bebek olmaması çok normal canım biraz bekle hakkında hayırlısı yarın güzel haberlerle gel buraya inşalah ve sıkılma sen iyi ol ama bende kan gördükçe leke gördükçe içim sıkılıyordu aöa şanslıyız ki senin sancın Yok hayatım bekle ve görelim güzel olacak herşeyCanim ciktim dun hastaneden kendi istegimle ozel dr gittim ultrasonda kese gorulmedi ama kanama alani goruldu cok az hersey beta hcg bagli yarin baktircam dr ya dusuk yaptin bebek ondan yok ya normal hamilesin yada dis gebelik dedi hersey betalardan sonra belli olurmus
İyi düşün iyi olsun bak bana acilde ki doktor bebek sağlıklı ve iyiyse git damdan atla bişey olmaz ama sağlıksız olsun on iğne on ilaç kullan yine de düşer demişti Allah a bırak hakkında hayırlısı olsun beş haftalık da bebek olmaması çok normal canım biraz bekle hakkında hayırlısı yarın güzel haberlerle gel buraya inşalah ve sıkılma sen iyi ol ama bende kan gördükçe leke gördükçe içim sıkılıyordu aöa şanslıyız ki senin sancın Yok hayatım bekle ve görelim güzel olacak herşeyCanim ciktim dun hastaneden kendi istegimle ozel dr gittim ultrasonda kese gorulmedi ama kanama alani goruldu cok az hersey beta hcg bagli yarin baktircam dr ya dusuk yaptin bebek ondan yok ya normal hamilesin yada dis gebelik dedi hersey betalardan sonra belli olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?